Євромайдан!(5)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(5)

за усіма процесами, що відбуваються
    починаючи з ЖЕКів, садочків, шкіл, університетів, санстанціїї та далі

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

так, працюють за відомими схемами: ми вас відпускаємо ( попередньо знявши кілька мільйонів баксиків відкупних), а ви сидите тихенько і не висовуєтеся. Так вже було з Кучмою ( а що- зараз він "звичайний "державний пенсіонер, який має свій благодійний фонд і не висовується. про його минуле не згадують, хіб "промєждупрочєм"), з Ющенко ( бджоли-черепки і рот на замку). Так і зараз -дали можливість піти, бо чудово знають, що як почнуть говорити, прийде капецик усім теперішнім лідерам і не лише їм. Аналогічно із НБУ вийшло- три дні під "шумок" ( буде потім на що спихнути) розпихували активи і лише потім призначили "керуючого".

3. Zhovten

Zhovten New Member

Дівчатка, поширте, будь-ласка.

http://gubarev.org/politika/pravda-...osba-rasprostranit.html#.UwqBmXhetNo.facebook

Серце болить за людей, які загинули і втратили своїх близьких ((( Дуже не хочеться, щоб дарма...
    Тепер ці люди формуватимуть коаліційний уряд і продовжуватимуть жирувати.

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

а де його знайти. Олігарх при владі- погано ( тому Майдан вимагає, щоб у уряді не було нікого, хто є у сотні "Форбс". Як тоді з Порошенко бути?), бідний- дорветься до корита і з радістю почне теж під себе грести "про запас". Той же Тягнибок, як зі Львова вирвався до Києва, одразу собі теж нехилу хатинку під Києвом відбухав , ще і з місцевими селянами встиг пересваритися через будівництво і захоплення землі. "Голий Іван", який дорвався до влади, особливо великої влади- це страшне.
    з часом побачимо, що величезна кількість з того, що зараз прийнято, спокійно буде визнана неконституційною, нелегітимною. І "там" це чудово знають. Тобто йдуть на ці порушення свідомо.

5. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Як казав мій покійний батько, який був лікарем,-найважча в світі операція-це відділити рило від корита.
    Я доволі спокійно сприймаю призначення нових посад, адже для себе розумію: це тимчасово, це на три місяці, пройдуть вибори, одні, другі, треті-і влада відсіється, прийдуть нові обличчя, які поступово посунуть старих, яким ніхто не довіряє. Я ніколи не очікувала чуда, що бац і всіх міністрів візьмуть з майдану. Більшість наших політиків-покидьки, треба бути до цього готовим, але не сприймати це як "нормально".

6. Zhovten

Zhovten New Member

7. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Власне, що усі ці революційні законотворчі пориви просто скасують і повернуть все, як було (нє, ну Юлю назад в камеру не відправлять, звісно), і ніяка нова більшість тут не поможе. Навіть через суд ПР довести факти порушень не буде проблемою. Ну, але ж бажання змінити країну було.. Видно, що готувалися, постанов юристи наскладали більш ніж достатньо. Але такий завідомо програшний галоп, викликаний революційною доцільністю, виглядає як відвертий фарс.
    До речі, а де люди з Майдану, нові обличчя? В Кабмін їх не поспішають запрошувати (крім Кубіва, напевно), на вибори формувати нові партії пізно, до вже існуючих ніби теж не приєднуються.. Треба терміново створити ефективний громадський нагляд за діяльністю тієї ж ВР, законодавчо закріпити його, прописати його функції і методи роботи, бо інакше знову все зведеться до голосування раз на 5 років і вибухів гніву - раз на 20 (ттт). Хоча, знаючи як швидко у нас все, що з благою метою починається обростає корупцією, аби з тим наглядом не було так, як, наприклад, з комітетами ВР з розслідування різних справ..

8. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

схожі фото в соцмережах зараз у більшості дівчат її віку. Така зараз "культура", що поробиш...

9. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

В мене шок! М.Найєм опублікував у ФБ, що Д.Ярош 20 лютого зустрічався з президентом. Про це знайдено запис у журналі реєстрації в адміністрації президента. Зустріч тривала 1,5 год.

Що це означає???? Чи були якісь пояснення від Правого Сектора?

Дівчата, хтось щось читав?

10. Zhovten

Zhovten New Member

Культура починається з окремо взятої людини. А люди, які представляють народ у владі, несуть особливу відповідальність. Чи це нормально, бо дочка Добкіна теж постійно демонструє брендові речі у соцмережах? Та ні. Неномально і те, і інше.
    Тільки що зміниться, якщо люди при владі будуть однакові, лише розмальовані різною політичною символікою? Знаєте, я чомусь завжди задумувалась над тим, що батьки мають пишатись мною, а не соромитись. Якщо діти чиновників про це не думають, то питання до їх батьків: "Якщо ви не здатні виховати своїх дітей, то як збираєтесь навести лад у державі?"

