Євромайдан!(6)

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by Siania, Feb 19, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Nana11

Nana11 аспіранточка

Відповідь: Євромайдан!(6)

http://24tv.ua/home/showSingleNews....oh_berkutivtsiv_u_lvovi_video&objectId=424436
    Знаєте вони такі наклепи вже на Львів зводять, шо просто в голові не вкладається. Мені цікаво чи можна якось на законодавчому рівні з цим боротися? в суд наприклад подати? чи писати кудась звернення? ну бо то вжде взагалі обнагліли від безнаказаності.
    Бо вони там такого бруду налили про нас, про не то шо спалення, шо ми створені шоб зруйнувати православя, шо ми створені на протиріччя російському...а то нічого шо ми тут жили давним давно і це наша земля. Я в такому шоці не була давно...

2. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Дівчата- а референдум в Одесі хто каже?

3. Zolotynka

Zolotynka Well-Known Member

До речі, про Одесу: вчорашній флешмоб на Привозі. "Ода радості", вона ж гімн ЄС. :)
    Одеса з нами

4. zetta

zetta Well-Known Member

Я шось нічого не розумію, Крим принаймі був автономною республікою а от Одесса хіба має право на референдум ?
    Тай навіть Крим , я коли дивилась новини і там оголошували результати рефендуму то росіяни казали : в наслідок всеукраїнського референдуму ... Хіба він був всеукраїнський ?

5. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

От власне, що якби референдум був всеукраїнським, то тоді міг би претендувати на законність. А цей був просто всекримський!
    Мене починають нервувати слова, що Крим буде там, де будуть кращі стандарти життя. І якщо Україна покаже розвиток, то тоді Крим буде українським. Так виступав Луценко сьогодні на майдані. Ну не йоли-пали з тим Кримом? Нормально так, нє?

6. ljudviga

ljudviga Active Member

Ні, ну Злые духи майдана - це щось із чимось
    http://www.youtube.com/watch?v=m-u9B6p3D5I
    Найбільш цікаво, що говорять, що саме беркут в лікарнях потерпав і не мав достатньо допомоги. А ще стверджують, що всі на майдін були наркомани. Видно, тому в Криму, перевіряючи журналістів, очікували, що ті мають шприци...

7. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

ФБ - Dmitry Tymchuk
    2 год
    По оперативным данным группы "Информационное Сопротивление", российские оккупационные войска в Крыму получили команду из Москвы "очистить" полуостров от очагов сопротивления украинских войск до 25 марта.
    Одновременно, по нашим данным, в Симферополе при непосредственном участии представителей ФСБ РФ формируются спецгруппы для отправки в города восточных областей Украины для дестабилизации ситуации.
    Основной контингент спецгрупп - бывшие сотрудники украинской милиции в Крыму, перешедшие на сторону России.

---------- Додано в 16:17 ---------- Попередній допис був написаний в 16:13 ----------

дівчата, ми ж усі чудово знаємо, що лише 20% відсили 30% були за росію ...

ну правда
    подумайте у якій ситуації опинились українські кримчани, це не просто важко, це неможливо витримати...
    (кілька сторінок назад дівчата скидали посилання "первый день в росии..)

---------- Додано в 16:43 ---------- Попередній допис був написаний в 16:17 ----------

джерело

---------- Додано в 17:34 ---------- Попередній допис був написаний в 16:43 ----------

Несъедобный Крым
    раджу не полінуватись почитати

---------- Додано в 17:52 ---------- Попередній допис був написаний в 17:34 ----------

Чи варто було стріляти?

8. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

та я тільки зараз на то надіюся.
    Нехай впаде ціна на нафту, подивимся чи буде путяра такий самовпевнений.
    Хоча, що може зупинити шизофреніка? він живе в іншому світі, гдє он хазяїн всєва міра.
    не знаю, зараз дуже важко давати якісь оцінки і прогнози, при такому потоці інформації.
    Віримо в краще, і воно так буде.

