Євромайдан!(4)

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by Siania, Feb 19, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Donata

Donata Active Member

Відповідь: Євромайдан!(4)

в мене немає слів, навіть там ... це в мене сьогодні розчарування дня

2. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

#ЄвроМайдан Позитив від Babylon'13 у ці важкі дні. Песик Мишко - названий на честь Михайла Грушевського.
    http://www.youtube.com/watch?v=z5s56R_wEWA

3. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Svyatoslav Tsegolko
    13 хвилин тому

На барикаді, що біля стелли незалежності, запеклі дискусії, варто чи не варто дотримуватися перемир'я. Більшість за, але раз у хвилину летять фейєрверки. Зі сцени закликають "економити припаси". З боку спецпризначенців працює водомет. Перемир'я поки нема

То в Епіцентрі є тітушки?

4. VERO

VERO Well-Known Member

Девчушки разбирают мостовую. Как-то тоскливо и одновременно восхищенно смотрю вокруг на десятки студенток. ЧТО же это происходит...

- Почему? – Хотим помочь.

- Зачем? – А как иначе?!

- Кто Вам сказал? – Никто. Встали рядом с парнем и делаем...

- Так камни же кидать будут в солдатов, понимаете? – Нормальный солдат против меня не пойдет, я не террористка. Защищаться надо! Защищаться буду...

Война... Война – это всегда достоинство и скорбь рядом...

Не стреляйте в студентов!

---------- Додано в 02:35 ---------- Попередній допис був написаний в 02:14 ----------

Приєднуюсь в клуб параноїків, які не сплять по пів ночі, кричать на дітей, ревуть над фотками постраждавших... Моя голова усвідомлює лише одне пояснення. Незалежність нам далася просто даром. Нам навіть не потрібно будо її відстоювати. Тому ми її не цінили. От прийшов би кілька років тому хтось із майбутнього і сказав би, що потрібно змінити себе, світосприйняття, стати співчутливим, жертовним, готовим померти за державу, іти беззахисним на озброєний спецназ, віддавати останні гроші на ліки чи їжу чужим людям, самим патрулювати вулиці, щоб забезпечити порядок, не брати/давати хабарів, лікарям просити хворих, щоб вони не відмовлялися від лікарської допомоги і лікувати безкоштовно, адвокатам добиватися допуску до підсудних і захищати їх безкоштовно... або нас чекає війна, хоча ніхто фізично нас захоплювати не буде. А так, самі на своїх. І то так жорстоко. Що медсестрам руки ламатимуть і лікарів обстрілювати. Ми би покрутили пальцем біля виска і жили би дальше звичним життям. По принципу, моя хата скраю, дам взятку і буде мені щастя. Або продам голос за 200грн від нього і так нічого не залежить. І все котилося в прірву. Вся система була гнила зсередини і всім так було добре. Тому Господь дав НАМ ШАНС!!! Просто ніщо інше не могло перевернути все в свідомості людей в правильний бік. Україна вже давно була хвора хронічно. Людей катували по відділках, засуджували невинних, погрожували і прибирали неугодних. Завжди були організми, які за пару грн. вбивали/калічили/палили машини. Чи хтось не знає подібних випадків? Просто ця хвороба перейшла в гостру форму. На жаль, ніякого ноу-хай ми не побачили. Просто в гострій формі ознаки хвороби більше проявляються. І всі симптоми на ліцо. Тішить те, що і лікуються такі болячки швидше, як хронічні. Було вже Хрещення кров'ю. На жаль, його було мало. Замало було жертв для того, щоб кагорта мільйонерів змінила пріорітети в житті і побачила щось, крім значка доллара перед очима. Дуууже сподіваюся, що крові вже достатньо. Стосовно жертв, то їм зараз добре. Їх не точить хробак безправ'я і несправедливості. Думаю, їх подвиг буде достойно оцінений на Найчеснішому Суді. Тепер Майдан і Україна має багато ангелів-охоронців, які захищатимуть нас. От тільки як потішити діток, до яких вже не прийде татко, чи мамів, які ніколи вже не обіймуть своїх синів...

