Євромайдан!(6)

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by Siania, Feb 19, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zetta

zetta Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(6)

Японські інвестори готові надати Києву кредит у сумі 10 мільярдів доларів строком на 40 років для реконструкції Бортницької станції аерації. Про це повідомив голова Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко, пише ТСН.
    http://www.newsru.ua/finance/21mar2014/iaponia.html

2. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Говорила зі знайомими з Криму, розповідають що там так люди тішаться !в маршрутках незнайомці обнімаються, на вулицях вітають одне одного і все в такому дусі... Масовий психоз... :girl_crazy:

3. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Тицьни пліз, про що ти.
    Я думала, що вже всіх в Криму знайшли і відпустили.
    Чи ти про Київ:girl_sad:?

4. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

швидше масовий ідіотизм, то вже передається повіртяно-крапельним шляхом)))

5. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

ага, привітайте його))

Поздравляю ракушек

Российская власть планирует освободить заключённых, которые содержатся в исправительных колониях Севастополя и Крыма. До теперешнего времени Украина пока не перевела их в соответствующие на своей територии, а Росия не имеет права ограничиватьих свободу.

6. KrystynaM

тільки має права огранічівать права українців.
    Хай собі випустіть і заберуть в маскаляндію, будуть там в омон.
    В Масквє дуже обрадуются.

---------- Додано в 13:09 ---------- Попередній допис був написаний в 12:52 ----------

Лаврову уже не подобається, що ЄС і Україна підписали асоціацію
    "Нинішні керівники в Києві заявили про підписання угоди, не маючи підтримки всієї країни", - заявив він.
    ені здається, що тільки домовившись у своєму домі, досягнувши національної згоди, можна вирішувати проблеми, які викликають величезні протиріччя в самій Україні", - додав він.
    а в нього вдома бачте, люди добрі, все добре.
    Гнида, коли ти здохнеш нарешті.Скільки можна лізти туди, куди тебе не кличуть?

7. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Якщо ви не п"єте і не матюкаєтеся - ви не слідкуєте за подіями в країні.

То зараз про мене...

8. KrystynaM

У Петербурзі подали заявку на референдум про відокремлення від Росії
    як вам це?
    http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/21/7019806/
    У міськвиборчкомі Петербурга зареєстровано заявку на референдум про відділення міста від Російської Федерації.
    Зробили це активісти молодіжного демократичного руху "Весна", повідомляє Радіо Свобода.
    У заявці два питання:
    1) Ви за возз'єднання Петербурга з Європою на правах комуни Князівства Ліхтенштейн?
    2) Ви за відновлення дії законодавства Петербурга 1992 року і за статус Петербурга як частини Російської Федерації?
    кльово нє?

---------- Додано в 13:56 ---------- Попередній допис був написаний в 13:23 ----------

Для цього дайте команду своїм однопартійцям, нині керівникам парламенту, Уряду і держави: негайно скликати Раду і прийняти вкрай необхідні кадрові рішення. Необхідні для захисту країни!

Юлія Володимирівна, сьогоднішній день і сьогоднішній Ваш виступ у Савіка Шустера – це момент істини.

Якщо дослухаєтеся і займете вірну державницьку позицію, я Ваш союзник і можете покластися на мене повною мірою. Разом ми ворога зупинимо, не сумнівайтеся в тому!
    http://blogs.pravda.com.ua/authors/grytsenko/532c0d358cfdc/
    Публічне звернення до Юлії Тимошенко
    От чому "сьогоднішній Ваш виступ у Савіка Шустера – це момент істини".
    Чому знов той савік, далі воно веде свої передачі, він ж прастітутка політична, він при всіх владах білонький і пухнастий і веде мега супер класні політичні передачі?
    Чому він? Зараз?
    Що більше нема розімних журналістів в нас? тільки той козлятина?
    Я не можу на його морду ленінську дивитися, і ніколи ті передачі тільки черезщ то не дивлюся.
    а тут Гриценко знов зі своїми "публічними заявами" ., відбілює юльку по повній? вона і тільки вона зможе щось зробити. Бляха муха.

---------- Додано в 14:03 ---------- Попередній допис був написаний в 13:56 ----------

Новоспечена прокурорша Криму Наталія Поклонська стала справжньою зіркою Інтернету не лише в Україні, але в Японії.

Після феєричного виступу жіночки з приводу призначення на посаду, у японських соцмережах почали з’являтися її портрети у стилі аніме, повідомляє "Голос России".

Крім того, у свій день народження 18-го березня, Поклонська дала інтерв’ю "Российской газете", у якому заявила, що хоче жити у великій країні – Російській Федерації.

"Бачите, як вийшло: у мене день народження і у Криму теж день народження. Тож свято подвійне. І для мене це велика честь і подарунок", - заявила прокурор, маючи на увазі анексію Криму 18-го березня.

Друга лукашка чи бандарєнка.
    Гідна суперниця по тупізму і цинізму.

9. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

ну певно, йому крісло пообіцяли

10. KrystynaM

теж про то подумала. Він ж зараз бідолаха певно вважає себе обділеним.

---------- Додано в 14:16 ---------- Попередній допис був написаний в 14:14 ----------

Крымскотатарский лидер выступит на заседании ООН по ситуации в Крыму.

---------- Додано в 14:20 ---------- Попередній допис був написаний в 14:16 ----------

Росія посіла друге місце у світі за кількістю біженців, випередивши Афганістан. Перша — Сирія. Про це йдеться у доповіді управління Верховного комісара ООН у справах біженців.

Люди залишають Росію, здебільшого через напружену ситуацію на Північному Кавказі.

Торік росіяни подали майже 40 тисяч звернень на отримання притулку. Це на 76% більше, аніж у 2012-му.

Сумарно з 44 країн, які надають відповідні звіти, за притулком звернулися 613 тисяч людей. Це рекорд з 2001 року.
    Від спасатєлієй тікають)))

---------- Додано в 14:21 ---------- Попередній допис був написаний в 14:20 ----------

11. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

взагалі , всі (та й гриценко теж) були впевнені ,що йому дадуть міністерством правити. вроді ж , всім хто засвітився активно на майдані дали кріселка, а йому ні, хоча він активно "гуляв" майданом- навіть на зама ніхто не покликав.

12. Stepochka

Stepochka New Member

Мушу поділитися, бо мене це гризе вже другий день. Маю подруга В Криму. Чоловік її був на Майдані з грудня по лютий, як військовий( він є водієм і привіз строковиків, які стояли живим щитом). В них військове містечко і більшість чоловіків були в Києві під час тих подій. Не знаю як би я думала й говорила, будучи в проросійському оточенні, якби мого чоловіка та знайомих закидали коктейлями. Та коли ми здзвонювалися, то вона мені розповідала жахи з тамтої сторони (про обморожених та поранених), але з розумінням ставилася до людей, які відстоювали своє майбутнє і хотіли повалення того режиму. Зі сльозами вона чекала його додому, коли він їхав через народні блокпости, які зривали свій гнів не розбираючись чи це строковики чи спецпризначенці. Вдома він нічого не розповідає, але дуже злий на правий сектор. Коли почалась ситуація з російським захопленням Криму в нас виникло декілька суперечок, але побачивши що транслюють російські канали, вона передзвонила й сказала, що все неправда, українські військові не перейшли на російську сторону, а вірні своїй присязі, що вони за Україну і не хочуть в рашу. Кілька днів тому вона знову написала, що не хоче в Росію, але боїться за свого чоловіка, якщо залишиться Україна. Я не могла зрозуміти в чому причина, переконувала, що їм нічого не загрожує, що нас навмисно зіштовхують лобами, щоб не дати об"єднатися. І отримую допис своєї подруги де сказано, що проти всіх кримських військових відкриті кримінальні справи і на території України їм не вижити. Доречі допис вона попросила відразу видалити. Я добре знаю цю сім"ю не подин рік. Досить приємні і гостинні люди. Тепер я просто шокована тим повідомленням. Невже всіх під один гребінець ? Я не знаю, як вони голосували, але стали зрозумілі дописи, що їх просто кинули, шо їх при тому кинули двіччі. Перший раз поставивши проти людей, а вони виконували наказ(мова про тих, які відповідали за строковиків), і тепер вдруге. Тепер я не знаю чим до неї апелювати. Важко повірити, але сказати що це не так я також не можу. І тепер та людина, яка пояснювала, що Західна Україна - це не бандерівці, не фашисти, що тут не б"ють російськомовних, яка планувала привезти до Львова дітей зі школи, щоб показати красу нашого міста, пише, що "нас предали". До речі поцікавилася в знайомих, то сказали, що якщо людина була в Києві за наказом, то є ймовірність порушення кримінальної справи. Як таке може бути?

13. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

А в кого ви цікавились (я маю на увазі рівень компетентності в тому питанні)?

Думаю, що такого, щоб всіх під один гребінець - не може бути. Ви уявіть, якщо всіх строковиків позасуджують тільки за те, що стояли на майдані? Хіба ж то є їх злочин? Та сам майдан проти того виступить.

Інша справа, що я читала інфу, що саме з Криму організовано возили ешелонами тітушок, і навіть снайпери можливо що з кримських, тому й висловлювалась така думка, що Криму з Україною ніяк не можна було залишатись.

14. zetta

zetta Well-Known Member

"Насправді Росія мала би аплодувати цьому підписанню, бо це підписання означає тільки одне - сьогодні похована наша євроінтеграція. Похована безнадійно, тому що до політичної частини угоди з ЄС не прописано перспективи членства України в ЄС. Ми погодилися на той варіант Європи, який цього не передбачає", - сказав він.

Бондаренко зауважив, що політична частина Угоди мала бути переглянута.