11. Cheburulja

Cheburulja Well-Known Member

І що з тих фото? Багато таких в соцмережах. Нічого, що б варто було осуджувати, не бачу. Не придерайтеся. Молода дівчина завжди хоче себе показати, якщо є що показувати. То не має відношення до нашої влади і т.д. Не будьмо ханжами.

12. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

прочитала щойно, хлопець написав
    Навіяло вечірньою прогулянкою (стосується Львова )

Шановний Автомайдан, Автомобільна сотня, Варта1, Автоохорона міста !

13. Женічка

Женічка Well-Known Member

нічого дивного, у нашому Стрию більша половина дітей її віку без відомих прізвищ та маєтків має такі світлини.
    а той факт, що комусь там нахамила в аск.фм - в її віці я б теж нахамила, якби когось з моїх родичів ображали, навіть не думаючі, чи праві ті люди в своїх домислах, чи ні.
    так що давайте не будемо про чужих дітей :)

14. Nana11

Nana11 аспіранточка

Моя молодша сестра і та любить собі отак пофоткатися в зеркалі, плоский живіт показати...То то на чому їх зараз виховують далеко не батьки, а глянц журналів, телебачення, нажаль. Надіємся вони то поперостають.
    ой, ну можна подумати вона там з голими цицьками, чи пяна на дискотеці. Брендові речі - це шо? штани адідас? Шо там аж такого надзвичайного є? Вже деколи мені нагадується як бабки під підїздом сидять: якшо шорти короткі то вже якась "нетака". Народ не будьте вже такими занудами, молодь на то і є молодь.

15. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Думаю, прийдуть часи і Росія буде спокутувати за все. Так, як зараз Німеччина. Там молоде покоління народжене вже з відчуттям глибокої провини за злочини фашистів, це здається вже закладено в генах. я бачу таке ж майбутнє у російського народу, на жаль...

16. Kvakywa

Kvakywa Member

Ви це бачили.....як думаєте, правда?

---------- Додано в 12:34 ---------- Попередній допис був написаний в 12:33 ----------

відповідь від ПС
    Щодо того, що “Правий сектор” ставить собі за нагальну мету максимальне опанування силового блоку, то це не новина. Якось дивно бачити п. Мустафу у якості рерайтера... Для “Правого сектору” революція триває. Відтак, для нього є важливим покарання злочинців, а також піклування про інтереси національної безпеки. Опанування силового блоку — чудова можливість, котра лиш посилює ефективність бійців “Правого сектору”. Щодо зустрічі з Януковичем, то Найєм знову ж таки дивує. Опуститися до рівня виробника фейків... Напевно, просто стомився від напруженої журналістської праці. Пора б відпустку взяти принаймні на тиждень-другий

17. Neverland

Neverland Well-Known Member

Як на мене, олігарх при владі краще за бідного при владі в рази. Бо бідний таки дорветься і буде яник №2. Тільки треба щоб був психічно стабільний олігарх :) А де такого взяти?
    От приміром згадаю Ющенка. Дуже вже зараз всі бакланять. Але як на мене був доволі непоганий варіант. Принаймні за ющенка підриємства стабільно відкривались і розвивались, тобто люди могли щось робити. А за яника - стабільно розорялись і закривались. Просто люди очікували від президента золоті гори, щоб він їм щось зробив. Ну але не може людина при вкоріненій структурі отак просто взяти і все змінити (ще і при тому, що в нього по-суті всі повноваження забрали реформою 2004). Моє особисте бачення таке, що президент має бути без особливих амбіцій, вже при достатку. Тоді він буде робити найкраще, що може: не заважати людям будувати країну. Бо йому не потрібно буде терміново набити грошима кишені, чи щось довести собі чи світові. Порошенко мені видається непоганим кандидатом в даному розкладі.

18. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

правий сектор не вигідний новій владі, тому починається такі інформаційна війна. пару днів тому, засвітилась новина , що наєм на днях придбав собі нову квартиру в центрі києва- то теж одразу почали говорити, що він проплачений .
    зараз буде купа фейкових новин, тому тре фільтрувати джерела

19. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Тому що відбувся Нюрнберзький трибунал, і злочини фашизму та їх виконавці були засуджені. Так, німцям було важко, але це принесло їм усвідомлення неймовірно великої провини і природне бажання "виправитися" в очах світу - що вони не звірі і варвари, а народ, який, незважаючи на злочини предків, достойний поваги. А позиція Росії - вони злочинів не чинили. Ніколи. Ні взагалі, ні в принципі. За вийнятком кількох особистостей, вина яких жодним чином не переходить на народ. Народ-переможець. Народ-визволитель. Євразійський гегемон. З місією нести світло Христової науки. З загадковою російською душею, де "баня, водка, гармонь и лосось" дивним чином переплітаються з "духовністю і жертовністю". Ось така хурма. Тому до усвідомлення реального стану речей їм ще довго прозрівати.

20. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

Статус теми:
Закрита.