5. DivineVanGate

DivineVanGate Member

В НАС ПІД ВІКНАМИ (ЗАДНЯ ПАРКОВКА АКВАПАРКУ) ПІДПАЛИЛИ МАШИНУ. ЩОЙНО.
    Машина стояла не на стоянці,а з боку. Перекинулося на сусідню.....
    Я десь читала, що у Львові можливі сьогодні підпали машин вночі, але повірити не могла.....

6. VERO

VERO Well-Known Member

Повідомляйте на гарячу лінію 297 59 11. Хай самооброна допоможе. Телефонуйте сусідам. Треба людей будити, сигналити. Можливо, в когось є великі собаки.

7. DivineVanGate

DivineVanGate Member

тут платна стоянка, підбіг сторож, але я не знаю чи камери Аквапарку налаштовані на територію під вікнами( і взагалі чи вони є з тої сторони)

Поки пожежна приїхала, машина згоріла вся
    Хто це міг бути,простий ланос.
    Через дві машини стояла наша з прапорцем.........

8. VERO

VERO Well-Known Member

Дуже дивно, що біля платної автостоянки із відеоспостереженням таке творять. Можливо, щоб завтра всі канали показали палаючі факти хаосу у Львові??? Прошу Бога, щоб я помилялась і це були не продажні організми. На гарячу лінію треба повідомити. Щоб патрулювали посилено район.

9. DivineVanGate

DivineVanGate Member

зателефонувала

---------- Додано в 03:07 ---------- Попередній допис був написаний в 03:06 ----------

Хто таке робить? Навіщо?
    А якби вибухнула? До першого поверху близько
    П.С. В мене дитина аж труситься зі страху, коли побачила машину.
    Все в диму,навіть в нас в хаті сморід чути...

10. VERO

VERO Well-Known Member

Yuri Shal
    Ну є в цій країні хоч один грьобаний політичний лідер з яйцями, який візьме на себе відповідальність і закличе до чогось наступного:

Це війня, якщо рапто хтось цього ще не розуміє.

В нас стреляли. З травматичної та вонгнепальної. "Міліція" і тітушки. Це означає, що відтепер ми так само маємо право захищатися травматичною та вогнепальною зброєю. Ігри з бітами закінчилися. Маєте зброю? Тримайте її біля себе, а краще на собі.

Людей давили БТРами і водометами (хлопцю РОЗЧАВИЛИ ГОЛОВУ). Це означає, що відтепер не треба вмовляти ДАЇ пропустити нас. Траба давати їм на це 10 хв, після чого відтягати їх автівки в бік. НЕ ОБ'ЇЖДЖАТИ десятками кілометрів, а розчищати перешкоду. Не буде ДАЇ стреляти з автоматів.

В областях:

Максимально швидко робити області незалежними від влади Януковича. Для цього взяти під контроль всі органи влади, впершу чергу "правоохоонні органи" і місцеві адміністрації. За найближчих три дні янукович має контролювати не більше 3-4 сх. областей, можливо АРК. Створити новий легітимний орган влади, хоча б і "Народну Раду", яка має перейняти управління регіоном, а головне, якому можуть присягнути силовики.

Всі на Майдани власних міст. Україна має чинити спротив не лише в Києві. Вся країна має бути на вулицях.

Максимум чоловіків на Київ. З усвідомленням перших двох абзаців цього тексту, відповідним спорядженням і готовністю діяти.

В Києві. В першу чергу для КИЯН:

Збиратися в групи по 8-10 чоловік. Не діяти по-одному, це - неефективно. Якщо не маєте групи - формуйте її негайно! Визначте керівника.

Перше і зараз дуже важливе - розчистити дорогу до Майдану, під'їжджаючим з областей, особливо з Житомирського напряму. Для цього потрібно поприбирати пости ДАЇ на в'їздах в Київ.

