Євромайдан!(5)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Відповідь: Євромайдан!(5)

Oksana Kalashnikova
    Увага! Хто має серед своїх знайомих постраждалих євромайданівців, які хотіли б виїхати у Чехію на лікування - передайте їм інфо, нехай звертаються за телефоном 063 048 38 37 (Рене, говорить українською), або особисто на Трьохсвятительську, 7, або завтра можете набрати (p. Olena, 099 604 82 68) після 10 години.
    Справа термінова, літак буде, напевно, в середині тижня. Закордонний паспорт і візу мати не обов'язково, чехи це беруть на себе!
    не встигла))

2. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Фантаст Лукьяненко окончательно сошел с ума и проклял Украину (с)
    http://v-n-zb.livejournal.com/6740970.html
    От же чмо хохляцьке

3. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

янукович то робив якось так , як в народі кажуть "робив сокирою" - всім кидалося в очі вплив путіна на нього. а ю буде це все робити більш завуальовано. але буде. але і з європою буде "родичатися" . ю буде намагатися сидіти однією дупою на двох стільцях. імхо

4. NataliaFed

а хто не буде?
    прошу конкретне прізвище

5. Finya

Мені чомусь здається, що не так просто симпатію до нього знищити) Всі коментують приблизно: ну , так, не справився..Але виправився!

6. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

дійсно . певно всі з заїжджених політиків так буде робити...
    я за нові обличчя.
    але, думаю , що таких на ближчих виборах не побачу.

7. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

8. NataliaFed

і я не проти
    хто вони?
    хто вирве Україну з лап раші разі назавжди? І ще так по-бистренькому, як нам би хотілось

9. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

дивлюсь свободу слова на Айсітіві,Шуфрич виступає,весь зал засміявся коли він сказав що вони були вшоці коли зранку всуботу призедента з ними небуло

10. Finya

А як інакше? Хіба хоч хтось з наших політиків пропонує порвати стосунки з Р? Ніби всі в 1 чергу запевняють, що стосунки будуть "добросусідські". Сьогодні теж це чула, від "нових облич"

---------- Додано в 01:42 ---------- Попередній допис був написаний в 01:38 ----------

Якщо провести паралель зі звичайним життям, живуть собі два сусіди. І один буйний і непередбачуваний, і величезний. То як другому бути, як не намагатися обхитрити, я й не уявляю. Перемовини, укоськування, але не з позиції "знизу", заглядаючи в очка, а на рівних - оце найбільш гідний варіант. Хіба ми такі сильні, щоб відкрито копати Москву?)

11. Donata

Donata Active Member

Це ще за помаранчевої революції мала Людмила Я. виступ в Донецьку, де розказувала страшилки, що "в них апельсинки минингитом наколотые" (http://www.youtube.com/watch?v=6r7S5ZIZlwY), після тої "допомоги" Вітя забрав її подалі від людей.

12. NataliaFed

Європа, Америка намагаються не копати
    З ним лише один вихід- війна. Кому воно нада?

13. Finya

Як людина прямолінійна, захоплююся тими, хто вміє "на 2 стільцях") Це мистецтво. Нікому не дати зрозуміти, що когось любиш краще))
    Ну от, що б зробила порядна людина, побутово порядна, так би мовити?)) Заявити східнякам, изменившись лицом, ах ви ж, тварюки, і плюнути в писок?)) Прочитавши дещо (навіть не буду шерити), прямо хочеться так зробити. І що, це політично правильно?
    Таки ні, я за сірих кардиналів) Рішельє он, наприклад, підходить))

---------- Додано в 01:55 ---------- Попередній допис був написаний в 01:50 ----------

бій одлунав. жовто-сині знамена
    затріпотіли на станції
    знов.
    І до юрби полонених
    сам курінний підійшов

14. Альона

Альона Well-Known Member

А усім майданівцям треба присвоїти звання ''Учасник бойових дій'' !

15. Finya

tsiuma
    Ляшко – Ефремову: кайся!

Нічого собі! :girl_impossible: Оце так..
    Реально круто сказав. А та вся братія очі опускає, вбік відводить...

