Євромайдан!(5)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Відповідь: Євромайдан!(5)

Депеш Мод відмінили концерт в середу
    The band’s thoughts are with the Ukrainians during this challenging period and they sincerely look forward to the next time they can perform for the fans in Kiev and Ukraine (ФБ)

2. Nana11

Nana11 аспіранточка

Я сама теж далеко не за Юлю, але якшо це було святкування ДН то явно видно шо вона не в дусі, вона помоєму за весь час навіть не усміхнулася, дійсно роздули, так вона мала б бути на Майдані, але чи всі ми там в той момент були? чи були всі діти наших політиків там? Навряд, тому не нам її судити, вона в політику не йде.

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

4. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Прес-служба ВО «Батьквіщина» поширила заяву у якій спростовує інформацію, оприлюднену ЗМІ, що донька Юлії Тимошенко Євгенія під час подій на Майдані незалежності у столиці відпочивала в одному з найдорожчих готелів Риму (Італія), передає УНН.

Подібні повідомлення у прес-службі назвали інформаційною кампанією, спрямованою проти Юлії Тимошенко

“Подібні методи є огидними та такими, що суперечать принципам чесної журналістики. В сюжеті не має жодного доказу того, що Євгенія Тимошенко проживала в зазначеному готелі. Відео грубо скомпельовано для створення уяви у телеглядача про таке проживання”, — йдеться у заяві.

У прес-службі повідомили, що у ці дні Євгенія Тимошенко перебувала зі заздалегідь спланованим візитом у Римі для численних зустрічей з Віце-президентом Парламенту Італії Джанні Пітеллою, Спікером Парламенту Італії Лаурою Болдріні та іншими італійськими політиками з метою обговорення питань негайної імплементації санкцій проти очільників режиму Януковича.

Крім того, у партії наголосили, що з моменту ув‘язнення Юлії Тимошенко її родина не відзначала жодних свят, включаючи дні народження.

Нагадаємо, раніше один з українських телеканалів показав в ефірі сюжет про те, що під час розстрілу протестуючих на Майдані донька Юлії Тимошенко Євгенія, святкувала своє день народження в найдорожчому готелі Риму “Hotel De Russie”.

5. Mammy

Mammy Well-Known Member

6. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

це ж неправда.

7. Donata

Donata Active Member

а як щодо Повалій-депутата ПР №2 в списку, яка дерла з країни через Жуляни поспіхом?
    він за це вибачився хоч

8. SoLana

SoLana Well-Known Member

Я про це зразу і подумала. Зараз почнуть комедію для людей, і шукати причину, щоб втрутитися. В мене таке враження складається, що вони самі ладні засилати своїх, в східні міста України, і від імені "западенців" чинити отой бєспрєдєл.

9. Donata

Donata Active Member

10. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

люди чують і бачать,те що хочуть або, що треба
    Я б дала тій темі спокій. Ще багато треба зробити і тоді буде видно
    Хоч маю свій прогноз але мовчу)
    Поживемо- побачимо

11. glasses

glasses Member

Розкажіть за апельсинки, бо я в танку:)

12. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Трохи для мене дещо стало на свої місця. Пригадуєте те відео М.Щура з ДН першої леді. Холодна стримана розмова з чоловіком: він - ну, як ти? вона - батя, я стараюсь...

Ну, а як би ви вітали якусь дуже давню і добряче призабуту знайому? А під боком молода кубіта, считай жона...

13. Finya

Думку про втручання Р намагаюся не допускати. По-моєму, це найстрашніший варіант(((

---------- Додано в 01:05 ---------- Попередній допис був написаний в 01:03 ----------

а про дочку Машу чули ? Яка малюнки ВФ підписувала?

14. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Намагаюсь але бачу, що такі є нажаль
    Єдина людина яка може приструнити Путю- Тимошенко
    з тими сусліками він буде робити, такеее

15. Finya

http://novosti.dn.ua/details/218774/
    ууу, журналюгі обнаглілиии))))) Виталик, может чрз забор залезть?))))

16. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

дуже сумніваюсь. в разі приходу ю до влади , то з путіним будуть тісні стосунки.

17. JaNazarkova

JaNazarkova Well-Known Member

згоріла вже та хата симоненка...:)
    страшно, але мені через це ані трохи не сумно

18. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Буде ще один етап революції

"Під час революційних перипетій стала помітною співпраця всіх проти Віталія Кличка. Далі це ставатиме дедалі очевиднішим. Зважаючи на значно більший досвід у підкилимних інтригах, інші опозиціонери мають можливість переграти лідера УДАРу.
    Повернення Юлії Тимошенко до активної політики внесе певне сум'яття між політиками. Вона претендуватиме на роль лідера руху повстанців. Наслідком буде загострення конкуренції і жорсткої публічної дискусії між колишніми опозиційними партіями. Головним завданням стане позбавлення Віталія Кличка будь-яких шансів на перемогу в президентській кампанії. "Батьківщина" і "Свобода" постараються взяти під контроль посади президента, прем'єра та спікера."

таки мені шкода Кличка!!!

19. Finya

тісніші, ніж в Я з путіним?

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

донька не його. Сьогодні вже об явився справжній батько Маші, який давав інтерв ю, що він просто давно був усунутий від спілкування з донькою
    вона не приструнити може, а Путя вже має досвід , що з нею порозумітися на кожен своїх інтересах можна. Тому і зараз заявляє фактично про Ю. як єдиного політика, з яким він гіпотетично може вести мову.
    можна не допускати, але Росія витратила на свої інтереси більше 10 років і десятки мільярдів доларів протягом цього часу. Теперішні події у Харкові, коли Кернес вертається із "чеченськими" грошима; події у Севастополі, коли влада у місті передана громадянину Росії, вечірні політичні передачі, де представники Сходу та Півдня запевняють росіян, що підуть зі зброєю на бандерівців і просьба надати допомогу і захистити .; переконання росіян, що "ми вас не полишимо, але ви мусите самі організуватися для початку. Бо підтримувати можна те, що є, а не те, чого немає. Тому створюйте свої загони опору, а ми підтримаємо". Чим це не сценарій розпалювання громадянської війни і "врятування" російського населення України.

п.с. а ще врахувати те, як зараз приймаються всі закони і постанови у ВР... Я не спеціалізуюся у конституційному праві та державному управлінні, тут краще би дали пояснення вузькопрофільні практикуючі юристи, але значна частина того, що зараз приймається. дійсно може бути визнана потім нелегітимною. зараз приймуть- для заспокоєння Майдану. а потім почнуть "розгрібати"
    а для мене це вже теж ознаки злочинної діяльності. Для чого це зараз? Чергові провокації ( теж нагадую: сьогодні в Росії представники опору Харкова тільки розказували, як Симоненко "збитий і зв язаний лежить десь із соратниками в ВР". А тут вже вийде, що бандерівці і хату спалили)

Статус теми:
Закрита.