Євромайдан!(4)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Savchenko

Savchenko Member

Відповідь: Євромайдан!(4)

2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Отже, презик втік
    Перемога
    Гірко від того, якою ціною(

3. whisper

whisper Well-Known Member

шось не похоже щоб цей літак в Харків летів він більше в сторону Донецька летить, але на свободі Шустера підтвердили що він має завтра в Харків летіти

4. fiesta

fiesta Well-Known Member

Та яка перемога?!
    1- він все ще презик
    2- завтра в Харкові буде огого

5. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

На цьому борту вилитів овоч? Або я чогось не розумію, або він явно не в Харків летить... Мо злякався мітингу?

6. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

а на Громадському треба трошечки відмотати назад, -20 хв.
    http://hromadske.tv/episode/128

7. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

))в Харкові буде ого-го ще сьогодні
    я мовчу від тепер, лише спостерігаю

8. sherry

sherry Well-Known Member

У мене якийсь грохіт в районі (пл.Петрушевича) не можу зрозуміти що це таке, вже декілька разів чула. Маю металопластикові вікна, то зле чути звідки саме, на вулиці ніби нікого немає

9. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

я також слідкую за рухом того літака, дивлюсь телик, купа вкладок, і бачу що курс явно не на Харків, хоча хто його знає, які вони повітряні шляхи???

Допис - Йолка ‏@_Yolka_ 2 хв.
    23:39 Янукович вилетів до Харкова
    23:48 ХАРКІВ ПОВСТАВ
    23:49 Повернув на Маріуполь
    23:50 МАРІУПОЛЬ ПОВСТАВ
    23:52 Летить в РФ
    23:55 Чекаємо..

Ще найшла доповнити - " У президентському літаку буцімто перебували також спікер парламенту Володимир Рибак, голова АП Андрій Клюєв і депутат-мільярдер Вадим Новинський." - http://tvi.ua/new/2014/02/21/yanuko...zmi?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

10. Жменька

Жменька Well-Known Member

11. kristas

kristas Well-Known Member

йой показали мітинг в Лугнську - просто нема слів. І це адекватні люди?

12. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

а де слідкуєте?

13. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

Такс, треба до Харкова на майдан передислоковуватись

14. lovikyou

мені на якесь Сочі вже скидається...

15. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

це ж брат форумлянки. Писала, що батько поїхав по нього.

---------- Додано в 00:15 ---------- Попередній допис був написаний в 00:14 ----------

де ви то дивитеся?

16. kristas

а то навіть не близько..

17. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

18. kristas

19. lovikyou

20. APR

APR Well-Known Member

ФБ
    Журналістка Лідія Паньків в прямому ефірі телеканалу Інтер в програмі «Стосується кожного» звинуватила телеканал Інтер в брехні

"В эфире программы «Касается каждого» произошло много интересных событий, но я хочу рассказать вам об одном эпизоде. Среди приглашенных в студию оказалась журналистка Лидия Панькив, сотрудница канала СТБ, представленная в титрах как «журналистка, невеста беруктовца». Когда до нее дошла очередь высказываться, она произнесла самую короткую и самую яркую речь в студии:
    «Вы, наверное, хотите услышать от меня историю о том, как я голыми руками сдерживала целый отряд «Беркута»? И как один из беркутовцев влюбился в меня и сделал мне предложение?» - Данилевич благожелательно кивнул, не ожидая подвоха. - Но я расскажу вам немного другую историю. О том, как я голыми руками растаскивала позавчера трупы людей. И о том, как поглибли два моих друга. Я пришла на программу только потому, что это - прямой эфир. Чтобы сказать всем, как я ненавижу Клюева, Януковича, Лукаш и других. И как я возненавидела беркутовца. И всех вместе с ним, кто выполнял преступные приказы власти. И вам скажу: канал «Интер» врал три месяца о событиях на Майдане. И теперь вам недостаточно просто провести одну программу; вы все свои программы должны вести на коленях и каяться за то, что вы сделали. Кровь погибших и на ваших руках. А теперь я пойду на Майдан. Слава Украине!» - и оставила Данилевичу фотографии погибших на Майдане ребят, чтобы он смотрел на них, и сожалел о содеянном.
    Данилевич никак не отреагировал на заявление ушедшей из студии Панькив. И попытался продолжить эфир - но явно был растерян.

Статус теми:
Закрита.