Євромайдан!(5)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zolotynka

Zolotynka Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(5)

Не знаю, може, вже давали посилання. Як на мене, дуже правдоподібно:
    Про братскую любовь
    Додам, що дуже поважаю цю жінку.

2. Kvakywa

Kvakywa Member

навіть якщо це відео, красиво змонтована картинка всеодно на Майдані вона жодним чином не підтримувала людей, навіть туди не з"являлась ( по крайній мірі ні разу її там не бачила з усіх трансляцій що дивилась)

---------- Додано в 08:54 ---------- Попередній допис був написаний в 08:46 ----------

діти, а в них це двоє синів, дивляться як до не відноситься їхній тато і самі так роблять + вона позволяє йому до себе так ставитись.

3. SoLana

SoLana Well-Known Member

Нє, ну їм не йметься..., мало того, що свій нарІд зомбують, залякують, нахабно брешуть про події в Україні, і ніяк заспокоїтись не можуть...
    Джерело

4. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

От власне. На кожній сторінці сайту примітка * - Всі згадані на сайті події та персонажі вигадані. Будь-який збіг з реальними подіями та людьми є випадковим. Оставьте несчастную женщину.. Головне питання - де батя?

5. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Пам'ятаєте який сьогодні день? Ждьомс...

6. Gybka Bob

Gybka Bob Member

))) я з самого ранку включила новини з надією...

Хто вчора був на Львівському майдані, коли беркут на колінах стояв?

Надіслано від мого GT-S7272, використовуючи Tapatalk

7. Sitara

Sitara Active Member

8. Рибка

Рибка Well-Known Member

З язика вхопили :). Дійсно, то вже бібісі..
    UaReview // сатиричні "фейкові" новини - написано на тому ж сайті.
    Не будьмо схожими на той же 1+1...

Не знаю, чи також правда, але ще на початку тих подій писали, що першим літаком вилетіли сини та дружина Людмила...

9. octavia

octavia Well-Known Member

Ботоксовано-тюнінгована бАндаренка МАЛАДЕЦ,! Вже ніхто не говорить що беркут робив правильні дії,дехто навіть просльозився. А ту :cesored: ...уну і надалі пре :girl_feminist::girl_devil::girl_cray:
    http://espreso.tv/new/2014/02/25/bo...yi_pravookhoronciv_buly_nedostatno_zhorstkymy
    Де вона переховується в Росії :rus::moskali:нехай сидить дам далі бо мене починають ужасати ті думки що я б з нею робила:tanksmile::suicide:.
    Мозок закипає ....

10. Osya

Osya Active Member

Документи які яник хотів знищити http://yanukovychleaks.org/

11. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

про втечу Повалій - пояснення Ліхути

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

не згідна. Бо це таке саме "кліше", яке ставлять там вихідцям із Західної України.І власне на це і розрахована теперішня політика "братнього" народу- розпалювання внутрішньої ворожнечі, чим і користаються. Україна- велика держава з величезним багатонаціональним населенням.Звісно, що при цьому будуть і суперечки і протилежності. Але власне особисто я би утрималася від "діагнозів". На щастя, маю змогу спілкуватися не лише в інтернеті з друзями та родичами з того ж Сходу чи Криму. Так, є різні. Але думаючих, розумних, не зомбованих людей- чимало.
    тому і дозволяють, бо самі ж і породили для цього. Ручна собачка Путі.
    ясно , що і не допустять. але ж зомбують населення. Родичка дзвонить з Москви з питанням чи часом нам не потрібно допомоги і "притулку" у них; мій колишній . скажімо так,дуже близький товариш, який виріс у Львові , провів тут свою юність,і ще не так багато років живе у Москві ( розумна, думаюча людина, принаймні до цього), пише такі листи, що я вже починаю сумніватися у його адекватності. А коли і у соцмережах у нього з явилися "зомбовані" статуси і з порадами, як буде нам краще, бачу, що вже і інші наші спільні знайомі написали одну йому фразу : "... чим вас там зомбують?". Що вже говорити про звичайних людей, якщо "думаючі" уже зомбовані.
    та тут хіба на мольфара "надія":girl_smile:. Ясно, що не затримають і не привезуть. Як і інших "зірок". Дали узгоджений час і можливості на відступ. Та і зараз "оголосили у розшук"- не більш , ніж голосні заяви. На очах три броньовані машини розвертають, їдуть і "розчиняються"; немає навіть сліду інших злочинців... І Ганя Герман вчора так мило, " я завжди знала, де знаходиться Віктор Янукович... У мене завжди були свої канали... зараз я просто його не шукаю- це вишукаєте. " І поплила з усмішкою...

13. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Він повинен сповна відповісти і за це, с...ка така!!!:girl_devil:
    Пардон за мій хранцюзький, але в мене просто слів нема...