---------- Додано в 18:21 ---------- Попередній допис був написаний в 18:06 ----------

http://www.newtimes.ru/articles/detail/64032
    «Страна заболела манией величия»

80 лет назад нацисты устроили провокацию с поджогом Рейхстага. Доре Насс (урожденной Петтин) в то время было семь лет, и она помнит, как утверждалась гитлеровская диктатура

---------- Додано в 18:51 ---------- Попередній допис був написаний в 18:21 ----------

Самая милитаризованная страна
    18 марта 2014
    Подсказка: это не США, не Россия, не Израиль и, прости Ким Чен Ир, не Северная Корея. Ответ вас очень удивит, но это удивление - обманчивое.

Представьте себе государство с самым большим в мире процентом населения, находящегося в армии. Государство, в котором все мужчины от 20 до 50 – военнослужащие, в буквальном смысле слова спящие с автоматом под кроватью. Государство, которое и после 50 просто дарит тебе ствол, и радо видеть тебя до гроба на сборах и полигонах. Государство, упрашивающее тебя купить хотя бы пистолет (а лучше-винтовку) со скидкой. Государство, способное развернуть из 22-тысячной в два-четыре часа (!) 650-тысячную, а в двое суток 1.7-миллионную (!) армию, прекрасно обученную, организованную, и очень неплохо вооружённую. (для примера – армия США – 1.3 миллиона плюс такой же резерв, армия Китая – 2.4 млн, плюс 1 млн. резерв).
    http://osp-ua.info/politicas/31170-samaja-militarizovannaja-strana.html

і при тому завжди зберігає нейтралітет.
    Супер, мені така позиція держави подобається. Кожен відчуває себе відповідальним перед державою, свої народом і перед собою.

---------- Додано в 18:55 ---------- Попередній допис був написаний в 18:51 ----------

Весь мусульманский мир объявил Джихад гяуру Путину
    Сейчас ясно одно, что Путин с головой влез в авантюру и теперь, что бы сохранить свое влияние в России, он будет идти по трупам украинцев. Иначе его страна расколется на мелкие княжества, а его ждет судьба Януковича. Так вот в Украине должны понимать всю опасность ситуации и не верить в мирный ее исход. Тем более, когда в Крыму открыто замаячили банды чеченцев. В свое время покорить гордый чеченский народ не удавалось никому, кроме Путина, и он этим гордится.
    http://k-z.com.ua/vojna-v-krymu/29886-ves-musulmanskij-mir-ob-yavil-dzhikhad-gyauru-putinu

9. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

дівчата, та ви подивіться на джерело- РИА Новости! То ж Кисєльова агенство! А ви тут обговорюєте ще цю фігню... То навіть репостити не варто.

10. Pavonia

Pavonia New Member

Дівчата, я оце вас читаю щодня і думаю, звідки в нас стільки ненависті. Ну нехай нам та ненависть видається правильною, але то всеодно ненависть- одне з найдеструктивніших почуттів в світі, яке виснажує людину і допомагає їй деградувати.
    Чим ми відрізняємось від москалів, вони ж так само нас ненавидять???А нічим, виходить.
    Чим ми відрізняємось від тих, хто на сході "за Росію"- ми так само в іллюзії що Европа та загалом захід нам допоможе, хоча він нас давно злив і Европа злила і зливає, ввели якісь там санкції курам на сміх та й по всьому. Для Европи та Сша -українці лише гарматне м'ясо для боротьби з путіним.Так само наївні кримчани вірять, що прийде путін і "наведе порядок".

11. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Ненависть то нічого хорошого. Але й байдужість це теж зле. Поки я слабка людина, і в мене не виходить полюбити ворога. І щоку підставити теж. Якось так.

12. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

і в мене не виходить.
    А за що нас маскалі ненавидять? що ми собі дозволили висловити власну думку, виступити проти? Це наша держава, ми народ, ми маєм право на власну думку і на її висловлення.
    А вони прперлися на НАШУ землю, загарбали її, а ми їх маємо полюбити? Ми ж до них не ліземо, при тому ненавидячи їх?
    Мені все рівно що там в них, можуть навіть поперестрілюватися, а на нашу землю - зась.
    Тому ненавить москалів мені незрозуміла, а наша ненависть - природня реакція на окупантів.
    На даний момент я не можу раптом почати їх розуміти чи любити.
    Бидло, яке прийшло до нас додому і ще вчить нас жити, ми маємо любити?
    Вибачайте, але я ще до цього не доросла.
    А от їхня ненависть, дійсно деструктивне почуття ? Бо об"єктивної причини ненавидіти український народ у них нема.

