Євромайдан!(4)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. VERO

VERO Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(4)

Душі тих хлопців на Майдані. Ви бачили білого голуба на труні померлого ГЕРОЯ!!! Плачу без перестанку. Їх смерть не була марною. Думаю, що лідерам також було корисно побачити поминальні процесії. Щоб ці картини завжди стояли в них перед очима.

2. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Я думала то шпаргалка якась.

3. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Що Кличко говорить? Скочив так нервово зі сцени

4. Kvakywa

Kvakywa Member

нє-нє то хтось передав, намагались камерою приблизити але нічого не видно!

і ще таке знайшла

5. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Не знаю, звідки така традиція чи ідея, але показали крупним планом - голуб щось собі там дзьобає біля голови покійника. Навіщо той пафос в такий час?

6. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

брат моєї одногрупниці, Володимир Парасюк. Один з тих, що живуть Україною, молодець!

7. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Я би не розглядала людей (братів, чоловіків, батьків) як речі, які можна віддати чи не віддати. Людина створена за образом Господнім і має свободу вибору. Якщо хтось вирішує йти і боротися - це так його дух і душа керує, не дружина і і не сестра. І не всі є революціонери, не всім дано це - рівно як і бути програмістом, до прикладу, або столяром по червоному дереву. Це покликання. Не всі покликані. Не нам спинити борця за свободу, і не нам його відправити на передову.

8. APR

APR Well-Known Member

Євромайдан Новини
    На майдані зараз десятки тисяч людей прощаються з ГЕРОЯМИ майдану. Опозиція у цей час намагалася похвастатись своїми здобутками у переговорах з громадянином Януковичом, але їх люди освистали і заглушили вигуками "ГАНЬБА". Один з сотників майдану вийшов на сцену і дав Януковичу час до 10 год. ранку 22 лютого у іншому випадку ШТУРМ...

---------- Додано в 20:50 ---------- Попередній допис був написаний в 20:49 ----------

Євромайдан Новини
    Дивлячись на те все, що зараз відбувається на майдані - це справжнє віче, віче вільних людей...

9. Рибка

Рибка Well-Known Member

Отакі нам потрібні лідери, вільні, чисті! Повністю нові обличчя!

10. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Що там зараз з Кличком?

11. Маріка

Маріка Well-Known Member

Знаєте, тепер настав такий страшний час, що на живих не звертають увагу. Тільки коли починають гинути люди, тоді починають щось змінювати.

12. Mawynja

Mawynja New Member

А є десь контакти рідних загиблих, щоб можна було якось їм допомагати?

13. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

100%! вона молодчина!

kasha saltsova @kashasaltsova
    До выборов согласна терпеть Януковича только под арестом в бункере.

14. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

Потрібно знайти рідних цих загиблих людей!

Ушневич Олег Михайлович 1982 р.н м.Дрогобич
    Коцюба Віталій Миколайович 22 роки м.Львів
    Жеребнев Анатолій Миколайович Львівська обл. Рудки
    Жаловага Анатолій Григорович 1980 р.н м.Львів
    Варениця Роман Михайлович 14.12.1978 р.н Львівська обл., Яворівський район

15. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Присутні на Майдані Незалежності люди освистали лідерів опозиції, які вийшли до них, щоб розповісти про підписання угоди з владою України про врегулювання кризи.

Виступ лідера фракції "Удар" Віталія Кличка перервав один з сотників Майдану. Він вийшов на сцену і заявив, що якщо президент Віктор Янукович не піде у відставку до 10 ранку 22 лютого, люди підуть у збройний наступ.

Присутні на Майдані жваво підтримали цю заяву.

У цей час через натовп до сцени проносили труни із активістами, яких було вбито силовиками під час загострення сутички в Києві.

Присутні на сцені, в тому числі політики, стали на одне коліно, щоб вшанувати пам'ять загиблих. Але вони не були переконливими і подальші їхні виступи продовжували освистувати.

16. Donata

Donata Active Member

дивлюсь на свічку на вікні, на прощання на Майдані, сльози заливають обличчя ...
    Кажуть, що "худой мир лучше хорошей войны", але я не вірю цим домовленностям
    мене розриває навпіл, не хочу більше нікого проводжати в ост. путь, але ці смерті не можуть бути прощені, вони не будуть забуті, але вони не можуть бути прощеними

17. olya_d

olya_d Well-Known Member

бачила мельком нині його морду..мовчить..
    А чечетов знову розговорився. Шкода, що Самооборона йому не вмазала недавно, коли його люди зловили

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

Майдан вимагає до ранку відставки президента. Молодці..

19. APR

APR Well-Known Member

Дмитро Ярош на сцені .

20. Mawynja

Mawynja New Member

Тут помилка не 22 роки, а 32. Він з мого села Яворівський район, с. Вороблячин. Сьогодні цього ГЕРОЯ рідні вже везуть додому. (П.С. тут дівчати кидали відео як рідні забирають загиблих, згадувалось про цього хлопця). В нього двоє малих дітей...це жах.

Статус теми:
Закрита.