Людям зі слабкими нервами, вагітним і неповнолітнім краще не дивитися.
    https://www.facebook.com/kievtypical/posts/594534207295060?stream_ref=10

14. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Я знаю, пробувала.

Дай Бог. Бо мене вже звинуватили в зраді батьківщини

15. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

вчора натикнулась на інтерв'ю одного знаного російського політолога, який ще 2 місяці тому передбачав до чого приведе Майдан. Це інтерв'ю було записане за день чи за два до втечі яника, але Белковский, цей політолог, досить точно передбачив подій найближчих днів. Тому тим більше цікаві його думки щодо Тимошенко і інших політиків, крім того він їх всіх знає особисто і приблизно знає їх стиль мислення. Наприклад, ось що він писав про звільння Тимошенко:

І цікава версія про те, де може осісти яник, якщо його не зловлять (а є дані, що його і не шукають - футболять одне одному право його ловити, даючи йому шанс обрати найкомфортніше місце перебування):
    Цікаво і про Медведчука:
    до речі, я не знала що Медведчук автор конституції 2004
    повне інтерв'ю тут

16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Не розумію, чому до сьогодні вр не ратифікувала римський статут в Україні? Чого вони бояться?

Мені і далі страшно. Тепер за Крим і втручання РФ.
    Не впевнена що П втримається від такої спокуси.

17. Donata

Donata Active Member

ви подивіться, тепер виявляється, що вона член фракції і позапартійна, як пам’ять відшибає. А ще жінка, ... хай не повертається

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

гарно вчора Саакашвілі сказав, що ми повинні навчитися на помилках, які були допущені у Грузії. Бо зараз нас чекає хвиля шалених провокацій на Півдні, блокування керченського перешийку і просування Путі спочатку на Крим, потім- на Одесу і потім шлях полегшений до Молдови з Придністров ям.Україну будь-якими спосбами намагатимуться відділити від Європи.Далі у неї не буде виходу, як тільки з Росією співпрацювати.

"Плохая новость в том, что Путин, конечно, будет там что-то делать. Хорошая новость, что вы уже знаете, что он будет делать. Потому что он уже все испробовал у нас в Южной Осетии и в Абхазии. Он выдает паспорта, он захочет делать провокации, он захочет использовать свой флот для того, чтобы перекрыть перешеек, который соединяет Крым с остальной Украиной, и установить там коридор", - говорит Саакашвили в своем обращении.
    По его мнению, россияне пытаются сделать коридор через Абхазию, Краснодар, Крым, Одессу, Николаев и через Молдову на Приднестровье." ( Еспрессо ТБ)

Російська держдума вже розглядає питання про можливість у спрощенному порядку надати паспорти громадян Росії усім українцям, які цього побажають.Крім того, "если тенденции, которые сегодня есть в Киеве, будут продолжаться и усугубляться, и крымский парламент или жители полуострова на референдуме заявят о желании присоединиться к РФ, в России изучат такое решение."

Ще до новин:
    Митрополита Володимира "попросили" за станом здоров я.Місцеблюстителем Київської митрополичої кафедри обрано Преосвященного митрополита Чернівецького і Буковинського Онуфрія.
    Про це повідомляє Українська правда з посиланням на офіційний сайт Української православної церкви Московського патріархату.

Таке рішення на своєму засіданні прийняв Священний Синод Української Православної Церкви.

Вчора з України Віп чартерним рейсом вилетіла і перший секретар Київської Міськради Галина Герега. Разом із сином Щербаня, Артемом, вона тепер проживатиме у Австрії.

19. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

що тепер з мережею буде?:girl_emo:
    ага, психічного

20. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

І я....ніяк не можу розслабитись...весь час думаю про те, що ж задумала Росія?Не думаю, що Путін так просто відступить....думаю в нього є план, наше благополуччя в який не входить.
    А ще, я досі не розумію з якою метою Яник розігнав студентів ще тоді, в ніч на 30-те листопада?Якщо б він того не зробив, не було б маршу мільйонів.Євромайдан поступово б розсмоктався, Янукович дав би пару порожніх обіцянок і все б забулось. За Євромайдан не вийшли б авганці, правий сектор і ще багато рушійних сил.В мене відчуття, що розігрується якась велика кривава гра навколо України, суть якої ми зрозуміємо не скоро....

---------- Додано в 10:52 ---------- Попередній допис був написаний в 10:48 ----------

Не хочу нікого образити, але як на мене церква Московського Патріархату себе жахливо проявила в час революції, а зараз раптово, як і всі регіонали, перейшла на кардинально інші погляди. Ба навіть пропонує анафему злочинцям, які не покаються і не відбудуть покарання...Яка анафема, чуваки, 21-століття за вікном?Про що ви говорите?Навіщо цей показовий радикалізм?Ще якась гра...дивна, дуже дивна...

Статус теми:
Закрита.