Євромайдан!(4)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Aelita

Aelita Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(4)

я десь так і думала, що ті кого усунули не погодились би на вказівки яника, Гриценко підтвердив. Висновок - яник планує задіяти армію до Майдану, хоч би військові бунтували такі злочинні накази.

2. friendly homka

friendly homka Well-Known Member

Новенькие блестящие спецназовцы с АК сотой серии в руках тщательно охраняют странного типа в гражданском. Мустафа Найем просит его опознать.
    #євромайдан #революція
    UPD. Ляшко опознал:

Страна должна знать своих "героев " . Вижу, что везде по Интернету "гуляет " этот файл и все спрашивают, кто это такой, которого так спецподразделения охраняют. Итак, это Сергей Асавелюк. Пседоним - Асса. 43 года. Специалист по силовым акциям. Был бойцом спецподразделения СБУ "Альфа". Впоследствии - телохранитель тогдашнего мэра Одессы Эдуарда Гурвица, и в период постоянных покушений на Эдуарда Иосифовича ночевал у него в кабинете. Впоследствии был в команде известного бизнесмена Владимира Костерина, в свое время был заместителем главы секретариата Партии зеленых, продолжал заниматься коммерческой деятельностью. Сейчас - очевидно, ввиду нехватки кадров, режим приобщил Асавелюка к организации разгона повстанцев.

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Мер Львова Андрій Садовий повідомив, що в місті протестувальники створили власну міліцію, оскільки після захоплення ряду адмінбудівель силові структури в місті не працюють

Про це він повідомив у своєму зверненні до мешканців Львова, передає Еспресо.TV.

"Минулої ночі внаслідок масштабного протесту у місті практично перестали повноцінно працювати силові структури. З відділень міліції невідомими було викрадено кілька сотень одиниць вогнепальної зброї. На сьогодні моїм завданням номер один є забезпечення безпеки громадян Львова. Маємо численні інформації про те, що ситуацією відсутності правоохоронних органів можуть скористатись кримінальні елементи, провокатори та банальні хулігани", - сказав Садовий.

За його словами, в місті створено штаб з безпеки, який координує заступник міського голови, генерал-лейтенант армії Володимир Шевчук.

"До кінця дня в рамках структури Муніципальної дружини міста будуть створені патрульні групи, до яких увійдуть працівники львівських підприємств, дружини місцевої Самооборони, Автомайдану, представники спортивних федерацій, депутати міської ради та дільничні інспектори міліції, які висловили готовність працювати для громади. Керівником Муніципальної дружини призначено полковника Ігора Темнова, який свого часу очолював управління Служби військ штабу Західного оперативного командування", - інформує львівський мер.

Садовий зазначив, що активісти охорони міста матимуть ряд особливих відмінностей: "Добровольці Муніципальної дружини будуть мати на собі яскраво-жовті жилети з гербом міста спереду та написом "Охорона міста Львова" ззаду", - сказав мер.

Він також закликав громадян всіляко допомагати та підтримувати охоронців міста. Також у місті створена гаряча лінія народної міліції, оскільки служба 102 нині не працює.

"Внаслідок подій минулої ночі і надалі не працює служба 102. Відтак прошу у випадку виникнення нестандартних ситуацій телефонувати на гарячу лінію міста – 297 59 11", - проінформував львівський мер.

Садовий також закликав батьків пильнувати за своїми дітьми та не дозволяти їм ввечері бути на вулиці. Мешканців міста мер просить утриматись від мародерства та самосуд

4. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

до речі я як раз над ними думала ,в нас братова працює в практікері і можна було б якось зібрати гроші і купит там вона знижку може зробити -5 чи -10% як співробітник

5. Roxie

Roxie Галицька панянка

Парубій виступає на Майдані - значить з ним все добре!!!

6. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

От нікого не дивує, що люди з "нуля" огранізовують власну міліцію, а міліція, яка в принципі для того і придумана саморозпустилась чи як? Їм вже не теба народ охороняти? Саморозпустилися чи як? Хатку вовк здув і вони вимерли як мамонти? Чи ознака міліції це райвідділок, без якого міліція перестає існувати?

7. friendly homka

Підкажіть хто знає/чув/читав, що то за пацанва біля ринку "Південний"??
    Стоять на вході зі сторони сільпо. Ще одна купка під сільпо, решта кудись порозтягувались. Бачу, що вільно ходять по тому "тунелю" до площі, де ялинка, і назад

8. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Мо охороняють? Бояться, щоб не підпалили?

