Євромайдан!(4)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(4)

А що там було, бо відео вже не відкривається?

2. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Ще вночі зіронізувала про дату 31грудня 2014року, а зранку "новина".
    Знущаються?!!!

3. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

та треба ж державу ще обікрасти

4. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

http://sled.net.ua/node/11918
    – Если мы вернулись к конституции 2004 года, то там есть норма – коалиция – это результат объединения фракций политических сил, которые избраны в ходе всенародных выборов. Там нет никаких слов о мажоритарщиках, которых в нынешнем парламенте 50%. Таким образом, мажоритарщики становятся депутатами второго сорта, так как они не имеют право принимать в формировании коалиции. А для формирования коалиции необходимо 226 голосов. Оппозиция, сама того не понимая, загнала себя в угол. Если она уверяет, что в 2010 году произошел конституционный переворот, то она не должна была принимать закон о выборах в редакции 2011 года, которая ввела смешанную систему голосования.

5. Roxie

Roxie Галицька панянка

признаюсь чесно - тоді я сама переживала щоб майдан НЕ розійшовся.. Якби тоді знала, що майже сотня молодих чоловіків, хлопців, будуть вбиті - не знаю чи хотіла б цього... тоді всі боялись щоб Майдан простояв ще хоч би тиждень-два, тому робили і говорили все, щоб люди стояли, щоб не боялись.

Але скажу, що те, що Майдан таки стояв і не розійшовся ні тоді, ні на Новий рік, ні на Різдво - в цьому заслуга Руслани дуже велика. Нехай дискотека, нехай танці, нехай тисячоголосий гімн, нехай що завгодно, але тут їй варто подякувати. Не думаю, що вона 100% була впевнена, що тоді побють студентів ТАК жорстоко, і що зараз убють майже 100 людей. Сподівалась, що того не буде. Вірила в перемогу і своєю вірою запалювала віру в усіх. Знаходила в собі сили вірити, чого бракувало багатьом з нас.

І вона не втекла - вона скакала там по барикадах, виходила на сцену, не боялась. Нема ідеальних, я теж не раз чула про її диктаторський характер. Але, те що вона не боялась - факт. А це вже ДУЖЕ багато про що говорить.

В кожного своя совість, і те що вона тоді не дала попередити студентів - це на її совісті. Але не варто забувати і іншого - того, що не кинула Майдан і не втекла.

6. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

цікаво хто з ригіоаналів прийде\неприйде нині в раду? думаю за ніч їм добре прополоскал залишок мозку

7. allja

allja Well-Known Member

Дивіться, на який цікавий список в соцмережі я натрапила...Тільки цікаво, чим той список допоможе?

8. Siania

Siania Love Life

Дівчата, я сьогодні прокинулась в 6:00 від слів бабці "Нема світла!".
    Я думала це все, так страшно стало в одну мить, вже уявила як всі покидають домівки і їдуть до Шевченка!
    Потім бабця сказала що у сусідньому будинку світло є, хух)))

9. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

10. APR

APR Well-Known Member

11. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

12. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

та скажіть вже що там було в тому відео?

13. APR

APR Well-Known Member

ЄвроМайдан – EuroMaydan
    ‪#‎ЄвроМайдан‬ За даними сайту flightradar, кілька бізнесджетів, які вилетіли таки з Жулян, не змогли приземлитися в Європі, вочевидь, не отримали дозволів. Змушені були повертатись в Україну. Детальніше можна почитать у цьому твіттері: https://twitter.com/RuslanLeviev

14. masjaka

masjaka Well-Known Member

Ми мусимо памятати!!!

15. APR

APR Well-Known Member

ЄвроМайдан – EuroMaydan
    Рибак підписав вчорашню постанову!

16. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Хочу тут поділитись інформацією, яка важлива для мене особисто. Сьогодні зранку на пошті всіх працівників нашої компанії (офіси у всіх без винятку обласних центрах України, в Криму в тому числі) був лист від ген.директора з Києва. Нарешті. Перший лист про ситуацію в країні.

Короткий зміст: ситуація в країні є критичною і важкою. Найголовніше зараз - берегти життя своє і близьких та дбати про безпеку працівників. Київський офіс наразі закрито до понеділка. Докладаємо зусиль, щоб бізнес не мав значних втрат і з/п будуть виплачені вчасно. Є регіони, де відносно спокійно, будемо витягувати за рахунок них. Допомагаємо, якщо є можливість, тим, хто цього потребує. Головне, сподіваємось, що дуже скоро ситуація стабілізується, минуть ці жахливі часи, коли гинуть мирні люди, і ми всі будемо жити в країні, яка цінує і поважає людей і їх життя.

Лист був написаний тільки держ. укр.мовою. Це теж важливо для мене, бо всі листи з гол.офісу тільки на російській мові завжди.

17. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

То треба закріпити першим постом

18. APR

APR Well-Known Member

ЄвроМайдан – EuroMaydan
    10.21 / Юрій Мірошниченко від імені регіоналів:
    "Перед нами питання - чи здатні ми піднятися над емоціями та бути синами своєї вітчизни? Чеерез те, що ми бачимо кров на вулицях, ми зобов'язані тут прийняти рішення". Найближчі години має бути підписано політичне рішення, ми в раді приймемо юридичне рішення.

---------- Додано в 10:27 ---------- Попередній допис був написаний в 10:25 ----------

Леся Оробець
    Мені достеменно відомо, що снайпери досі на Інститутській. Їх бачила наша розвідка. З СВД, наводчиками, в повній бойовій готовності 2хв тому

---------- Додано в 10:28 ---------- Попередній допис був написаний в 10:27 ----------

ЄвроМайдан – EuroMaydan
    10.23 / Ігор Єремєєв від імені позафракційних депутатів пропонує закінчити всі переговори у кулуарах та робити їх публічно у Раді! Наполягає, аби із зали ніхто не йшов, поки не буде прийнято рішення - про зміни Конституції та всі рішення, що допоможуть припинити кровопролиття. Звертає увагу на відсутність належної охорони в парламенті.

19. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

комунысти в рады появилися - падлюки...
    Ляшко добре сказав тыльки-що))

20. APR

APR Well-Known Member

ЄвроМайдан – EuroMaydan
    10.26 / Олег Ляшко "радикально" пропонує розпустити фракції КПУ та ПР, позбавити мандатів тих депутатів, які вчора не працювали в залі. Пропонує подати в відставку Рибаку та Калетніку - які "аморально" відсиділис вчора вдома. Рибак виправдовується, що вчора хворів.

Статус теми:
Закрита.