Євромайдан!(5)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(5)

2. Vероніка

Vероніка Never give up

Мустафа для мене один з найсміливіших людей у цей час. Чого тільки варта його присутність у перших рядах у заворушеннях на Банковій,
    Якраз тоді і відкрила його для себе, як журналіста, раніше не чула.

3. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

4. fiesta

fiesta Well-Known Member

"Правий сектор" Львівщини розпочинає люстрацію в державних структурах області

Правий сектор розслідуватиме злочинні дії теперішніх чи вже колишніх високопосадовців, чиновників, працівників медичної сфери, депутатів, правоохоронців, прокурорів, суддів та інших осіб.

"Наше завдання – не допустити перетасування колоди і прогнати усіх жадібних зайд з державних структур найрізноманітніших рівнів, починаючи від сільрад і закінчуючи обласним управлінням СБУ. Ми з Вами просто змушені доламати хребет цій прогнилій системі заради пам’яті Героїв Небесної сотні",- заявив обласний провід "Правого сектору".

"Усіх, хто знає про злочинні дії теперішніх чи вже колишніх високопосадовців, чиновників, працівників медичної сфери, депутатів, правоохоронців, прокурорів та суддів чи інших осіб, про злочини яких має знати громада – звертайтесь до нас за телефоном: 098 78 05 223. Або пишіть листи на електронну адресу - llrs2014@gmail.com

5. Galysik

Galysik Well-Known Member

Як їздять хлопці "козацького роду" - коменти автора суперові
    Ой не скоро ми викорінемо цю ментальність..

https://www.youtube.com/watch?v=VAnsxFtjV2E#t=333

6. Zhovten

Zhovten New Member

Це до мене питання? )))
    Ні, не відмовилась би. Чесно зароблені кошти.
    Але сподіваюсь, що поняття "чесно" ми всі розуміємо однаково :)
    Тим більше, що (не відкрию Америки), інтегруватись у владну систему чесним людям було практично неможливо. В Раді їх на пальцях одної руки можна перерахувати...

7. Gorgona

Gorgona Member

Киплю від злості… Чому ті всі хто приніс російські прапори – не їдуть махати ними до Путіна? Любите Росію? Пакуйте чемодани і вперед! Там і просіть "допомоги російського керівництва". Дістали, чесне слово!
    Сподобались коменти:

8. Colombina1982

Я думаю, що ще й незадіяні залишаться )) Добре, все зле. Всі продажні та захланні. Влада, опозиція - одним миром мазані. Що робимо? От просто реальні пропозиції? Проганяємо тих 450 і обираємо нових? Кого? Добре, припустимо, можна молодих незіпсованих спеціалістів - кращих випускників вишів, під мудрим керівництвом кількох (знайти б) чесних досвідчених політиків. А якими вони стануть.. вже за рік? Можна зробити. щоб крали-дурили менше, і карали жорсткіше але так, щоб взагалі..
    Вам не здається, що на етапі боротьби з режимом воно все якось красивіше та оптимістичніше на перспективу виглядало, а як до діла - то нема з ким?

П.С. Чесно зароблені - зі встановленим легальним джерелом надходження без використання корупційних схем, підтверджені відповідними непідробленими документами, задекларовані. Думаю, ми з вами маємо одне і те ж на увазі. В Україні немало небідних людей (напевно). А казати про всіх - багатий, значить вкрав.. мені теж буває завидно, але я припускаю, що є і чесні..

9. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Думаю, що ця інформація важлива, і її треба винести в заголовок (чи як то правильно називається) теми.

10. Zhovten

Zhovten New Member

Звичайно є чесні. Абсолютно точно. Але у ВРУ їх мало )))))

Здається. Ви праві. І це зараз чи не найбільша проблема для нашого суспільства. Як зробити так, і яких людей привести у владу, щоб не було дежавю?
    Дуже складно. Але пробувати треба.
    Чи проганяти тих 450? Так! Вони вже гроші один одному платять за створення коаліції...
    Де брати нових? Насправді, вони є. Реальна пропозиція ))). Наприклад. У Садового є заступник. Колишній військовий. Дуже толкова людина. Гаряча вода у Львові - завдяки йому. Трамвай європейського типу у Львові зконструювали - завдяки йому. Зробила вже людина багато для міста. От таких людей треба і у владу вищого рівня. З досвідом. А програмістів (як тут дівчатка правильно писали) - в їх команду.
    ОТ у Грузії змогли яку систему контролю збудувати. Яка довіра до поліції. Який порядок. Значить, можливо.

11. friendly homka

friendly homka Well-Known Member

Як виявляється, Віктор Янукович крав не тільки гроші та майно українських громадян.
    Він крав історію українського народу.
    Сьогодні вночі бійці Самооборони, Правого Сектору та активісти Автомайдану показали мені сховище цінних книг в резиденції Межигір'я.
    Скажу відверто, після "Хонки", мене важко чимось здивувати. Але побачене просто шокувало. Янукович примудрився викрасти пам'ятки української писемності. І кинув древню бібліотеку, рятуючись від гніву людей.
    Зокрема, серед багатьох древніх книг – "Апостол" Івана Федорова.

деталі і фото: Дмитро Гнап Найбільша крадіжка Януковича

12. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Треба їм підказати, нехай переглянуть програми "Хто тут живе"-почерпнуть багато корисної інформації))))

13. APR

APR Well-Known Member

14. synuchechka

це просто жах....Реально, бабло балом, а книги йому нашо???Вперше цим питанням я задалась, коли побачила в нього рояль, мене зразу зацікавило, чи хоч хтось колись на ньому грав...так само і з книгами, він навіть не знає хто такий Федоров.....жах!!!!

15. Colombina1982

Так, все правильно. Але щоб нашим політикам вистачило мудрості знайти по всій Україні і позбирати ті "перлини" докупки, хоча б в Кабмін, ну і на місцевих рівнях також.
    Про ВР мовчу, бо існуючі партії - ті ж самі, що же 20 років мутують +/- десяток нових обличь, і надії на те, що там кардинально щось зміниться, і прийдуть нові - тільки якщо виключити "давніх і знаних" з виборчого процесу )) А як??
    А розглядати президента як месію - це вже апофеоз наївності..

Треба нашим терміново і досконало вивчати грузинський досвід, можливо і в нас буде ефективним.

16. Allo

Allo Active Member

17. vitek

vitek Member

Знову ж таки гроші... та книжка коштує мільйони!!!

18. Colombina1982

Нашо йому знати, що за книга, і хто такий Федоров? Достатньо того, що він хоча б приблизно знає, скільки вона коштує. Правда, це взагалі практично безцінна річ, і не уявляю, як її можна було б офіційно продати без серйозних запитань. Хіба по тихому комусь в колекцію.

19. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Дівчата, а ви вірите, що яника знайдуть живим?

Де ж та падлючина?!

20. synuchechka

Думаю, окрім грошей ще мали значення ці тупи панти!!!Йому хтось сказав шо та книжка дуже крута і безцінна, от він і захотів собі таку....хоча я напевно ніколи не збагну що робиться в його хворій голові...

До речі, сьогодні на громадському має бути в гостях психолог і трактувати з наукової точки зору всі ці "здвиги", дуже хочу подивитися.

---------- Додано в 16:40 ---------- Попередній допис був написаний в 16:38 ----------

Думаю, що його цілком могли вже прибрати і зробити ставку на когось іншого. На таку думку мене наштовхує те, як від нього раптово всі відхрестилися. Але не хочеться рослаблятись передчасно.

Статус теми:
Закрита.