Євромайдан!(4)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. masjaka

masjaka Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(4)

На жаль у нас ВЖЕ надзвичайний стан з усіма наслідками(((
    Але згідна зараз дуже важлива самоорганізація, та недопущення погромів і непотрібних нікому безладів та самосудів.

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

точно тітушки? Бо то вже бачу з того всього у мене параноя скоро розвинеться. Я сьогодні вже підсвідомо з опаскою на будь-яких молодиків дивилася.

п.с. дирекція Епіцентру оголосила, що завтра 2 гіпермаркети не працюватимуть.

3. masjaka

masjaka Well-Known Member

Можливо тому, що там горять боєприпаси, які вибухають, тому там небезпечно близько знаходитись, коли все повибухає будуть засити пожежу.

4. Savchenko

Savchenko Member

5. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Точно. Або якісь гопніки Кричали щось в стилі "іді сюда нах, я тебе сечас покажу". Ну і щось в тому роді. Кричали дуже голосно. Потім кудись погнали. Сподіваюсь не за кимось. Я бачила десь 5 чоловік.

В ФБ таке побачила

6. Savchenko

Savchenko Member

Засуджую погроми в місті, ну що дасть спалювання техніки та документації,потім після перемоги купувати витрачати державні чи власні кошти?Ну абусрд чесне слово, в Калуші опечатали СБУ і ОДА здається і поставили охороняти людей і нічого не громили і не палили...

7. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

А біля Епіцентру теж вони. До тог хлопця, що знімає підійшов і з типовим акцентом висловив незадоволення,що той знімає.
    Зарас вони будуть доганяти той бус з тітушками

8. Vероніка

Vероніка Never give up

Volodymyr Ariev

9. Ная

Ная Well-Known Member

Olga Kischuk
    ДО УВАГИ ЛЬВІВ"ЯН! Хто має ВЕЛИКИХ собак, приєднуйтеся до груп добровольців. що охороняють Львів! ЧЕКАЮТЬ ТЕРМІНОВО! Контактний телефон - 2535353

10. Vероніка

Vероніка Never give up

Це телефон школи бойових мистецтв на Чукаріна, там організовуюють самооборону міста.
    Також прошуть зголошуватись фізично сильних чоловіків.

11. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

А ви бачили про хлопця, якому сьогодні вночі в Михайлівському робили складну операцію без анестезії, бо анестетиків НЕ було, і він... Просив медсестру показати йому на телефоні фото його дитини... І терпів... Сиджу обливаюся сльозами... ГЕРОЯМ СЛАВА! Цей день змінив моє життя.

12. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

13. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

я схильна вірити їм наразі. Ніякі схеми очевидних "кукловодів" ПС не викрито, наскільки я розумію. Якби подібні факти були відомі, то про це кричали би вже риги на кожному куті. Така вчасна поява ПС могла бути і логічною, це ж об"єднання організацій, які існували і значно раніше.

---------- Додано в 00:31 ---------- Попередній допис був написаний в 00:28 ----------

А може бути щось подібне і в 1 школі на Трильовського? Я сьогодні пізно ввечері бачила, що там світло всюди і біля входу було з шестеро чоловіків.

Свіжа інформація з медпункту в Михайлівській церкві в Києві: ЛІКИ ЗАГАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ НЕ ПОТРІБНІ!!! Їх навіть не приймають, бо є достатньо. Якщо хто може купити щось із вузькоспеціалізованих препаратів, то потрібно прямо з аптеки набирати 063 197 03 03 і дізнатись, що в чому конкретно є потреба на даний момент. Ну, але то стосується хіба тих, хто може купити в Києві і зразу ж підвезти.

14. Donata

Donata Active Member

я щось нічого не чую, щоб вибухало (мене один пятиповерховий будинок відділяє)

15. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Дуже зрозуміло і правдиво одна мама з Києва в соц.мережі написала. Хочу з вами поділитись. Рекомендується пересилати для ознайомлення "нєпонімающім".

16. madchen

madchen Member

У Броварську центральну районну лікарню вночі привезли двох чоловіків, яких жорстоко катував "Беркут".
    Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє журналістка Ганна Бабінець із посиланням на представника лікарні Сергія Седлера.
    "У одного з них взуттєвими нитками було зашито рот. Іншого беркутівці садовили на коробку з феєрверками. Про це розповів начмед лікарні Седлер Сергій Миколайович на зустрічі з волонтерами", - пише журналістка

17. сніжна

18. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Перемир"я? Кулі в лоб таки треба було цеглину в зуби

19. сніжна

У Солом’янському районі Києві невідомі у масках трощать бітами автівки

Вони одягнені у спортивні костюми, повідомляє газета «Вести».

За їх інформацією напади відбуваються на розі вулиць Виборзька та Гарматна. Також невідомі схожі на тих, які вчора скоїли кілька нападів на розі Володимирської та Великої Житомирської.

Саме у тому районі вчора був поранений журналіст В’ячеслав Веремій, якій пізніше помер у лікарні, вбит один та поранений ще один активіст Майдану.

20. sherry

sherry Well-Known Member

Ольга Богомолець
    Інформація для чергових роздумів і висновків -
    Червоний Хрест Канади запропонував нам надіслати літак з гуманітарною допомогою, одягом, ліками і медпунктом. Для розмитнення в аеропорту було потрібно щоб вантаж прийняв і передав на потреби Майдану Украінський Червоний Хрест.
    Останній відмовився..

---------- Додано в 00:47 ---------- Попередній допис був написаний в 00:46 ----------

Щойно я була на передовій і на власні очі все бачила... Гранати і водомети, тисячи беркутівців, які перебудовуються і до чогось готуються.
    Руслана Лижичко
    http://blogs.pravda.com.ua/authors/ruslana/5305254cb40df/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Статус теми:
Закрита.