Євромайдан!(5)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. olya_d

olya_d Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(5)

За 2012 рік Махніцький заробив аж 13 тис. грн. Ось декларація:
    http://chesno.org/media/declaration/MakhnitskyiOI_decl_2012.pdf

Нуу, за тисячу з копійками на рік поїздиш на БМВ?

2. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

А є десь відео за 18 число, коли люди йшли на ВР? Я певно пропустила.
    Я так розумію. що тоді і пропало цих триста людей..

3. Kvakywa

Kvakywa Member

Виросла в моїх очах, і якщо чесно ніколи б не подумала

"Не дивлюсь телевізор, але так сталось що вчора випадково натрапив на програму "Абзац" (Новий канал), говорили про майдан, показували відео .. І гостем студії була Маша Єфросініна, скромно одягнена, ледь ледь підфарбована, ведучі в неї запитують - чому ти не оприлюднювала те, що твій чоловік постійно на майдані, що ти носиш їжу на барикади і підтримуєш революцію?
    ЇЇ відповідь була такою: - Я не можу його стримати вдома, бо він чоловік, він вирішив бути там і я можу лише його підтримати, я носила їжу на майдан, правда поки її донесеш пройшовшись по майдану, то тебе будуть намагатися по дорозі нагодувати декілька інших людей... У нас вдома в гардеробі вже не залишилось теплого одягу, карематів і т.д.
    Все на Майдані... Чому не афішую? - А що, я мала прийти на майдан і пофотографуватись на фоні барикад?"

чому ж інфо є в соц. мережах. Я говорю що якщо б хтось з ПС був пораненим чи вбитим то вони б це оприлюднили у своїх пабліках в соц. мережах

4. Gorgona

Gorgona Member

100%. Так бояться "бандерівців" і поняття не мають хто вони такі:

5. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

десь бачила в неті гарну статтю про Бандеру, яку написав житель Східної України. просвітницька, от би вони ще хотіли таке читати. Варто їм ще про фашистів дати прочитати.

6. olya_d

olya_d Well-Known Member

Десь читала сьогодні стосовно того, був чи не був ПС на Майдані під час штурму. Не пам"ятаю, де була ця інформація, тому напишу коротко суть: під час атаки біля ВР беркутівці повідрізали сотні, частину били тітушки в Маріїнському, частину ще на якомусь відрізку і т.д. Тобто беркут не просто бив людей всіх підряд, а розділявся на частини, щоб людей оточувати. Де не вистачало беркуту, там допомагали "організми". Так і могло скластись враження, що ПС не було. Він був розпорошений.

7. Kvakywa

Kvakywa Member

Ви це бачили?????

8. sherry

sherry Well-Known Member

Бабуся дивиться 5-ий канал, казала що в біжучій стрічці було прохання не платити комунальні. Це як??? Живе в Дніпропетровську

9. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

10. friendly homka

friendly homka Well-Known Member

11. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Від сьогодні офіційно стартувала передвиборча кампанія. Щось нічого не чути про кандидатів.

А Яценюк - єдина кандидатура на прем"єра?

12. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

у порівнянні з яником- то досить скромно і зі смаком :)

13. friendly homka

friendly homka Well-Known Member

Ляшко сказав, що йде в президенти :)

Десь читала (скоріш за все, що на укрправді), що Кличко не піде в уряд, бо йде в президенти

14. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ось вам... тобто нам... тобто п...ц

15. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

Моя тітка, що живе в Києві, про яку я вже раніше писала (вона вареники варила й роздавала на майдані) весь час ходила на Майдан, поки в її чоловіка, в якого здоров*я і без того не дуже міцне - почало боліти дуже серце. Але згодом вони знову пішли і більше не переставали.
    Зі Львова їй передавали знайомі люди багато грошей, що скидали на картку, вона потім їх там використовувала на потреби Майдану. Вони з чоловіком купували багато різного, всього вже й не перерахую на кілька десятків тис. грн.
    І в той день, коли розстрілювали людей вони теж були, ходили в Михайлівський собор.. казала, що дуже страшно, бо по всьому соборі на землі - поранені люди, бинти та кров..
    Останні дні, коли вона туди пішла, щоб запитати що потрібно - їй сказали, що нічого, то вона спитала, що може помитись.. І вони так замріяно "о, помитись..якби добре було - ми миємось вологими серветками.."
    І вона домовилась із якоюсь сауною (бані так і не знайшла в Києві). Дуже переживала, бо ж люди там поранені, побиті, як сприйме персонал сауни.. Але чоловік, який там працював, коли побачив людей, які прийшли - замість 2 тис.грн. взяв лише 600, сказав, що до ранку він там буде щоб приводити скільки потрібно))
    Каже тітка, що прийшли активісти (це були лікарі), познімали верх.одяг, пішли купатись))
    А 2 жінки вона забрала до себе додому. Одній 55 років, зі Жмеринки - залишила дітей, онуків і з 1 дня на Майдані - казала, що її там всі мамою кликали))
    Посиділи, поїли, поплакали, одна по дорозі назад заснула, хоча це була 11 ранку.
    А ще жінки казали, що на Майдані в людей біда, бо починають сходити з розуму і вони не знають, що з ними робити... Не витримують людські голови того всього.. Кажуть, що один з них вночі прокинувся і почав стріляти..добре, що в небо... ось так..

16. olya_d

olya_d Well-Known Member

17. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Скоро на Громадському буде психолог.

А зараз - про еротичний портрет яника. Картина не з Межигір"я.

18. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Цікава ініціатива)

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Какие плюсы ждут Крым, когда он наконец освободится от украинской оккупации: это должен знать каждый!

20. angelskipi

angelskipi Active Member

Дівчата, як ви ставитеся до того, щоб допомогти людям які були поранені на Майдані? На мою думку, вони, також, заслуговують на матеріальну допомогу. Тут є короткий список осіб що її потребують. http://www.volynnews.com/news/policy/chym-mozhut-dopomohty-volyniany-maydanu-spysok/ Сьогодні в ТСН бачила що має бути загальний рахунок для всіх постраждалих. З миру по нитці - бідному сорочка.

Статус теми:
Закрита.