Євромайдан!(5)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Євромайдан!(5)

ну з цього і починалося: про переділ зон впливу ( територій) на Україні між США і РФ. Тому нагнітати треба. По суті тоді оцей варіант тоді виглядатиме найменшим лихом. І люди будуть згодні на все.Той же Ілларіонов у статті ще тримісячної давності розпочинав саме з цього сценарію і саме з цієї карти поділу.

п.с. у нас у будь-якому випадку немає варіанту за 2 дні підготувати гідну збройну відсіч ( на хвилинку, Кремль вже більше тижня свої війська дислокує і техніку). А в нас за 2 дні пропонують воювати дестабілізованою зсередини Криму армією ( бо перебування у блокаді не сприяє хорошому фізичному і психологічному стані) і непідготовленою армією ззовні?

2. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

А чого за понеділок говорять?
    Напишіть хтось в двох словах- що роблять наші політики в Києві?

3. Mammy

Mammy Well-Known Member

4. сніжна

от і я вже раніше питала: з чим Ілларіонов пов язує дату 10 березня?

ще скажу крамольну річ: але Крим ми вже втратили. Мені здається, що негайним розв язанням збройного конфлікту у нас є куди більші і швидші варіанти втрати ще частини України прям вже. І це з людськими жертвами. Зараз час щодо ін. частини України грає скоріше на нас- гроші олігархів гасять дестабілізаційні протести на Сході. Не факт, що не відтяпають і його. Не факт, що реально доля України вже давно вирішена між США і РФ. Але я проти закликів насильницького сценарію , бо у нас за словами Ілларіонова є лише 2 дні. Не подобається мені оте його: ви незалежна держава чи ні? Якщо так- то доведіть. Не хочете доводити- тоді ви не суверенна держава.Тобто це як дія червоної шмати на бика.

5. Vероніка

Vероніка Never give up

6. marianast

marianast Well-Known Member

Я власне про понеділок, про це , що Дума приєднає в понеділок Крим. І про категоричне заперечення ним втручання Заходу, зокрема США

7. сніжна

тут є таке: факт приєднання вже юридично відбувся практично на всі 100%. Тобто референдум там нічого не вирішуватиме. Він має на меті лише підтвердити "легітимність" приєднання. А фактично приєднання відбулося.

8. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

З тої статті
    ЯКОГО ... Беркут відпустили?????

---------- Додано в 23:59 ---------- Попередній допис був написаний в 23:58 ----------

Напишіть, чи можна чекати хороших новин?
    Я вірила, що все владнається...

9. sani

sani New Member

і так поки всі відволіклись на війну а ГАИшники Киева продолжают заниматься беспределом как и в прежние времена
    http://www.youtube.com/watch?v=RAz94BfiiUA

і за що люди на майдані загинули... :sad:

10. сніжна

я би теж це дуже хотіла знати. Це лише Господь Бог знає. Я просто веду до того, що Крим- уже фактично не наш. Почнеться збройна відсіч- поховаємо наших військових, які є там і під величезний ризик поставимо екстренно мобілізаційну армію.

11. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

СЬОГОДНІ! 7 березня, тепер вже о 13:00 у палаці залізничників (Рокс) на вулиці Федьковича, 54 представляли призначеного без згоди Майдану головного прокурора області Гураля.

12. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Страшно слухати Ілларіонова бо розумію що вірогідність справдження шалена. І про те що ніхто з країн ділом а не просто словами за Україну не вступиться говорили давно.
    Тільки не зрозуміла третьої частини плану Пу. Перша - відцапати Крим, друга - схід і південь України, а потім що? Київ??? Забере собі чи просто поставить нам президента який йому пасуватиме?
    Господи, дай цій людині людяності.

13. Donata

Donata Active Member

Svyatoslav Vakarchuk ‏@s_vakarchuk 2h
    таке бажане, але виглядає таким нереальним ... хоча пробудити людей теж виглядало нереальним - висновок: "Никогда не сдавайся"

14. сніжна

я розумію це так: збройним шляхом усуває діючу владу, а далі по принципу анексії ( схема вже напрацьована буде) просто з новою маріонетковою владою приєднує Україну.

15. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Я не можу заспокоїтись... Шкода мені Криму, тих людей, які не хочуть до рашки і тих, які хочуть - всіх. Бачу там таке майбутнє як в Абхазії: занепад курорту, перетворення територій на суцільну військову базу росіян, бєспрєдєл міліції і беркутні, процвітання криміналітету, корупція небачених меж, розруха... Коротше майже так як зараз є, тільки в більших масштабах, плюс безперервний військовий стан.
    То я себе накручую? Що почувають зараз кримчани? Я би на їх місці не витримала.
    То ж треба так ненавидіти нову владу і настільки боятись розмовляти українською мовою, щоб повірити путіну і його "миротворцям"...

16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Так вся проблема в тому що до переговорів готова тільки одна сторона - Україна. Росія не хоче говорити. Крапка. Їм нема про що. Вони вже все вирішили.

---------- Додано в 00:43 ---------- Попередній допис був написаний в 00:39 ----------

Ну я розумію Схід, Південь, а Захід то йому точно не потрібен. Навіщо?

---------- Додано в 00:46 ---------- Попередній допис був написаний в 00:43 ----------

І зновуж...чому понеділок? Логічніше що все вирішиться 16, чому Ілларіонов говорить про цей понеділок?

17. Donata

Donata Active Member

Янукович теж не хотів ...
    маю переконання, що на Пу теж може вплинути фін. фактор і тиск світу, молюсь, щоб ці дії не були оплачені новими смертями

18. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Дівчата, спокійно, все буде добре. Просто мусить бути добре. Покладімось на Бога! Я впевнена! От просто спокійна і впевнена!

19. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

і я
    наші священники просять при молитві запалювати стрітенську свічку

20. сніжна

Росія чітко дала знати, що буде розмовляти лише з тією владою, яка буде угодна їм. Вся інша- поза законом. Тому наші вибори у травні для них теж нічого не значать, якщо це буде не їх людина. Нову людину у них немає часу готувати. Значить це може бути хтось із вже відомих, який буде готовий працювати під Росію.
    то буде, але не зразу. зараз РФ кине туди шалений транш і дасть купу прав, що триватиме кілька місяців. На фоні цього видимого благополуччя Криму, той же і так погано налаштований Схід , який ще почне відчувати економічні негаразди України, буде "бурлити". Що і треба. А вже потім поступово в Крим перестануть надходити ті дотації, які обіцяють і які дадуть для початку. І вже ось тоді почнеться економічний розпад.

Статус теми:
Закрита.