Євромайдан!(6)

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by Siania, Feb 19, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. APR

APR Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(6)

Всеукраїнська громадська організація "Комітет виборців України" 26 березня презентувала результати загальноукраїнського соціологічного дослідження, яке було проведено силами чотирьох соціологічних служб: Центром соціальних та маркетингових досліджень «СОЦИС»;Київським міжнародним інститутом соціології; Соціологічною групою «Рейтинг»; Центром Разумкова.

Українці демонструють наразі дуже високий рівень електоральної активності, близько 84% виборців готові чи скоріше готові взяти участь у волевиявленні. При цьому тих, хто протилежної думки – 11%", - повідомили в КВУ.

Що стосується рейтингу основних кандидатів на найвищу посаду, то першу сходинку займає позафракційний народний депутат Петро Порошенко, якого готові підтримати 24,9% опитаних респондентів. Другу позицію посідає нардеп Віталій Кличко – 8,9%, а третю голова ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко – 8,2%.

2. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Ну та звичайно, на Порошенко,
    як одному з міністрів уряду яника який у 2000 бігав до Кучми домовлятись як опозицію розвалити, обіцяв перекупити опозиційних депутатів

який у 2004 на Майдан Азарова привів

який у 2005 почав у "прегіонів" вимагати хабарі за те, що врятує їх від Тимошенко

який був одним із активних прихильників ширки ПР і НУ у 2006

який був міністром уряду Азарова у 2012-2013

який є великим олігархом - чий бізнез залежить в тому числі і від "дружби" з росією...

3. Roxie

Roxie Галицька панянка

От мене від Порошенка відштовхує власне оте його вміння зі всіма бути добрим. Він має бізнес, він є олігархом і цим все сказано. Він мусить бути хитрим, щоб зберегти бізнес.

Але не хочеться, щоб був другий тур виборів, в який з великою імовірністю вийде Юлька.. Варто би одразу визначитись. Хто знає скільки потрібно відсотків щоб не було другого туру? Більше 50% у першому турі?

Кажуть, що ще Гриценко йде в президенти.

4. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

А що не так із "свинським грипом" - в той час з мого оточення четверо лежало в лікарні з двостороннім запаленням легень, як мінімум по тижню в реанімації,

5. Roxie

Roxie Галицька панянка

Те, що таблетки "таміфлю" роздавали в поліклініці навіть вагітним для профілактики. При тому, що вагітним ті таблетки взагалі були протипоказані. "Комусь" було вигідно, щоб МОЗ закупило тих таблеток і їх роздавали чи треба чи не треба.

6. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Візьмемо до прикладу мого сусіда, вашого сусіда, чоловіка, брата та будь кого. Тепер будь хто може взяти зброю, натягнути на себе щось схоже до самооборони, і ходити зі зброєю, і ніби то боротися з "несправедливістю", але де є межа, і гарантія що завтра це не обернеться проти нас. Мусить бути закон, який регулює всі питання що до зброї.

---------- Додано в 20:15 ---------- Попередній допис був написаний в 20:08 ----------

Вам особисто також роздавали ті таблетки? "Таміфлю" був під строгим контролем. І якщо ви йшли додому з лікарні, то вам його не видавали. А те що його приписували насильно, не смішіть. Ви ідете до лікаря (особливо, коли вагітні) - та перш ніж приймете ліки котрі вам прописали - перелопатите весь інтернет, щодо показів/протипоказів, побічної дії.
    МОЗ у нас багатооо чого закупляє для галочки, і це далеко не означає що ви будете це приймати.

7. sherry

sherry Well-Known Member

http://kontrakty.ua/article/76040/

8. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Завтра, 27 березня о 9.30 громадський діяч Ольга Богомолець подасть документи в ЦВК щодо балотування на посаду Президента України.