---------- Додано в 02:29 ---------- Попередній допис був написаний в 02:21 ----------

http://varjag-2007.livejournal.com/5756572.html
    Вгадайте, хто це калякає. Чия доця:girl_impossible:

16. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Та вже "приструняла", і не раз:d23: І кому від того добре було? Путі, як бачимо :girl_yes2: Згідна, потрібний мудрий "сірий кардинал", але вона "не катить". Думаю знайдеться альтернатива (Порошенко навіть, технічно б справився, не такий заплямований, з усіма ладить). Зараз країну треба об'єднувати і робити все, щоб смерті героїв не були марними, починати реальне "перезавантаження" під контролем громади (ой, так Ющь говорив, не при хаті сказано:girl_impossible:).

17. Альона

Альона Well-Known Member

Це хтось ненормальний! Фантазія ще та. На жаль, в Україні є багато неадекватних.

18. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

от за це я мала трохи дискусії, за що саме боролися ті герої...
    десь там соцмережі лайкала статтю чи комент про те, що герої боролися не за опозицію чи звільнення Юлі... а за переміну суспільства і влади - ну таких коментів зараз не бракує, але та думка мені була близька, тому і лайкала.
    і тут на своє здивування отримую від хорошого знайомого повідомлення, де він обурено розповідає, як таке можна схвалювати і поширювати, бо опозиція там тим і тим прислужилася і в такому дусі, що конче їх відзначити, бо інакше буде біда, розкол (ну прямо таки моє схвалення безпосередньо приведе до розколу ...).

от роздратувало мене не те, що мені написали... чесно, бо хороша людина, справедлива, відносини в нас добрі і дуже не хотілося мені їх псувати... спочатку я думала не відповідати, але емоції мене переповнювали...
    тому, що
    ... добре тепер говорити, коли ти живеш десь в іншій країні і не збираєшся повертатися сюди, і не з бідного життя, але з доброї волі туди поїхати, це знаю точно.
    ... добре говорити і навіть вказувати, кого треба вибирати, якщо тебе це не стосується, бо ти цього не робитимеш
    ... чому в нас звикли вважати, що хай би хтось був президентом, лиш би не яник, та критерії не конче аж так занижувати, принцип меншого зла такий улюблений, коли говорять про владу... а вартувало би ставити високі вимоги... і це моє переконання, хай може й ідеалістичне.

і найгірше з того всього, що ці претензії писала мені людина, яка і на парламентських, і на президентських виборах представляла тут в ЗХ Україні партію ригів, робила свою справу на виборчих дільницях, тихенько, але впевнено, за гроші, щоб ці люди прийшли до влади.

19. zetta

zetta Well-Known Member

Оптимістичний ролик єднання )доброго ранку .

http://m.youtube.com/watch?v=Ke94fWpMsd8

---------- Додано в 05:56 ---------- Попередній допис був написаний в 04:52 ----------

вони весь час обирають або проруських або не дають слова сказати. то вже реально бiда якась, не побоюсь того слова, власне бiда. а росiяни обмеженi одне i те ж - ми вас любимо , ми брати а ви нас не навидите. добре хоч нет э, ше не лiнивi можуть прорвати ту блокаду. хакамада один раз вступилась за украiну... зацькували.
    взагалi украiна не вигiдна Росii в такiй величинi, якби вона розэдналась то з маленкими краiнками легше дати раду. вони то прямо не кажуть, лиш Жирiку дозволяють шо попало ляпати, якоби вiн не адекват... хаха, а чого ми повиннi розумiти шо вiн не той во....?? вiн полiтик в першу чергу а не якийсь середньостатистичний громадянин. значить 20 тис з Болотноi можна перелапати i наказати а одному рота закрити Путя не може.
    росiя так i сiче що скаже наш тягнибок як фашист, що скажуть бiднi нещаснi кримчани, на решта пофiг бо думка решти - не формат. того й не пускають в ефiри.

20. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

справжні бойові майданівці не захочуть світитись, бо вони стріляли вогнепалом.

---------- Додано в 08:15 ---------- Попередній допис був написаний в 08:15 ----------

хто??? Що це за брєд. Хоча що я говорю. Кримчане це діагноз

Статус теми:
Закрита.