Євромайдан!(6)

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by Siania, Feb 19, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Talya

Talya Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(6)

щодо Куриленко, то вона спростувала все

2. Masja

Masja Well-Known Member

Ну, багато тих, хто говорить російською мовою на тому ж таки Сході, не говорять літературною російською.
    Я б сказала, що вони настільки пасивні, що їм просто не треба вчити. А нашо? Освічених до уваги не беру.
    Щодо одеситів, то, на мою думку, ви просто попали на таку людину. Я особисто, коли буваю в Одесі, завжди спілкуюсь українською...Ніяких проблем не було...

3. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Якось мені сьогодні тривожно. Навіть не знаю чому. Але я вже точно знаю, що Україну не кину, тікати не буду. Дітей матиму куди вивезти, але сама не зможу... Якось так. Впевнена, що буду захищати своїх дітей, свою сім"ю, свою землю від ворогів. Жиріновський мені в тому допоміг))). Хочу передати також привіт тим пацюкам, які читають наш форум, щоб зрозуміти настрої на Заході. Я точно знаю, що я бандерівка, яка буде стріляти в ворога, в мене і кулемет уна гроді заритий)))!!!!! Хай тільки суне свій ніс сюди. І знаю, що таких тут багато. Вони не дочекаються. На чийому боці правда - той і переможе! Хто прийде з мечом - від меча загине. Ще жоден мудак не зміг виграти війни, якщо люди захищають свою землю від окупантів. 2 світова це довела. Знаю точно, що українці - непереможні!!!!!!! Такі от в мене сьогодні патріотичні настрої. Хочу бити ворогів!!!)))) Слава Україні - смерть ворогам!!!!!

4. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

І таке: бізнесмен В. Співаковський про Тимошенко (взято з ФБ):

Ага, ну і ще таке:

5. Natalia

Natalia Well-Known Member

Я маю надію, що в Росії поміняється керівництво і наші відносини покращаться...
    Чоловік зараз на роботі в Росії... каже, що якби не телевізійні новини, то сказав би, що нічого не змінилось у відношенні росіян до українців - все так, ніби нема ніякого конфлікту. Мені здається, що якраз наші східняки найбільше кіпішують, а росіяни далекі до всього.
    Безкінечні закиди наших політиків про кінець російської імперії теж не є правильними. Навіщо уподоблятись комусь, хто поступає неправильно? Треба бути вищими за це і мудрішими. Потрібно вже, нарешті, хоч трохи морально рости. Бо складається враження про дешевий піар. Мені соромно за деяких наших політиків.

6. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Родіоночка, ну фсьо - ви проплачена путіним! я так і знала, що в нас тут є заслані казачки. Цей пост - на замовлення рос.каналів! ггг
    ви що? ОМГ, що про нас на сході, а що в Москві подумають?
    тепер же таке не можна говорити, тре тихонько сидіти, а ще краще російською собі потрохи починати говорити...в знак толерантності.

7. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

Эта статья адресована в первую очередь жителям России. Надеюсь, что хоть кто-то, посмотрев эти фотографии и прочитав текст, вспомнит не такой уж далёкий 1991 год. Вспомнит, что он или его соотечественники боролись за демократию и против советской власти.

Тут напрямую напрашивается параллель c революцией в Украине 2013-2014 (Евромайдан).

И там и там люди мечтали строить демократичное общество. И там и там люди были против узурпации власти. И там и там люди боролись за СВОБОДУ!

Так почему вы считаете, что в Киеве всё было проплачено? Что там были страшные нацисты-экстремисты?

У меня другой к вам вопрос: как вы могли забыть то, за что сами боролись? Почему сегодня вы опять возвращаетесь в совок с его имперскими амбициями, с его возвеличиванием ядерного оружия, с его отсутствием свободы слова? Вы всё забыли…

Давайте попробуем этими фотографиями освежить память, ну и заодно сравнить события 1991 года в Москве с событиями 2013-2014 годов в Киеве.