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

думаю, це зроблено якраз з метою зміни діючої міліції. Тобто створили альтернативу.Темнов і Шевчук, які очолили альтернативну структуру якраз із тих, хто себе вже зарекомендував на відповідних посадах у комунальних структурах нашого міста. Ну і Садовий їх добре знає.

10. friendly homka

Крім того, Герман заявила: "Тут, до речі, було дуже добре сприйнято заяву Яценюка про те, що вони не хочуть мати нічого спільного з тими, хто озброює людей на Майдані...".
    "Можна розуміти, що це свого роду відмежування від радикально-екстремістського крила. І це дуже позитивний фактор, тому що він дає шанс на можливість якихось домовленостей між владою і опозицією, тією опозицією, яка може зіграти в цьому конфлікті якусь конструктивну роль", - додала політик.

Клюєв проводить зустріч з Яценюком – Герман

---------- Додано в 20:55 ---------- Попередній допис був написаний в 20:54 ----------

Не знаю... Реально страшно. А може це вже параноя розвивається...:girl_crazy:

11. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Дівчата, перепощую звернення Олександра Козловського - президента Львівської Академії Айкідо

12. Orman

Orman Модератор-бомба

а як ви це уявляєте? Вночі той самий народ їх і вигнав. Для чого вигнав неясно (мені). Ну приїдуть (на таксі, бо службові попалили) вони на виклик, а крадій крикне "бий мєнтів" і лінчують ще їх.
    Має бути якась логіка в діях. Раз розігнали, то зробіть краще. А не розганяти, а потім питати де ділись.

13. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Мій муж теж каже, що в мене паранойя. Але він у Львові, всюди їздить, все бачить. А я в селі. Бачу тільки сусідського пса.
    Тому не дивно, що дзвоню кожних 5 хв і випитую все що робиться.

14. masjaka

masjaka Well-Known Member

Шкода що Епіцентр в бойкоті, там я купувала такі коропки з кришками значно дешевше 18,5л. - десь 30 гр. були ще більші, менші

15. Donata

Donata Active Member

16. veronka

veronka зла друзя

Євромайдан SOS з Facebook:
    не можу бути на Майдані, але допоможу чим є. Приєднуйтеся

17. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

от власне, чому ви думаєте в епіцентрі багато чого дешевше? бо везуть узаконеною контрабандою під прикриттям ПР, тому й бойкотують.

18. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Докотились( і в страшному сні не приснилось би

19. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

це я розумію і підтримую, але де вони поділися? в хаті сидять? Гарна громадянська позиція... То хай заяви пишуть і вйо у маси людям помагати.

20. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Ну певно на вищесказані слова:girl_mad:. То певно у нас уже у всіх псіхоз починається.
    Ми того часу можемо і не застати.
    У нього такі збитки пішли. Ще би не вийшов:girl_feminist:.
    Я якраз і шкодую. Не для рабства я його родила.
    Хтось певно готовий.
    Та шо ви? Геї- у них як звичні люди. Навіть не помітять.
    А з чого ти береш, що немає людей, котрі вміють правильно поводитися з зброєю?
    А ЩО вони збираються робити вдома??
    Я чекаю снайпера:girl_devil:.
    Таке вільне поширення екопоселеннь\езотерики і т.д. власне для того і робиться- щоб люди ставали такими пазітівними і їм було на все і на всіх окрім себе наплювати. Про Зеланда я раніше вже писала:girl_feminist:.
    А то вже справа кожного. Кому куди свою енергію вкладати.

Була на всіх тих розгромлених точках. Не бачила там нічого аж такого страшного, про що ми тут весь день сперечаємося.
    А от в Штабі на Ш.Руставелі мене накрило. Побачили знайомого(ввечері на Київ їх тусня їде)- прощалася ніби назавжди. То так страшно.
    Молоді, усміхнені,щирі:girl_cray:.
    Дай Бог, щоб повернулися живі здорові.
    Склалося враження, що там вже записуються навіть тих, яких би раніше по стану здоровя не взяли б.

---------- Додано в 21:12 ---------- Попередній допис був написаний в 21:10 ----------

.
    Причому колективна, посиденьківська.

Статус теми:
Закрита.