Євромайдан!(6)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. masjaka

masjaka Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(6)

На жаль помиляєтесь((( Щоб не вийшло що ті депутати наявність яких у ВР і так на вагу золота підуть і як результат рада буде недієздатна, а ті зразники Комуністи і регіонали, котрі мали б піти перші тішитись.
    Я за те щоб покарати. Але усіх!!! І почати потрібно з Ківалових, Герман, Шуфрич. Симоненко і .......по списку! Усіх, хто приймав закони 16 січня, мим чи іншим чином причетних до загибелі, викрадень любей, розпалювань міжнаціональної ворожнечі.

2. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

я так само вважала, але зовсім недавно мені притикнули, що бабуся війну прошла, в концтаборі була, а я сторону бандерівцев прийняла.
    Не буває і вашим і нашим. Є одна історія і одне минуле. все, крапка. В Латвії позносили тих освободітєлєй, і що, кепсько стало?

3. poetka

poetka Well-Known Member

Майже по всіх каналах розповідають як не про бомбосховища то про те,як поводитись у разі війни...Щось воно не просто так, аж страшно стає.А ви як думаєте,буде війна???? Бо я щось останнім часом помічаю за собою, що ніяк з тої депресії не вийду, але то вже в іншу тему.....

4. Vероніка

Vероніка Never give up

Як на мене, досить доцільні пропозиції

5. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Згідна.

Не зовсім згідна, але не бачу змісту розмусолювати.

То не мої проблеми.

Не можу поважати хіба погляди тих, що пропагують насилля, захоплення чужих територій, винищення корінного населення.

Ну от нащо вчити мене, як я маю шанувати?
    Може ви бачили фільм "Залізна сотня"? Вам напевно не сподобається, але якщо маєте бажання зрозуміти, чому я думаю так, а не на два боки, гляньте. Наші з чоловіком діди і бабці пережили це.
    І я ніяким боком не хочу образити пам'ять вашого діда. Але пам'ятники визволителям на цій території "трохи" не доречні.

6. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Ні, не переставили. І не ми ці акценти змістили. Мораторій на мочілово влади не вважаю виправданим, бо прикрившись війною вони продовжують деребан, безчинства, при тому що НІХТО не покараний. Біда
    Коли депутат складає мандат, його місце займає наступний по списку партії

7. Kvakywa

Kvakywa Member

але обов"язково на підборах :lol::lol::lol:

8. ljudviga

ljudviga Active Member

та взагалі-то вона вже йде...
    пережили ж наші діди її якось. Переможемо й ми. Із дуже простої причини - відступати нікуди, а це вже сильний стимул до перемоги!

9. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

хто схотів - його і так подивився. Ви не дивитись телевізор, я не дивлюсь, але от моя мама обурена, що канали вибірково повиключали - російські всі, українські - теж раз через раз..Хто вміє бачити, той бачить і в Росії, хто не бачить - то він брехню знайде і в мегасуперпупер правдивому каналі.
    Давайте порадіємо за Кримчан. Вони більшістю хотіли в Крим, я навіть писала за свій вчорашній міні екзитпол, - вони потрапили. Лише вважаю, що потрібно вивезти віськових і перекрити трубу Росії, а також поступово припинити виплати, раз це вже офіційна тер.Росії

10. Kvakywa

Kvakywa Member

Давно вже пора

11. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

дуже вони раді тому? Ні. Але помовчують, та й усе. А у на люди зразу надибки.

12. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

та ладно - окупована "офіційно"

13. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

легко написати, але як це зробити?

як на мене, то вже реалістичніше..

Доречі,
    1. В наших бомбосховищах ще минулого тижня почали капремонт та провірку вентиляцій, водопостачання і т.д.
    2. завтра будуть навчання на підриємстві про правила поведінки під час бомбардування...
    Почувши про таке аж мороз по шкірі пробіг....

14. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

100% правда

15. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А де у Львові є бомбосховища?

16. ljudviga

ljudviga Active Member

Доречні, бо і Сталін, і Гітлер - обидва були кати, які нищили всіх і вся. Як є ті, чиї родичі постраждали від гітлерівців (людей спалювали, мордували в концтаборах, над дітьми ставили досліди), так є і ті, хто постраждав від НКВД (теж жахи, як почитаєш). До речі, в інших областях України також є багато людей, які постраждали від сталінського режиму. Тому я буду поважати й одних героїв, й інших. Бо це були борці проти диктатури, до речі, яку ми зараз - військову диктатуру - й відчуваємо від "братів". Треба будувати спільне майбутнє для країни, спільну історію. Це дозволить згуртовати країну.

17. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

але всі мовчатимуть, і Крим ми не повернемо. Та чи й треба??
    я маю на увазі, що мовчатимуть і ЄС і США. Ну не визнають вони того? Факт є факт. Там рублі ходять, банки закрили..і як би там не було - Крим не наш.

---------- Додано в 20:22 ---------- Попередній допис був написаний в 20:19 ----------

ви розумієте що це неможливо? бо трактують її по-різному. і завжди буде так. І вже цю історію теж трактуватимуть інакше. А значить ми не зможемо бути єдині.
    Сталінськи репресії і подвиги простих радянських солдат - вважаю різними речами.

18. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

я особисто за ним не плакаю але окупація і в Африці окупація

19. ljudviga

ljudviga Active Member

з того приводу мене дуже цікавить позиція Китаю. Невже ми побачимо їх агресію? І як скоро? Або дісно зацікавлені тільки у просуванні своєї валюти як міжнародної?

20. masjaka

masjaka Well-Known Member

Правильно зробили. Це війна заангажованій продукції окупанта тут не місце!

Пораділа ю якби не кримські татари.

Ну не кажіть - вода камінь точе. Не маю сумніву, що така плачевна ситуація на сході і півдні багато завдячує саме тому що показують російські канали.

Статус теми:
Закрита.