На первой фотографии Манежная Площадь в Москве 1991 год.

На второй – Майдан Незалежности в Киеве 2013 год.

Возможно, покопавшись в своей памяти, вы сможете сравнить эти два события? Есть ли большая разница?

А если большой разницы нет, то стоит ли осуждать украинцев за демонстрации, за баррикады в центре столицы, за сожжённые автобусы, за поваленные памятники, за стремление к лучшей жизни? Стоит ли верить Путину и Киселёву?

РУССКИЕ, откройте глаза!!! Вы возвращаетесь в СССР! Все уже забыли про то, что вы в 1991 году требовали осудить коммунистический режим, а сегодня вы сами с ностальгией вздыхаете по дешёвому и вкусному мороженому. Коммунистическая идеология не была осуждена только лишь с одной целью – они до сих пор применяют её к вам. Вот вам пример: Советский Союз мог спокойно напасть на соседние страны (Прибалтику, Польшу, Финляндию) под предлогом защиты населения этих стран. Сегодня Россия повторяет это, нападая на Украину. А вам, как и 70 лет назад врут, что кого-то защищают!

Перестаньте верить русскому телевидению, над которым смеётся весь мир. Там нет ни 1% правды. Отправляйтесь на отдых в Киев или во Львов – поверьте, там безопасно. Посмотрите на всё СВОИМИ ГЛАЗАМИ! Посмотрите иностранное телевидение!

https://vk.com/album-38854900_191447084

8. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

щось не можу погодитись. Не знаю, яку там місію собі Тимошенко вибрала, але я уважно слухала її у Шустера, і водички таки ду-у-же багато: і про укр.дух, про майдан в серцях, зокрема, якими намагатиметься і ворога і корупцію побороти.

А конкретики не дуже багато, а на деякі важливі питання взагалі немає відповіді. Напр, про членів команди, з якими вона збирається боротися з олігархізмом. вона відверто сказала: не питайте мене про те, чого я не можу відповісти. І мило захіхікала.

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

там не шизофренія. Дивіться: хто такий Жириновський? Він усе своє "політичне" життя виконує роль "клоуна". Для чого? Та для того, щоб устами клоуна доносити ідеї Кремля "назовні", а потім дивитися на те, як на такі ніби-то ідіотські заяви реагує суспільство ( як в середині країни, так і у світі). І, відповідно, вивчати ситуацію. А на публіку- "ну так, він клоун, шизофренік, що з нього взяти, ми тут ні при чому- дурню говорить...."

10. KrystynaM

а як прийде путяра нас защіщать будолашних? краще не говорити взагалі:))

я з вами:)))

11. zetta

zetta Well-Known Member

"К сожалению, вчера, 23 марта, Небесная сотня приняла к себе еще одного бойца. Гаджа Петр Миронович
    (13.07.1966 - 23.03.2014). Почти месяц лечился от газовых ожогов бронхов и легких", - говорится в сообщении.
    При этом добавляется, что несколько дней назад активиста выписали из больницы, он умер дома.

Росіяни почали штурм десантного корабля "Костянтин Ольшанський". Про це "Українській правді" повідомив капітан корабля Дмитро Коваленко.
    "На нас пішли", - сказав він.
    Водночас, як повідомив старший мінер артилерійської мінно-торпедної бойової частини старший матрос корабля "Черкаси", що теж стоїть у Донузлаві, Олександр Гутник, станом на 17:22 корабель у диму, до нього підійшов баркас.
    Між тим, за словами керівника медіа-центру Міноборони України в Криму Владислава Селезньова, "Ольшанський пустив дві димових завіси".
    Як повідомлялось, більшість екіпажу десантного корабля «Костянтин Ольшанський» перейшла на сторону Росії. На кораблі залишилось 20 членів екіпажу, щоб захищати його до кінця.
    Нагадаємо також, що сьогодні екіпаж тральщика "Черкаси" відбив спробу окупантів захопити корабель.
    Тим часом російські окупанти затопили ще один корабель і таким чином остаточно заблокували вихід українським кораблям з Донузлава.

12. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Якщо я правильно зрозуміла, то Парубій щойно сказав, що наших військових забирають з Криму "з метою збереження їх життя та їх сімей"! Дякувати Богу!

Надіслано від мого GT-S7272, використовуючи Tapatalk

13. APR

APR Well-Known Member

В українських аеропортах об'єднали паспортний контроль для громадян України та ЄС

Вхід та вихід громадян України та ЄС оформлюється на одних і тих же кабінках паспортного контролю в усіх міжнародних аеропортах України. Цю інформацію підтвердили сайту 5 каналу в Борисполі, в прес-службі адміністрації Держприкордонслужби.

Зміни відбулися після підпису політичної частини Угоди про асоціацію з ЄС 21 березня.

14. KrystynaM

Яника то вінок попереджав... Путін, прийшла твоя черга

http://www.youtube.com/watch?v=CP6LEYlBBg8

---------- Додано в 18:04 ---------- Попередній допис був написаний в 18:02 ----------

15. сніжна

на жаль, там вже не особливо є кого забирати. Більша частина в\с перейшла на сторону Росії. Наші новини подають дані про 50% "вірності", військові кажуть, що в середньому лише 20%. Та навіть якщо подивитися по тим даним, що давали протягом цього часу по окремими частинам - це справді мізер залишився. 20 чоловік залишилося на десантнику "Ольшанський". В процентному складі здогадуєтеся скільки це до особового складу?Аналогічно і з курсантами Академії Нахімова- єдиного вищого військово-морського закладу України- нам в новинах показали, як частина співала гімн, коли змінювали прапори, але не показали,яка частина стояла по ту сторону плаца. "Вірних " виявилося менше 60, а взагалі в Академії навчається 2400 курсантів. Зараз біля 60 "вірних" курсантів хочуть перевести в Одесу.

п.с. Щойно повідомили, що "Ольшанський" вже захоплений

п.с. у мене в будинку вже "відставних" більше 25-30 років тому генералів мобілізували для викладання призовникам. Ходють тепер такі поважні 70-75 річні полковники і генерали у захисній військово-польовій формі. Дехто з них служив ще з моїм свекром, якому у цьому році було б 79 ( мабуть, якби його не стало три місяці тому, зараз також би мобілізували)

---------- Додано в 16:10 ---------- Попередній допис був написаний в 16:07 ----------

До речі, що там з полковником Мамчуром зараз? Його так і не визволили?

16. KrystynaM

весь час чекаю теж якихось новин про ньго.
    Лиш би не катували його там, такий мужній чоловік і відданий державі і народу.

17. сніжна

Хто із "стареньких" форумлян пам ятає норми ГТО ? ( "Готов к труду и обороне"). Я ще у школі застала "метання гранати" на результат і всякої такої іншої дурні... В РФ Пу повертається до "славного минулого"

18. Hexe

Hexe Well-Known Member

і що тепер прогнозують великі "прогнозери"?
    путлєр отримав Крим, військових,кораблі... ми тепер у безпеці? чи великий шизофренік ще не втамував своєї жаги до всезахоплення?

---------- Додано в 18:21 ---------- Попередній допис був написаний в 18:20 ----------

все ясно, про спокійне майбутнє можна забути. буде вирощувати зомбі.

19. KrystynaM

та читала, йолоп є йолоп. Підвищує рейтинги серед камуняк.

20. сніжна

Росія готується до нападу на Україну - Парубій

не тільки. сьогодні у рядового населення у нього рейтинги вище 72%- такими не були ще ніколи.
    До речі, на турпорталах якраз досить активізувалися росіяни , бронюючи на це літо місця у пансіонатах Криму. Їх хвилює не те, чи безпечно, а чи є світло і гаряча вода зараз:girl_smile:

Thread Status:
Not open for further replies.