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

14. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Я не хочу нічиєї допомоги. Лишили б нас в спокої та й все.

Напишу за себе. Я про них взагалі не думаю, поки вони смердіти(читай лізти до нас) не починають. А як починають- то виникає природе бажання "удаліть" таке ге.

---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:17 ----------

15. Pavonia

Pavonia New Member

Для чого любити росіян? Достатньо прото розуміти , що їх накручують ЗМІ ( так само як і нас, доречі, просто ми свого не помічаємо). А якщо врахувати, що зараз на владу працюють сотні-тисячі психологів, нейролінгвістів і т.п. , які точно знають за які ниточки тягнути, то у росіян просто немає шансів майже на здорове бачення ситуації.
    Та й потім, в них давним давно немає свободи слова, за думку в блозі можуть посадити, то якими вони мають бути, як не заляканими.

Ви не думаєте, що є третя сила, яка зіштовхує нас з росіянами. Є ті кому вигідна війна- грошей на зброї заробитти, поховати фін. розтрати і т.ін.
    Зараз у всіх українських Змі, дуже накручують всіх на патріотизм. Але Україні не потрібні смерті її дітей, вона ж не демон якийсь.
    Щоб почалась війна треба НЕНАВИСТЬ, дуже багато ненависті. Праведної чи неправедної-немає різниці. Тому, дуже вас благаю, заспокойтесь, вдихніть глибше і зрозумійте- росіян просто використовують. Простіть їм.Інакше наслідки нашої ненависті можуть бути фатальними для нас самих. І це не якась там фігня типу прищика на носі, може бути знищена наша країна. Тому, любі мої, хочете миру - прощайте своїх ворогів.

16. Nana11

Nana11 аспіранточка

Ні не думаю, бо зіштовхувати нас третя сила то може, але ввести російські війська на нашу землю то навряд.

Не вірю, вибачте але це психологія раба, то не я то мене так змусили, в мене не було варіантів, надали неправдиву інформацію. Якби ми жили за цією психологією то нашим президентом дальше був би двічінесудимий.
    Я вже казала шо я нікол ине мала в сторону росіян агресії, але я зараз бачу як вони себе ведуть, ядекілька разів хотіла донести до них в соцмережах з повагою і без наїздів інформацію, вони навіть не хочуть чути. Це не брак інформації, це просто не бажання цю інформацію почути.

17. AilataN

AilataN жива

з Фейсбуку

18. ljudviga

ljudviga Active Member

У деяких містах Криму немає електрики (Українська правда).
    Якісь дописувач порадив кримчанам таке:"Внимание! Всем у кого проблемы с электричеством в Крыму, крымскими властями создана горячая линия, звоните по номеру 565 и сообщайте!"

19. AilataN

AilataN жива

ржу)))
    а у них зв"язок який на теперешній момент? ще укр?
    На добробуті сьогодні одна кримчанка ( я так зрозуміла) казала : дівчата, все що показують У ВАС все правда про крим. і ще , навіть, гірше.
    що вона мала на увазі далі вже не розчула , бо бігла.

20. Ari

Ari Well-Known Member

всуну я два слова, про спілкування в соц. мережах вже перевірила, що доводи майже не спрацьовують, тут потрібно діяти, як то кажуть по обстановці, бо я ще розумію росіян, хоча мені здається, що переважно я спілкуюсь з якимись вербувальщиками, постійно вони тусять в певних групах і тим заводять інших співгрупівців менш активних. А от як спілкуватись з українцями проросійсько настроєними - тут питання важкіше, бо люди якісь як мішком по голові гримнуті. Розмовляючи з такими людьми ніби і є точки співставлення, а буває такий розбіг в думках. І найчастіше на мій погляд це люди пасивні до всього, тобто "я хочу жити спокійно, нікого не рухати, а всі проблеми за мене вирішить хтось........" і от власне той хтось є для них ліліпутін із своєю ліліпутляндією, а от коли прошу трохи мізками потозкидати, то виступають шаблонні фрази - а що нинішня влада, сякий-такий Майдан і т.д. Вибачте за можливо грубе слово, але для мене ці люди ніби заражені синдромом "раба"хоч то вчитель, підприємець, науковець.

Thread Status:
Not open for further replies.