"Якщо ми переглядаємо економічну частину, то треба було переглядати і політичну частину. Бо реально, коли в преамбулу вписується тільки те, що ЄС визнає за нами європейську ідентичність, але в той же час не говорить про європейську перспективу і те, що ми можемо хоча б через 20 чи 30 років претендувати на членство в Євросоюзі, то це багато про що говорить", - зазначив експерт.

Бондаренко підкреслив, що Угода має декларативний характер.

"Ніхто ж не ставить під сумнів необхідність розвитку громадянського суспільства і розвиток демократичних інституцій. А це те, що міститься в політичні частині Угоди. Ми запроваджуємо в себе елементи європейської системи", - сказав він.

Політолог зауважив, що українські дипломати протягом 2005-2012 років говори про необхідність перспективи членства України в ЄС.

"Нам постійно говорили ні. Більше того, та сама Німеччина постійно говорила, що не готова нас визнавати європейською державою. Ледве погодилися, що ми є європейською країною. Реально це дуже низький рівень європейського визнання. Це визнання нас географічно європою, а не політично", - підкреслив експерт.
    Нагадаємо, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк і глави держав і урядів 28 країн Європейського Союзу 21 березня підписали політичну частину угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом.
    http://gazeta.ua/articles/politics/_sogodni-mi-pohovali-ukrayinsku-yevrointegraciyu-politolog/548462
    То правда ?

15. Stepochka

Stepochka New Member

Просила поцікавитися знайому в чоловіка, він прокурор. То вона мені сьогодні сказала, що це можливо.

16. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

чергове підтвердження того, що сьогоднішня влада є безсовісна, дурна та безвідповідальна - думають про себе і сподіваються що це їм минеться
    Я вірю в Бога і знаю, що він осудить, не нам це робити, усім дасть по заслугам

Ті військові, що служать в південно-східних регіонах країни залишились на своїх місцях і тримаютьс за власну шкіру (недавно бачила репортаж 1+1 коли майданівець повернувся додому в Бердянськ з друзями активістами, місцеві правоохоронні органи їх схопили і відзвітували, що викрили сепаратистів ...)
    зараз дуже важко
    я собі уявила, якби я була російськомовною українкою в Криму, щоб я зараз робила?
    1. залишити свій дім де народилась і виросла, майно (бо невідомо що з цим робити в теперішній ситуації) та їхати на материкову частину України
    де жити? - гаразд прихистять, але як довго жити в гостях, готелях, місцях відпочинку
    за що жити? де знайти роботу такій великій кількості людей з Криму, щоб прогодувати свою сім'ю?
    2. залишатися в Криму боячись за своє здоров'я та життя
    3. обміняти паспорт від безвиході, в протиріччі із самим собою та надіятись на щось ... принаймі на своїй землі у своїй хаті

мені дуже боляче за тих людей, наголошую українців, що робити в такій ситуації ...?
    влада реально їх кинула

відписуючи Вам, Stepochka, прошу вас, маючи мудрість та любов підтримувати, знаходити порозуміння, це зараз важко але дуже потрібно ....
    дякую

17. zetta

zetta Well-Known Member

"Обращаемся не к власти, а к народу Украины: помогите нам уйти с честью" - крик душі офіцера
    http://gazetavv.com/news/policy/112...gite-nam-uyti-s-chestyu-krik-dush-ofcera.html
    Про це повідомив моторист десантного корабля «Кіровоград» Іван Шепель, передає УНН.
    «Морські тральщики, в тому числі «Черкаси» з піснею «Врагу не сдается наш гордый «Варяг» пішли на бонові ворота, там, де знаходяться затоплені кораблі», - розповів він.
    Результат операції поки невідомий. У розмові моряк поскаржився на відсутність вказівок з боку влади. «Ми намагаємося зрозуміти, що нам скаже наша влада, хоч що-небудь», - зазначив він.
    http://espreso.tv/new/2014/03/21/ukrayinski_korabli_pochaly_proryvatysya_z_donuzlava

18. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

і це не говорить, що не можем.

Якщо це така лиш декаларція про нашу геогр.приналежність до Європи, то тоді яник міг підписати одним розчерком пера.

19. zetta

zetta Well-Known Member

Я в такому шоці. Чого все робиться через задницю ?

Tsiuma: вчора виступав ющ , йому задали питання чи яник може спочатку ніколи і не був укр президентом і за украіну, ну думаю ми здогадуємося що мали почути... Але Ющенко сказав що за день до відльоту укр групи до Європи з питань асоціації , Янукович підійшов до Ющенка і сказав : Вітя зроби все щоб вони не закрили перед нами двері . Я схильна вірити . Також сказав що Янукович дійсно хотів підписати ту угоду а те що він повернув назад і говорив про якісь астрономічні суми це результат обіцяних Москвою 15 млд йому на вибори в. 15 році і ще якийсь шантаж .
    Може я така наївна ...

20. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

про УА
    сьогодні на Громадському була присутня член ГО «Центр UA», вона гарно розповіла про цю угоду, знайду, скопіюю

Thread Status:
Not open for further replies.