Євромайдан!(5)

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by Siania, Feb 19, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(5)

Олег Ляшко:

Селищний голова Чабанів, регіонал Анатолій Загорулько взяв з матері загиблого нашого побратима 5 тисяч гривень за місце на кладовищі. Даю цьому виродку часу до 12 години 25 лютого - або верне сім'ї Героя гроші, або я його безплатно закопаю на тому ж кладовищі

2. zetta

zetta Well-Known Member

Найперше треба кинути всі сили на вилов кернеса, добкіна і тд... Ті людишки далі мутять воду дуже сильно. Не буде лідера схід не буде мовчати а так зване все анти -зійде на нівець. І нашим політикам хоч раз в житті подумати тільки про украіну . Мене не покидає відчуття що запроданці лишились, що навіть своїми словами чи вчинками вони настроять схід проти нас. Не головним був закон про мову, не першочерговим- а викликав стільки гвалту , хоч і штучного але це не грає нам на користь.

3. Рибка

Рибка Well-Known Member

Оооой, а який в мене голод на "кісєль", аж зуби скриплять.
    От не виходить в мене жаліти тих людей, що його слухають, путіна, вірять, яких "зомбують", ну не виходить і все. Бо у всіх є право вибору, є доступ до нету...

4. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

я думаю, що це він розігнав, була команда "зверху", Янукович далеко не самостійно діюча особа..

5. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

Поцупила з львівпорт

Дмитрий Шульгин

6. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Новоспечена влада взагалі не спішить когось ловити. Дехто із списку 25 людей які вчинили злочин проти людяності в них просто під носом, а вони сидять склавши руки. Навіть оголошення в розшук Яника виклакає в мене сумнів, адже в базі МВС його немає.Мені здається в розшук його оголосили лише для журналістів, а не для силовиків.

---------- Додано в 11:10 ---------- Попередній допис був написаний в 11:08 ----------

В мене теж були такі думки. Але якщо не він розігнав, то він не завадив. Значить був причетний. Все одно, не бачу мети, не можу скласти цілісної картинки...

7. glasses

glasses Member

Я все розумію, но ТАК прікалуватись, чуть би вже полегше
    Последние новости из Украины (перепост) Важно!!!По всей Украине убивают русских, делают из них фарш и лепят памятники Бандере. Вокруг памятников обнявшись водят хороводы прибывшие из Сирии боевики Аль-Каиды и приехавшие из Европы геи. Они кричат аллах акбар, хайль гитлер и слава Украине. У нас есть в студии очевидец - тетя Клава которая чудом выкопалась из фарша и сбежала к нам в редакцию. Вы видите кусочки засохшего фарша на ее одежде. Более того, мы располагаем 5-секундной видеозаписью, на которой отчетливо слышен лозунг слава Украине, что несомненно подтверждает наличие и остальных указанных лозунгов. - Барак Обама прилетел в Киев, приказал отнять всех детей и заставлять их становиться геями. На видеозаписи которую вы сейчас видите, отчетливо слышен из соседней комнаты детский плач и крики "не хочууу!". Какие вам еще нужны доказательства? А тех кто отказывается, одевают в костюмы Путина. Что будет с этими детьми дальше, расскажет наш специальный корреспондент Ирина Бергсет. - К сожалению мы больше не можем вести трансляцию из Киева, потому что все дороги ведущие в Киев перекрыты баррикадами из тел безопасных спецназовцев, безоружных снайперов, безобидных военных и прочих святых праведников, которые были зверски убиты в ответ на просьбы дать им стакан воды. Видеозаписей у нас никаких нет, потому что приближаться к Киеву просто опасно. Но вы должны верить нам на слово, потому что мы предоставили неоспоримые аргументы к другим новостям. - Верховная Рада, после того как из нее были изгнаны депутаты от партии регионов, намерена принять законы о запрете гетеросексуальности, об этом нам по секрету рассказал крымский депутат, располагающий тайными документами, которые ему вчера передал неизвестный грузин. - Население под страхом смертной казни заставляют обменивать гривны на доллары. Наш журналист, притворившись геем и рискуя жизнью, сумел пробраться в обменный пункт и вот вы видите как он передает гривны и в обмен получает доллары. Теперь нет никаких сомнений кто стоит за переворотом

8. zetta

zetta Well-Known Member

Я вчора давала інтерв'ю корчинського, знаю що то за людина. Але він так доступно пояснює кулуарні закони, чому політик політика не садить... Про корито розказує, найбільша годівниця це Держказна. Так шо оті всі заяви і тра та та .... То так, шоу- кістка голодному народу .

Glasses- такого брєду буде повно. Не вестися .

9. glasses

glasses Member

Цікаво,взагалі бачення ваше.
    Щось зміниться якщо бути реалістом?

10. Milady

Milady Well-Known Member

Колишній заступник голови СБУ Олександр Скіпальський в своєму інтерв'ю сказав, що всіх політиків вже давно можна було знайти банально по GPS. Дійсно виглядає, що їх і не намагаються шукати...