9. Roxie

Roxie Галицька панянка

Роздавали моїй знайомій у Стрию. То вона приймала для профілактики. Аж потім якась інша лікарка сказала їй, що вони протипоказані вагітним і перестала приймати.
    я так, а багато людей не мають інтернету і сліпо вірять лікарям..

10. Natalia

Natalia Well-Known Member

Я на даний момент ще не визначилась кого буду підтримувати на виборах, але переконана, що президент однозначно повинен бути дипломатом і вміти домовлятись (а не застрашувати) з усіма АЛЕ не переступати через вигоду для держави.
    Не подобаються мені оці антиагітації. Я б краще прочитала кого варто обрати і чому, а не кого не обирати і чому - набридло.
    Щодо пс і інших - зброя (ще й нелегальна) в незрозуміло чиїх руках - це неприпустимо. Якщо хочемо бути Європою ( а не Чечнею) потрібно і поводитись відповідно.

11. Sitara

Sitara Active Member

Це чудово! Але як воно складеться? Чи стати їй Президентом? Як думаєте?

12. Natalia

Natalia Well-Known Member

У мене сусід теж прекрасна людина, і говорить правильно, але на посаді президента не потягне...

13. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Ну так, моїм знайомим, і знайомим знайомих також багато чого роздавали, розповідали.
    Ну та, найбільший гріх Тимошенко - це те, що ліки в поліклініці роздавали безкоштовно.

А вам не видається, що той хто роздавав ці ліки - напряму винуватий у цьому. І якщо лікар не знала інструкції, чи "не хотіла цього знати" - це її особиста провина.
    Ви ще скажіть, що Тимошенко особисто стояла і роздавала ці ліки вагітним.

І може придумаємо якийсь повагоміший аргумент в антиагітації Тимошенко, ніж безкоштовне роздавання ліків від грипу?

14. selaya

selaya New Member

Я була вагітна в цей час,ніхто ніяких таблеток мені не давав.І нічого подібного я навіть не чула.

15. Roxie

Roxie Галицька панянка

Придумаємо?? Ви серйозно вважаєте, що сьогодні недостатньо аргументів проти Юльки, що їх потрібно придумувати? Вона приймала активну участь у оборудках Лазаренка. Ціна питання - мільярди доларів, які повинні були бути в державному бюджеті України, а опинились на рахунках Лазаренка, Юлі і ще декількох осіб. Якщо цього аргументу мало, тоді вже не знаю що додати, щоб люди перестали її захищати.

Вона злодійка, яка в очі всім говорить "Я вас всіх люблю і все роблю тільки для вас" і далі продовжує нас обкрадати. Причому не трошечки обкрадати, а тільки у великих розмірах. Їй трошки не підходить, їй треба одразу і мільярдами.

16. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

та не треба ніц додавати.
    на цей раз в ю низенький рейтинг. а після виступу в шустера , взагалі впав...
    дуже мені не нра оце різноманіття кандидатів "народоулюблених" . я б і за кличка, і за богомолець, і порошика, але щоб когось одного обрати, то наразі ще тре їх передвиборчі обіцянки послухати

17. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Тимошенко дуже неоднозначна особа, навіть дуже, але робить свої справи чисто, бо Лазаренко сидить, а проти Юльки вже не одну справу так і не довели в суді. І вся Європа страшно любить нашу Юлю...

18. Sitara

Sitara Active Member

До чого тут Ваш сусід??? Богомолець, як на мене, достойна людина і може бути великим політиком і керманичем держави.

19. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Ну можливо Ви назвете, хоча б одну кримінальну справу проти Тимошенко, яка була аргументовано доказана?

20. Roxie

Roxie Галицька панянка

І для мене Богомолець достойна людина. Якщо в неї буде правильна кампанія, з її (наразі) дуже навіть позитивним минулим, принаймні тим, про яке ми знаєм, вона має шанси. Хочеться когось незаплямованого.. нового.. і професійного. Вона керує лікарнею - як не як менеджер.

Thread Status:
Not open for further replies.