Євромайдан!(5)

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by Siania, Feb 19, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(5)

Знаєте, я про це також думала. Не бачу по ТВ сюжетів про поранених, їх дуже багато, а про них не має інформації. Потрібно організовувати збір коштів для усіх постраждалих, держава повинна їм виплачувати допогу до кінця життя. Можливо є реквізити, просто я про це не знаю? Мені страшно уявити, скільки ще стане відомо про наслідки цієї трагедії, он вже 312 людей безвісті пропали. Де ті люди? Дай Боже, щоб вони були живі!

2. Cheburulja

Cheburulja Well-Known Member

Знову впадаємо в крайнощі... Перестаньмо злитися на всіх і звинувачувати всіх. Ато змісимо все в одну купу - корупціонерів, політиків, стару владу, нинішню, дітей малих і великих, бажання дівчат побути моделлю для друзів, ідею і пусті балачки... То нам не робить честі.

3. Nana11

Nana11 аспіранточка

мене тоже бісять шо хтось нажився за рахунок держави, ну але тоді шо пропонуєте робити?вертатися в Радянський Союз, революцію 17 року і розкуркулення... будемо всі жити однаково, без машин і без брендових речей.

Давайте не впадати з крайності в крайність, має наш народ таку схильність. Ми мені нагадуємо єгиптян, після режиму до військових, після військових до радикалів.

4. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

Трохи креативу)

[​IMG] [​IMG]

5. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Прочитала я про Махніцького. Якщо робота організатором туристичних подорожей, слідчим та юридична практика дають можливість БМВів та лімузинів, а дочці в порядку вєщєй радити "закрити рота" й "думати, про кого це пишеш"(с) - то, звичайно, все ок.
    А я, хоч і не прагну нових облич, казала б, хай краще програмістів вибирають. Ті, по крайній мірі, точно своєю головою квартиру/машину..дачу на Канарах)) заробили.

---------- Додано в 15:10 ---------- Попередній допис був написаний в 15:00 ----------

І справа не в тому, що хтось може дозволити, а хтось ні. По-перше, думаю, офіційна зарплата юриста/посадовця чи кого ще там мало чим відрізняється від зарплати вчителя - не аж так, щоб перші могли мерседеси купувати, а другі, в той самий час, виживати мали. Тому говорити про "можуть собі дозволити" - це вже жесть. А за рахунок кого, соррі? Пенсіонерів, студентів, прибиральниць?
    Чи вчителів, знов таки? Журналістів? Яким чином люди з декількома вищими освітами часто не мають грошей квартиру винайняти, а інші "заробили" собі на маєтки? А, інші, що тяжко гарували, не "заробили", так? І Яника не треба, від самого "низу" необхідно соціальну справедливість втілювати.

---------- Додано в 15:15 ---------- Попередній допис був написаний в 15:10 ----------

і ще. Те, що люди не регіонали, не означає, що їх критикувати не мона, бо то ж "наші". Це психологія , якраз, корупціонерів і є.

Last edited: Feb 25, 2014
  6. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Щодо дітей посадовців, згадала собі про відому блогершу - дочку Д.Туска. Дівчинина зі смаком, веде модний блог і виставляє багато фото в різних "одьожках". Але дорожезних і брендових речей там практично немає. Дуже багато демократичних марок, які носимо і всі ми - Манго, Н&М. І фото дуже пристойні.

7. Nana11

Nana11 аспіранточка

О, кажуть Клюєв знайшовся, Якшо це правда, нехай тільки ризинуть його не посадити!
    http://novosti.dn.ua/details/218842/
    ой чує моє серце шо баті вже немає в живих, а Клюєва відпустили...
    Напевно росіяни не захотіли їх впустити до себе, а живий заарештований яник то занадто небезпечно, він забагато про них всіх знає.

8. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Євромайдан-SOS продовжує шукати людей
    #ЄвроМайдан Великий список людей, до яких не можуть додзвонитись рідні. Прочитайте, будь ласка, можливо ви знаєте когось із них.
    Список тих, із ким рідні втратили зв’язок із 18 лютого:

http://www.pravda.com.ua/news/2014/02/25/7016219/

9. casablanka

casablanka Щаслива особистість

10. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Мене тривожить ота інформ.війна і різні "утки". Як же в тому всьому орієнтуватися?

Я так вірила і Мустафі, і Ярошу. Щодо тієї новини, що Ярош зустрічався з Яником - де ж тут подвох?

Мустафа був би вже геть дурний таке розпускати, якщо це сфабриковано. Щодо того, що він провладний журналіст - ну, не можу я в це повірити!

Ярош - така собі темна конячка. Задумуюсь постійно про те, чи є серед загиблих, поранених хлопці з Правого сектору. Не знаходжу цих даних... Ну, не всі ж там були такі підготовлені військово, щоб не попастись, якщо були дійсно в перших рядах.

Але знов-таки, якби не ПС, то як би розгортався протест?
    Чи дійсно вони були в перших рядах?

Голова пухне, коротше...

Чекаю якогось резонного пояснення того всього.

11. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

12. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

13. Галюсік

Зі слів знайомого (він з Франківська), який від перших днів був на барикадах, часто на передовій - якби не Правий Сектор - не було б того вьсого, що зараз є. Саме завдяки їм ми перемогли.
    Думаю, що якби Ярош зустрівся з Яником - то міг би уже бути безвісти пропавшим, адже тиж усіх лідерів переслідували, чи не так?

14. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

О, ні, це вже не ок, і викликає дуже великі запитання.. він мусив бути "супер"слідчим і надзвичайно дорогим юристом.. або спадок з Гамерики отримати..або на утриманні жони-мільонерки.. Мдя, невже "шило на мило", тільки ще починаюче накопичувати статки?..

15. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

так. На переговори їх не допускали, хоча ПС цього вимагав.

Але от зустріч 20 лютого... До речі, вона була до пострілів? чи після? Можливо, Яник викликав для попередження того, що якщо не забере своїх хлопців, то будуть снайпери. А Ярош як на це зреагував тоді? Чи не повірив до кінця чи розумів, що відступати немає куди?

Але якщо така зустріч була - то заява від Яроша мала би прозвучати раніше, ніж знайшли цей запис в книзі реєстрації!

---------- Додано в 14:58 ---------- Попередній допис був написаний в 14:57 ----------

а от пропонували ще кандидатуру Яреми на цю посаду. І мій чоловік дуже був за нього. Але не протиснули його тоді.

16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

17. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

ВИ правда думаєте, що всі такі записи, тим більше, про "неформальні" зустрічі-розмови-консультації вносяться в книгу реєстрації? Тоді варто було б перевірити її на наявність усіх записів про зустрічі з Кличком і Ко, і звірити з відомою нам хронологією подій, тоді, впевнена, запитань було б ще більше, і до Кличка також. Можливо, запис було внесено цільово, щоб потім оприлюдинити про нього інформацію.

18. Галюсік

Ого! І Ані Лорак є, і Гришко...

19. Kvakywa

Kvakywa Member

20. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

і покійний Б.Ступка

Thread Status:
Not open for further replies.