Євромайдан!(6)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Donata

Donata Active Member

Відповідь: Євромайдан!(6)

з цього приводу цікава думка ось тут: Операция «Крым» как отвлечение на ложный объект

2. shparynka

shparynka Well-Known Member

Я от, до речі, також не розумію, чому кримчани якось не організовуються самі? виходьте, створюйте загони самооборони, та якось бороніть свою землю! військові ж на їхньому боці. а отако жалітися, прийдіть, захистіть нас, то не діло. ну то я так собі на хлопський розум думаю, можливо, я не права.

3. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Я згідна, що ці заяви кримчан, що на них забила влада Києва відносяться в першу чергу до влади Януковича і партії регіонів, за яку половина населення півострова голосувала, і мали би звучати такі заяви щонайпізніше хоча би рік тому, коли та влада ще була коло руля.
    А тепер диви як всі осміліли і стали активні! Де ж ви раніше були? Де зараз ваші обранці?
    Дуже легко тепер кричати, що в Києві нелегітимна влада, яка не врахувала інтереси Криму. То саме стосується і сходу. Росія за часів яника щось теж не дуже цікавилась життям російськомовних громадян. Як достало то все...

4. robik

robik Member

[quote;1824325]не бачу хоч якихось кроків нової влади по врегулюванню цієї ситуації.[/quote]
    Я вважаю, що теперішня влада робить багато в цій ситуації. Не вони (влада) закликали "братів", а яник, і правління Криму. Ломати через плече, згоряча зараз ой як неможна! Чим більше раша утискає (блокування ВЧ, телебачення, в"їзд, зібрання) тим більше я вірю в те, що наші все роблять правильно. Ультиматуми, кінцеві терміни перекидуюються з дня в день, залучення коштів для підкупу, велика техніка - а результат - наші ВВС стоять і співають гімн. Горджуся!
    Є у військовій справі такі поняття як тактика і стратегія, тому не все що ми бачимо, чи дають нам побачити - бездіяльність.
    На сьогоднішній день шпальти світових видань - це ситуація в Україні, всі вищі керівництва держав - також. А це багато.
    Наша мета - не вистрелити першими, не вестися на їхню чисельніть і зброю, бо сама звичайнісінька драка - це участь двох або більше сторін. Одна сторона сама з собою битися не буде.
    Вірю, що вистоїмо.

5. Vероніка

Vероніка Never give up

Аксьонов повідомив про підготовку банківської системи на перехід до рубля. Черговий доказ, що все давно сплановано, все йде по сценарію, прописаному ледь не по хвилинам.

6. shparynka

shparynka Well-Known Member

Подивилася тільки що новини. Та то повний п....ц- там викрали, там заблокували, там ультиматум. якась чечня. Викрадення журналісток та активістів нагадало мені Вербицького і Луценка, ну такий явний рос. слід. Щоб живі лишились..

7. Відповідь: Євромайдан!(6)

<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/95TVdG2yHto?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

8. Donata

Donata Active Member

як я за них переживаю, Катерина приходила на громадське, розповідала про Булатова ...
    Олександра Рязанцева [​IMG] Катерина Бутко [​IMG]

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

заборона подобової оренди квартир у багатоквартирках. На прикладі Криму це виглядате так, що "койко-місце" ( чи квартиру під ключ) для відпочинку можна здавати лише у приватному будинку ( особняку). В багатоквартирці - заборонено.
    на Луганщині зараз "заспівує" Єфремов. І він там "свій", на відміну все-таки від Ляшка. Луганщину штормить конкретно. там зараз СБУ повинно працювати в особливому режимі. Дніпропетровщину і Донецьк хоч якось стримують гороші і вплив олігархів, а Луганщина- гола. Тому тут основна надія на СБУ
    минуле "вєщаніє" закінчилося "просьбою" ввести війська. А зараз що придумав Кремль?

Кондоліза Райс ( яка мала великий вплив і зіграла значну роль при російсько-грузинському конфлікті)

10. Donata

Donata Active Member

Oksana Kovalenko ‏@superumka 7m

---------- Додано в 13:59 ---------- Попередній допис був написаний в 13:55 ----------

Українська правда ‏@ukrpravda_news 1m
    цікаво, чи то похід в один кінець, але Допа дуже бравиться

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

вичитала. що ніби-то зараз кримчанам активно пропонують "компенсацію" за зірваний курортний сезон. Умовою є "правильний" вибір на референдумі .

12. Donata

Donata Active Member

тепер почалась кампанія "золотої" гречки, сумно ...

