Євромайдан!(6)

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by Siania, Feb 19, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ljudviga

ljudviga Active Member

Відповідь: Євромайдан!(6)

Ви мене втішили. Ось наша головна зброя! Споїти їх всіх

2. Aelita

Aelita Well-Known Member

Читаю заголовок статті "Аваков назвав "Правий сектор" бандитами і прийняв їхній виклик" так неприємно стало, взагалі тяжко сприймаю інфу про сварки всередині влади - не час для цього зараз..Але прочитала статтю і розумію, що заголовок не відповідає словам Авакова у інтерв"ю :
    "Глава МВС України Арсен Аваков вважає, що "Правий сектор" погрожує йому. Він прийняв виклик і пообіцяв "досить жорстко" реагувати на порушення правопорядку.

"Якщо якісь бандити погрожують міністрові, я цей виклик приймаю і готовий прийняти будь-який виклик, тому що така моя посада. І надалі моя позиція буде досить жорстка до бандитів, до тих, хто зі зброєю у руках порушує порядок", - сказав Аваков.

На уточнююче запитання журналістів, чи називає він бандитами представників "Правого сектора" , міністр відповів: "Я називаю бандитами будь-кого, хто називається і виряджається в будь-який одяг, нехай це буде "Правий сектор" або Самооборона Майдану".

Він додав, що люди мають на руках незареєстровані автомати.

"Справжні патріоти зі зброєю у руках охороняють кордон держави і стоять там на блокпостах, а ті, хто лазять по підприємствах або у приватні домоволодіння - це бандити. Тим більше, коли ми маємо ситуацію, що у них в руках незареєстровані автомати", - сказав Аваков.
    І тут я розумію його позицію, тому, що недавно з чоловіком говорили власне про ті випадки, коли невідомі у формі правого сектору чи самооборони можуть займатись рейдерством чи бандитизмом і бути недоторкані, бо вони у хустинках самооборони...
    Цією ситуацією знов ж таки може користатись росія - переоділи провокаторів у правий сектор і вуаля...

3. Roxie

Roxie Галицька панянка

Їх не так легко споїти. То як в тому анегдоті "В Вашем спирту кровь не обнаружена". Треба план з троянським конем, от тільки чи хтось той план розробить і впровадить?...

Наразі я бачу єдиний позитивний крок нової влади: підписання Асоціації з ЄС.

4. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Досвід у них вже є: ще еНКВДисти переодягались у форму УПА і ви самі знаєте що творили....Думаю, Росія дуже гарно планує і втілює провокації, ще з листопада місяця....

5. Aelita

Aelita Well-Known Member

все може бути...може це з опери "не можеш подавити бунт - очоли його", поставити на чолі народного спротиву своїх людей і все під контролем...

6. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

Президент Всеукраїнського єврейського конгресу Вадим Рабинович подав до Центральної виборчої комісії документи для реєстрації кандидатом у президенти як самовисуванець.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Я хочу зруйнувати міф про антисемітську Україну, який тиражують в усьому світі. Я, напевно, найбільш вдалий кандидат. Сьогодні необхідне об'єднання, а я – об’єднувальний кандидат. У мене немає маніакальної жаги влади, я просто хочу допомогти країні", – сказав він журналістам.

Рабинович вважає себе "ідеальним кандидатом, особливо в нинішній непростий час".
    ото новость:)))

7. Aelita

Aelita Well-Known Member

перший раз про такого чую, пішла до Вікі і випала в осад, наведу від чого :girl_crazy::
    ....таки дійсно "ідеальний кандидат"...
    "20 січня 1980 року був арештований за звинуваченням у розкраданні державних коштів в особливо великих розмірах."

"З кінця 1980 року до початку 1982 року керував підпільними цехами з виготовлення кришталевого посуду, календарів і дерев'яних дверей. На початку 1982 року знов арештований за звинуваченням у розкраданні державних коштів в особливо великих розмірах. За власним визнанням, перебуваючи під арештом, понад рік успішно симулював божевілля. 10 лютого 1984 року засуджений Харківським обласним судом до 14 років позбавлення волі у виправно-трудовому таборі строгого режиму з конфіскацією майна і забороною займатися професійною діяльністю протягом 5 років. Ув'язнення відбував недалеко від Харкова."

на який електорат він розраховує??

8. KrystynaM

"Вирішення кримського питання потребують часу. Однак потрібно розуміти, що Путін – не вічний. Крім того, в найближчі роки Росія матиме величезні проблеми всередині країни, які спричинять ефект доміно і стануть детонатором багатьох процесів на периферії РФ", – впевнена Богословська.

"Цілком можливо, що ми пройдемо через громадянську війну, але ми вистоїмо і повернемо Крим. За моїми оцінками, цей процес займе 3-4 роки", – зазначила вона.
    тут пані наша богословська знов шось каже? вірити її прогнозам чи ні?

9. Irunaqwerty

Irunaqwerty Member

Пургену їм в спирт, пургену!!!

10. KrystynaM

а януческу на який розрахоував?

