Євромайдан!(4)

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by Siania, Feb 19, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(4)

А тим часом про хороше:
    Рада звільнила Павліченків як політв’язнів. тут

2. Osya

Osya Active Member

У нас деякі готелі, в яких платиш за проживання, гірші умови

3. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

Тимошнко сиділа в таких умовах??? Нічого собі... на готель схоже, а не тюрму...

4. poetka

poetka Well-Known Member

І це бандерівці,фашисти,нелюди:
    https://www.youtube.com/watch?v=myNnqLtlS2M
    А хто ж тоді,ті ,хто стріляє в людей і вагітних тварин?????Вибачте, але росіяни (не всі) просто тупі!

5. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

дівчата, ви що ГКБісти
    Чорновіл, Лук"яненко, що робила система з тими людьми. Аналогія схожа і технолгії на виборах застосовувались такі. Чорновола за що посадили? Їх по ходу теж зеками можна називати і т.д

6. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

взагалі, в контексті йшлось не про звання "зек", а конкретно про умови. Тому що, писалось, що вона тяжко страждала в нелюдських умовах.
    http://cyclowiki.org/wiki/Тюремная_камера_Тимошенко
    І ще додам не гноблю Юльку, просто бо так мені ся хоче, я рада що вона вийшла з тих "тяжких" умов, але я її у новій владі бачити не хочу, такою є моя особиста думка.

7. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Кримський татарин, адмін групи "Наш дім - європейська Україна" на Однокл, так сказав: кримські татари - корінний народ України, так само, як і українці, і тому в усьому ми разом.
    До речі, росіяни-українофоби їх також фашистами вважають))

8. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

А як такого щастя не трапиться- вони що воювати підуть))?
    Звідки гроші отримувати будуть?

9. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

По-перше - багато хто йде на огляд зі своїми рукавичками. По-друге - немає гарантії, що рукавички на лікареві в момент вашого огляду не були застосовані для огляду попередніх пацієнтів (чула такі випадки) - для того дійсно треба йти зі своїми.
    По-третє - рукавички набагато дешевші, ніж ті суми, які платяться лікарям в ролі "подяки". Це якщо вчепитись тільки рукавичок. По-четверте - якщо лікар не має необхідних ліків-засобів і т.д. - дає список, і ви самі купуєте по цінах, які знайдете, а не платите сотні доларів за нібито за покупку чогось там по невідомо яких цінах. Це якщо говорити, що платимо лише за покупку необхідного для лікаря.
    Та й не секрет, що лікарі потім багато принесених їм пацієнтами засобів-медикаментів здають в аптеки при лікарнях. (Я не про усіх, але таке є).
    То просто мої думки вголос.

10. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Мені взагалі здається, що 80% росіян - українофоби.Тільки ніяк не можу зрозуміти тих, що проживають на території України, якщо тут таке вороже середовище, усі такі погані, то чому не їдуть до Росії? Туди ж не важко попасти, це ж не Швейцарія чи Великобританія.

11. NataliaFed

Та будь ласка
    Я вже писала, що жодного разу не підтримала її на виборах
    Але те, що зарас витягається в неті, то лише боягузів і опонетів робота
    Сильнішого, компетентнішого політика зарас нема
    Та вона відмовилась від перегонів, тому вибору нема для мене і знову будемо вибирати того, щоб лиш не того

12. Orman

Orman Модератор-бомба

[mod]дівчата, об"єднали тему про хабарі в пологових і нову про загальномедичну корупцію, прошу дописувати тут.
    [/mod]

13. viktoria

viktoria Well-Known Member

Не думаю, что это достоверная информация, Тимошенко лежала в ж.д больнице в Харькове. Там одна из лучших больниц, но как Харьковчанка, могу сказать, что такие условия она предоставить ей не смогла.
    Очень мне понравился коментарии Евгения Комаровского на эту тему:

Юлия Тимошенко на свободе!
    От всей души хочется поздравить с долгожданным освобождением многострадальный коллектив харьковской железнодорожной больницы!

14. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Про медицину-нічого не зміниться поки не проведуть відповідну реформу, введуть страхову (платну медицину, це дасть гарантії нормального обслуговування населення і нормальну зарплату лікарям (зараз їх зарплата самі знаєте яка), але є дійсно порядні, що нічого не просять, а є такі, що прямим текстом кажуть скільки їм в кишеню дати, таких треба ставити на місце законними методами. Щодо вступу в мед - з моїх спостережень, туди поступили діти, чиї батьки просто назбирали на це гроші, далеко не найрозумніші і талановиті (трієчники переважно), як вони потім працюють - бачимо, а діти з покликанням без коштів і зв'язків просто не можуть туди вступити (не всі такі, знаю молодих хороших лікарів, але загалом система там така). Це ж часто стосується і юристів, суддів, на жаль.
    Про новий розподіл посад (з Фаріон і Ко)

15. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Я ще про каблуки скажу) Чим далі, тим важче мені ходити на низькому каблуку. А якщо тонка підошва, то взагалі неможливо. І мені кілька разів так само витикнули - о, кажеш, що ноги болять, а сама на підборах. Саме тому і на підборах.

16. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Щось така я зла на ту нашу антинародну артистку таю (навіть не можу з великої букви писати її імя), що аж ковбасить. Зайшла на її сторінку в контактах, а у неї свято -23 лютого. Ну ідіотка повна. Вже давно її не слухаю, а зараз аж дол рвоти доходить. Як можна бути такою пустою???????????

17. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Поки то, поки сьо.
    Скільки ще чекати будемо?
    Хто щось розуміється в темі- як можна відкрити приватну лікарню?

---------- Додано в 19:05 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ----------

При певних проблемах з хребтом так і є.

18. MaryF

MaryF Well-Known Member

Дівчата хто бажає розповсюдити флаєра? (тут вище виставлялися про взятки) друкарня погодилася безкоштовно роздрукувати. Пишіть в приват....

19. Kvakywa

Kvakywa Member

Це те про що я мрію))))))

20. NataliaFed

Я вже теж скажу. Моя хресна дуже хвора людина(ревматизм серця і ще купа) інвалід
    Але без принаймі танкетки не може ходити. Сама інколи дивуюсь)

Thread Status:
Not open for further replies.