Якщо штурм Майдану не зупиниться, треба відтягти частину сил противника від центральної частини міста. Майдан має перестати бути єдиною точкою конфлікту. Групи, а особливо автобуси тітушок, райадміністрації та інші органи влади, офіси партії регіонів або власність регіоналів - прекрасні цілі. Зайняли, вивели людей і на далі.

Забудьте про допомогу Євросоюзу і США. Все вирішуватиме вулиця.

ЗАЯВА ПРАВОГО СЕКТОРУ. ВОНИ НЕ ЗГІДНІ НА ЖОДНЕ ПЕРЕМИР'Я.

Дмитро Ярош.

"Чув, що пан Якименко (глава СБУ) оголосив про проведення "Антитерористичної операції". У зв`язку з цим, "Правий сектор" оголошує про проведення акції примусу режимоохоронців до миру", - заявив Ярош.
    "Хтось там хоче зупинити народне повстання шляхом проголошення фальшивого перемир`я".
    "Офіційно заявляю,"Правий сектор" не підписував жодних угод і ні з ким ні про що не домовлявся, тому наступ повсталого народу має тривати" -додав Ярош.

11. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Прокинулись. Живі. І за то Спасибі!
    З приємного
    Наші люди- вони такі:girl_crazy:.

---------- Додано в 04:52 ---------- Попередній допис був написаний в 04:46 ----------

---------- Додано в 04:55 ---------- Попередній допис був написаний в 04:52 ----------

Отак робиться історія..

12. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Не знаю чи тут вже було це пророцтво отця Германа Будзінського

13. Sera

Було. І його зразу ж спростували.

---------- Додано в 05:13 ---------- Попередній допис був написаний в 05:04 ----------

Шедеврально..

---------- Додано в 05:32 ---------- Попередній допис був написаний в 05:13 ----------

Так воно і є.

---------- Додано в 05:33 ---------- Попередній допис був написаний в 05:32 ----------

Мене вже нудить від слів активісти\європа\сша\олімпіада.
    Від слова Росія нудить все життя.

---------- Додано в 05:41 ---------- Попередній допис був написаний в 05:33 ----------

Надіюсь, потрохи і іншим людям на Сході клепки вставляться і таким активістам не буде потреби давати вид на життя на Заході.

---------- Додано в 07:12 ---------- Попередній допис був написаний в 05:41 ----------

Неймовірний репортаж - враження журналістки від урядового кварталу, тилу силовиків та табору Майданівців. Ми переможимо, бо з нами Бог, з нами дух народний!

14. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

доброго ранку, країно, чи як....

---------- Додано в 08:23 ---------- Попередній допис був написаний в 08:21 ----------

чекаэмо 9 години, коли пан поїдять та вийдуть до опозиції.

15. Sera

Шось я так розвеселилася))).

---------- Додано в 07:32 ---------- Попередній допис був написаний в 07:31 ----------

Цікава думка.

---------- Додано в 07:35 ---------- Попередній допис був написаний в 07:32 ----------

ЗІК.
    Добре, якщо це правда.

16. Маруся Іванова

не можу підтвердити, бо ніхто з моїх співробітників не брав вчора трубки. І взагалі, всі страшно нарікають на екстремістів та терористів. Переживають за зарплату

---------- Додано в 07:48 ---------- Попередній допис був написаний в 07:43 ----------

Калуш.
    А чого б на майдан не поїхати, і не допомогти

17. Sera

А що це було? То поранені з боку яника?

18. Маруся Іванова

Стосовно антитерористичної ситуації - " не было еще в мире аналогий проведения антитеррористической операции на территории всей страны. Ее можно проводить в аэропорту, на вокзале, в отдельном населенном пункте, но не во всей стране", - резюмировал эксперт."

19. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

Дівчата, хочу допомогти нашим майданівцям їжею, хочу передати хоча б закрутки різні. скажіть, а де здавати їжу - на Коперника чи Шота Руставелі 1?

20. Sera

Ну та. А за що ж їм ще переживати:girl_feminist:.

Thread Status:
Not open for further replies.