11. Cheburulja

Cheburulja Well-Known Member

І "в чьом прАблєма"? Кому тре в РАссєю, он їм і паспорти помоГуть зробити. Хай роблять, пакують чумайдани і вперед - в тайгу до ведмедів і єдиного тигрика, в Єдіной родінЄ проживати. Бо сумніваюся, що вони комусь потрібні в центрі.
    І щодо Криму - кримські татари ні якого "отсоєдінєнія-прісоєдінєнія" не допустять. Просто їх ще не зачепили за живе.

12. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Верховна Рада постановила: всем жителям предательского Юго-Востока срочно купить и вставить в нос колокольчик. При встрече с жителями Великой Западной Украины приседать и говорить "КУ". Неимущим означенный колокольчик будет куплен за государственный счёт.

13. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

А чого ще можна було чекати від парламенту, де майже всі депутати давно і успішно пливуть в одному човні, міняючи партії і гасла? Так, зараз всі відхрестилися від однієї особи, яку навряд чи знайдуть живою. Але ніхто не поспішає відкривати справи проти посадовців, бо як ті почнуть свідчити.. тоді всі посипляться, як картковий будинок. Навіть ті, хто був в авангарді опозиції - не вірю, що там не було сумнівних домовленостей, бізнесів і т.д.. Тре було тих 450 ставити першими на барикади з обох сторін, от тоді це закінчилось би докорінною зміною влади. У тих, хто вціліли,100% помінялася б свідомість. А так ті ж особи знову приймуть участь у виборах. І здається, вони не розуміють, що як злиють Майдан, то буде їм дуже зле. А може, і правда, не буде.. Нам не вперше змиритися і чекати кращих часів.

14. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Думаю не для того Путін збирається паспорти роздавати, щоб забрати до себе бідних-нещасних українців. Більша ймовірність, що намагатимуться повторити грузинський сценарій: коли людям пороздавали паспорти, а потім ввели армію захищати права російського населення.

15. zetta

zetta Well-Known Member

А які кращі часи? Як ростуть депутатські діти, діти суддів - достойно зміна своїх батьків . За стільки років незалежності що змінилось? Комуняки які були придуркуваті такі і лишились, рило своє замарали всі політики, ми вперше повелись і повірили Ющу і що? Читала давно вже що йому подарували острів з вуликами в якомусь там морі. Ну не пробиваються порядні чи чесні в ВР , а поки чогось досягнуть то чортівня тими спокусами іх перемагає і все - далі шоу, далі те саме... Одне не міняється - схід годує захід а ми фашисти .

---------- Додано в 09:28 ---------- Попередній допис був написаний в 09:26 ----------

Так так, вони так і кажуть, ми своїх не дамо образити. От як би тих своїх можна було делікатно по грузити в комфортні літаки, з торбинами і відправити до своїх в Росію. Чому комфортні - ну шоб не дай Боже де не поцарапати .

16. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

цілком підтримую кожне слово
    почати із себе: виховувати своїх діток, слідкувати за чистотою в усіх сферах свого дому та свого міста, боротись з корупцією, мати активну громадську позицію, діяти...!

17. Colombina1982

За партійним списком, навіть відкритим - чому б і ні? Десь там в хвості прохідних місць записати.. Тоді вже потрібно мажоритарників обирати з правом виборців відкликати, в разі чого. Але і мажоритарники на своїх округах методи агітації і перемоги не обирають. Тут вже дійсно потрібен громадський контроль за процесом.

18. Neverland

Neverland Well-Known Member

Ну та хто б сумнівався. Політики крали, крадуть і будуть красти. Чесна політика - не жилець. З цим треба змиритися і усвідомити, що красти будуть всі. Єдине, що врахувати - маштаби і швидкість крадіння. Бо яник крав так, наче останній день живе на світі. Головне знайти такого тепер керівника, який би дав можливість людям самим нормально розвиватися і багатіти, себто який би реорганізував нормально економічну і податкову систему. Тут якраз не треба людям допомагати, головне не заважати.

19. SoLana

SoLana Well-Known Member

На фб є така інформація

20. Colombina1982

http://www.pravda.com.ua/news/2014/02/25/7016161/ Нормально так, просто забули зачитати прізвище Маркова. І не треба про екстремальні умови роботи Ради: ксерокс працює - до голосування копії постанов на руки, хоча б через одного. І прошу, ще підтвердження:
    http://www.pravda.com.ua/news/2014/02/25/7016189/
    Та, з Турчинова, ще той собі революціонер-екстремал.. Та ще й в.о. президента.. Але дивовижним чином з нього завжди все - як з гуся вода. А всі лідери політсил завбачливо уникли найвищої відповідальності за країну )) І питань щодо законності і дотримання процедури прийняття рішень.

Thread Status:
Not open for further replies.