---------- Додано в 18:14 ---------- Попередній допис був написаний в 18:13 ----------

---------- Додано в 18:16 ---------- Попередній допис був написаний в 18:14 ----------

Обіцяну «російську пенсію» кримчанам доведеться почекати півтора року

чергові покращення від матушкі расєї.
    Вже і зараз:))
    Кримчанам обіцяють «пенсію за стандартами Росії» з 2015 року
    Кримчани можуть розраховувати на пенсію за стандартами Росії, які в середньому приблизно вдвічі вищі, з початку 2015 року, пише«lenta.ru». Про це заявив прем´єр-міністр Росії Дмитро Медведєв. За його словами, графік підвищення пенсій має бути сформований таким чином, щоб не викликати прискорення інфляції.
    Зараз пенсії виплачуються за українським нормативам. Курс перерахунку становитиме 3,8 гривні за рубль, що є ринковим показником на 18 березня. До кінця 2014 року на пенсії жителям Криму буде виділено 36 мільярдів рублів.

11. ljudviga

ljudviga Active Member

правильно, "ибо не каждый доживет до этого дня". Треба було їм більше цікавитися долями Осетії, Абхазії..., щоб бачити переваги від'єднання-приєднання

12. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Співробітниця розмовляла з колегою з Сімферополя. Вона каже до кримчанки: привіт, росіяни (і тут - хіхікання від такої собі вдалої шютки, причому, що в одної, що в другої), а кримчанка взагалі відповідає, що вони собі працюють, як ні в чому не бувало, що паспорти ніхто не збирається бігти міняти. Коротше, люди живуть собі, як і жили. Вони, напевно, так і не зрозуміли, хто вони - українці чи росіяни? Чи просто кримчани?..

Я щось взагалі в шоці з того всього...

Так як я особисто по своїх посадових обов"язках не спілкуюсь з кримською філією, родичів чи знайомих там теж у нас немає, то я не зовсім розумію, яка ж там реально ситуація?

Пишіть тут свої спостереження, якщо хто тісніше спілкується з людьми з Криму.

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

якщо уважно подивитися це відеозверення, то складається особиисто у мене 2 враження:1. білий зачитував його з телетексту 2. він страшенно нервував при цьому. Я не експерт, але навіть по реакції бігаючих зіниць і ще ряду ознак тут багато запитань ( ну це я так- з особистого досвіду занять по судової психіатрії)
    та перелік країн цілком очікуваний- або "протекторат" Росії ( як Білорусь, Казахстан. Вірменія...) або ті "дружні" країни, яким Росія зброю продає в їх боротьбі із США( Афган, Сирія)
    ага, на Крим вони теж нападати не збиралися- і не напали. Напали "зелені чєловєчєки". а не юридична армія.
    не дай Боже їх до влади. Але за ними стоїть чиясь мощна фінансова структура. І навряд чи легальна- або кримінальні кошти або російські ( або і те і друге, що один одному- не заважає)

---------- Додано в 16:53 ---------- Попередній допис був написаний в 16:31 ----------

---------- Додано в 16:57 ---------- Попередній допис був написаний в 16:53 ----------

В Раді національної безпеки і оборони занепокоєні "протиправними" погрозами Правого сектору голові Міністерства внутрішніх справ та їхніми закликами до силових дій.
    Про це заявила на брифінгу у вівторок заступник секретаря РНБО Вікторія Сюмар.
    "Цю ситуацію спробують використати з метою дестабілізації ситуації в країні. Однозначно, що будь-які погрози на адресу на глави МВС, будь-які погрози щодо застосування сили є протиправними і загрожують стабільності вже в усіх регіонах України, в тому числі і в Києві, зважаючи на те, де сьогодні розміщується Правий сектор", - сказала Сюмар.
    За словами заступника секретаря РНБО, в.о. президента Олександр Турчинов найближчим часом опублікує окрему заяву з цього приводу.
    "Сьогодні дуже важливо усім утриматися від таких протиправних заяв і не дестабілізувати ситуацію, чого, очевидно, чекає Москва", - наголосила вона.

14. ljudviga

ljudviga Active Member

Ні, ну я не мож уне захоплюватися росіянами! Вони перерахували пенсії кримчан у рублі. Най вчаться жити економно.

15. Cheburulja

Cheburulja Well-Known Member

Чуєте! А що то за відео телефонної розмови Леді Ю., на яке всі "русскіє падругі" нині тикають і дуже тішаться з нього? Бо я подивитися не можу...

16. zetta

zetta Well-Known Member

Я от час від часу згадую про те відео розмови шуфрича і ю , таке воно мені не щире, награне. З одного боку ніби зла на Росію , з іншого шуфрич з регіонів .
    Харків співає гімн України і мітинг сьогодні за єдину украіну http://glavnoe.ua/news/n170945

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

я 2-3 сторінки тому в пості вчора його подавала

18. ljudviga

ljudviga Active Member

ось ця розмова
    http://www.youtube.com/watch?v=oEFCmJ-VGhA
    тільки дивує, чого на російс.? більше на підробку подібно

19. Cheburulja

Cheburulja Well-Known Member

Та знаю, щр ця, але не можу подивитися, бо з телефону, до компа не маю доступу. То ж питаю: що, до чого, про що?

20. Tequila

Tequila Well-Known Member

Thread Status:
Not open for further replies.