13. olya_d

olya_d Well-Known Member

14. Donata

Donata Active Member

прочитала в твітері
    Ярослав Ракицкий ‏@yarakitskiy 48m

15. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Ляшко затримав лідера сепаратистів Клінчаєва
    http://www.youtube.com/watch?v=VivY94Cp0s0#t=87
    Ляшко допитує сепаратиста Клінчаєва в автобусі
    http://www.youtube.com/watch?annota...&feature=iv&src_vid=VivY94Cp0s0&v=95TVdG2yHto
    І статус від Ляшка: Уночі ми затримали і здали сепаратиста Клінчаєва ментам. А вони його відпустили! Подонки!! А на Луганській ОДА знову вивісили російський прапор. Отак вони боряться з сепаратизмом. Ганьба!!

16. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Ваш попередній пост. Так, ніби наявність синів/чоловіків/братів в лавах української армії звільняє цю армію від обов"язку захищати країну.
    Не до вас точно)) Хіба що ви офіційний представник Збройних Сил, речник, так би мовити)))
    Ну от, про таку позицію я і писала вище))) То для чого така армія платникам податків? Серед яких зараз патріотично налаштована меншість Криму та кримські татари?
    Хм.. А ви працюєте на такій роботі, де не купується все для роботи за свій же кошт? Бо я купую від фарби для ремонту кабінету до наочності для дітей за свої гроші.
    Щодо армії, ще раз. Я вважаю, що треба зробити все можливе, щоб зараз ті люди, які зі сльозами стоять на мітингах в Криму, не були покинуті напризволяще - якщо немає амуніції, є кількість - іти армії з цілої країни туди БЕЗ амуніції і ставати поруч.

---------- Додано в 16:03 ---------- Попередній допис був написаний в 15:53 ----------

Роблять вони. Просто їх дуже мало там, патріотів. Татари організувалися в самооборону. Ось тут, подивіться в Recent entries http://uainfo.org/blogosphere/obshestvo/285548-otvet-russkomu-drugu.html - прекрасне відео про їх рішучу позицію, пост називається "Во мне живет и их боль..." (не можу адресу скопіювати).
    На мітингах в Сімферополі і українці, і росіяни. http://www.youtube.com/watch?v=JUI5DmzytgM
    І таких відео багато. Подивіться, як татари рвуть російський прапор, почитайте коментарі мешканців Росії про них (Чертовы татары, скоты давить вас надо уродов! успокоить их могут только чеченцы Жалко сталин их не уничтожил!!!
    Татары дырку от бублика получат, а не Крым!) - хіба Великій Україні совість дозволяє лишити маленький народ, корінних її жителів , наодинці з ордою?

Останнє редагування: 10 Березень 2014
  17. zetta

zetta Well-Known Member

"С кем Путин хочет
    воевать? С людьми, которых во время 15 градусного мороза поливали с
    водомета, а они раздевались по пояс и кричали: "водохреща!"? С людьми,
    которые с деревянными щитами и битами стояли под пулями перед людьми в
    полной боевой амуниции и выстояли, прогнали? С людьми, которые не
    поддавались на провокации и не разбежались от звука выстрелов и взрывов?
    Где он хочет установить диктатуру? В народе, где общество стало жить по
    принципам демократии еще до того, как появилось само слово
    "демократия"? Навязать имперские традиции народу, который никогда не
    ходил под царьком? Навязать диктаторские законы народу, который первым
    во всемирной истории принял первую конституцию ( Конституция Пилипа
    Орлика)? Россияне, усмирите своего безумного вождя, мы не хотим войны с
    вами. Это не наша с вами война, а война одного человека за свои безумные
    амбиции, власть и состояние."

18. AilataN

AilataN жива

Andrii Ianitskyi
    1 hr · Kyiv ·
    Проводница в поезде Симферополь-Киев говорит, что пророссийские дружинники в Крыму пытались досмотреть вагон на предмет наличия там фашистов-бандеровцев. Состоялся примерно такой диалог:
    - С чего вдруг я вам должна давать досматривать вагон?
    - С того, что тут Россия!
    - Какая тут Россия? Где тут написано, что тут Россия? А ну давайте валите отсюда!
    И они ушли. Слава украинским проводницам!)

19. Hexe

Hexe Well-Known Member

ну а що ж робити? все що військові мали, вже років з 15 як давно зі складів розпродане - лише на паперах стільки-то зброї, пального, транспорту і т.д. і т.п.

рації...та в них банально пального нема, щоб кудись виїхати.

20. sherry

sherry Well-Known Member

щось я не вірю що то все закінчиться просто демострацією сили

Статус теми:
Закрита.