Євромайдан!(5)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. AilataN

AilataN жива

Відповідь: Євромайдан!(5)

Це стандартна процедура при використанні зброї, вже сказали, що застосування було правомірним, все добре.
    Мені цікаво, через скільки хвилин, чи секунд, була би затримана "звичайна" людина, яка би проривалася до літака незважаючи на заборону????А наші Бедмени зникли у "невідомому напрямку". Це гра називається " я в доміку"???

2. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

власне.
    А тут вони ще й відстрілювалися. То взагалі нечувано.
    І чому так довго шукають яника і ко, чи взагалі їх хочуть шукати?
    І ше, мені одній здається. що яника вже нема в живих?

3. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

ця стаття трохи мене заспокоює.

Істерити, всім підряд недовіряти, друзів оголошувати ворогами - до чого доброго це призведе?

Дивимось зараз пильно саме за вчинками, а не словами політиків. І не за істериками у фб і т.д.

4. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Еее, дуже "тонко" але, видать, інакше з нашим народом не можна.

5. AilataN

AilataN жива

Чомусь мені теж так здається..
    Клюєв від нього відколовся, охорона відкололась. Цікаво, чи його Люба Браун ще з ним?

6. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Навряд чи хтось справді хоче знайти Яника, нікому не вигідно щоб він почав говорити, а він може, мабуть, багато цікавого розказати.

7. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

Я це помітила, ще з Грушевського, що дим від вогню йшов в бік беркуту. Це вилика сила Божа. Переживаю за психічний стан людей, які брали участь в боях, бо те що вони пережили це навіть не зрівняти з війною, де усі мають зброю, а тут розстрілювали більшість неозброєних людей. Вчора говорили з одним чоловіком, який був на Майдані, то він розповідав, що дехто мав зброю, але таких було не багато, і то стріляли в ногу, чи вруку, але проблема була в снайперах, від яких не неможливо було захиститися. Знаєте, також хочу, щоб зміни відбувалися швидко, але як подумаю, що ще тиждень тому при владі були кати, які тримали в руках всю владу, то просто нереально, щоб за пару днів всі вимоги були задоволені. Цей чоловік ще казав, що знову об"явлено мобілізацію на Київ, щоб вже нова влада не розслаблялася, каже, що тепер політики бояться народу.
    А так, що на Півдні, Сході буде розігруватися карта, не покорятися владі Києва.

8. Ная

Ная Well-Known Member

про події на Майдані 18-20 лютого

9. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

ви маєте на увазі розказати про колишню вже опозицію?
    Він би вже давно міг це зробити. Думаю, що чогось аж такого ми би не дізнались.

Я не знаю, чому б це їм було невигідно його знайти - хіба що Путіна бояться. Це цілком можливо. Хто би не боявся?..

10. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

мій брат був якраз з 19 лютого там, на передовій.
    Зараз на ту тему навіть не хоче говорити, замкнувся трохи. і я думаю він такий не один. Бачити на власні очі , як вбивають побратимів, то не кожен витримає. І при тому треба зберігати спокій. Це все дуже важко.

11. Raven

Raven Мама малятка

12. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Дивно мені, що зараз люди в Україні думають, що Меркель заодно з Путіним і буде допомагати йому ділити Україну чи настроювати на таке Тимошенко. На що вона має її настоювати- помагати Путіну красти гроші з української казни через олігархів?

По-перше, вихованець Меркель - це Кличко.
    По-друге, Меркель ненавидить Путіна. Це можна було побачити на всіх їх зустрічах ще задовго до революції в Україні.Вона його просто зневажає. Просто Меркель- людина, яка ніколи відкрито не покаже, що у неї насправді в голові. Вона буде посилати різних людей помагати, але ніколи не зробить це відкрито. Мене навіть дуже здивувало, що коли Яценюки, Тимошенки вже святкували перемогу, Меркель відкрито просила український уряд не допустити розколу України.
    По-третє, найблищий друг Путіна в Німеччині- колишній канцлер Шродер, він йому запропонував посаду в Газпромі в Росії, Шродер і Меркель, це приблизно, як Яник і Кличко.
    По-четверте, перемога вже так близько, Європа може з Україною вести економічне співпрацівництво, для чого їй саме зараз допомагати Путіну- Яник ж утік. Потім, Україна змушена буде якось працювати з Росією- нікуди нам від цього не втекти, головне, щоб Україна мала у цьому вигідні умови.

13. APR

APR Well-Known Member

14. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

а уявіть, що цій людині хтось, хто навіть не вийшов на майдан ні разу, сміючись скаже: ну, що невже тепер хабарів не даємо?

тяжко, дуже тяжко зараз. Але мусимо вірити і старатись, щоб жертви не були даремними. І не перестаємо молитись за всіх активістів майдану, за їхнє здоров"я, за наших політиків.

Мені так боляче, як подумаю, що ці події і навіть герої небесної сотні знову сприймаються по-різному частинами України. Для сходу і півдня наші герої майдану зовсім не герої, так само як з Бандерою. Знову ділимось, на жаль...

15. zetta

zetta Well-Known Member

Ну надіюсь ви праві , і заява меркель про "радитись з Москвою " то лише бла бла. А на рахунок економічного співробітництва головне щоб украіна не була просто ринком збуту товару, нажаль наші шось не виділяються вмінням виторговуватм вдалі умови власне для України .

16. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

От, Ахметов він же татарин і найбагатша людина в Україні. Чи не може він вплинути на тих долбонутих могильових в Криму

17. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

я все думаю ЯК пережити таке горе. стільки полеглих людей. така жорстокість... просто не вистачає душевних сил, розум відмовляється вірити... і фото, фото, сотні фотографій жертв "кричать" з екрану, новин, інтернетів...
    і найважче, що з*являється відчуття, що нова влада симулює розслідування і нечого не робить... а їхня фраза " ми зробимо все" мене просто вже виводить з себе...
    що робити? як далі жити?

18. poetka

poetka Well-Known Member

Жах!!!! А ви дивитесь трансляцію з Криму????? Там жах,що робиться. Татари за Україну,а місцеві росіяни за Росію. Я не дивуюсь воно до того йшло роками.

19. APR

APR Well-Known Member

З фб:
    Олександр Аронець
    Проросійські мітингувальники в Криму вигукують, щоб "убрать флаг бандер" - тобто український!!! Жах! Хто ті люди??

20. Відповідь: Євромайдан!(5)

Здається, Нечай казав, що його мали б 25 забити, ото я й теж собі думаю чи ще живий?

Думаю вони самі його й знищать. Насамперед це стосується людей з його партії, недарма ж Єфремов з Рибаком від нього відхрестились. А всі ті роки при владі в одному казані варились і багато чого знають один про одного. Ті, що залишились ж хочуть далі в політиці бути і для чого їм той бруд з хати виносити.

Статус теми:
Закрита.