Євромайдан!(4)

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by Siania, Feb 19, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Відповідь: Євромайдан!(4)

---------- Додано в 15:41 ---------- Попередній допис був написаний в 15:40 ----------

Десь сьогодні читала про хабар, який вимагав чиновник сьогодні за поховання майданівця- 10тис. грн

2. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Кажуть що це десь у Львові?

3. Siania

Siania Love Life

Я не дуже добре розбираюсь, тому хочу уточнити. Вона робить всі записи в медичну карточку, діагноз, приписане лікування і т.д.?
    Якби вона не мала права приймати Ваших дітей - вона б не робила записів. А в медицині нема такого - приймає по бажанню. Якщо вона по закону може Вас прийняти, то і відмовити не може. Тому те що Ви називаєте подякою за те що вона Вас приймає є також хабар.

4. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Вчора була в Дрогобичі, то при виїзді з міста теж є рекламний щит із зображенням трьох загиблих з Дрогобиччини і свічки пам'яті. А в декількох селах по дорозі від Пісочного до Дрогобича вздовж усієї дороги через село по обидва боки на тротуарах світились лампадки і в суботу і в неділю. На трасі є блок-пости перед Миколаєвом і в Солонці. Потрібно пригальмувати. Іноді прость багажник показати.

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну, то ж дякуйте, тільки без кавичок)), теплими словами з щирою посмішкою.;) От тоді це буде не хабар.
    Мені особисто взагалі все перегралось в голові, особливо після того, коли люди життя поклали за наше майбутє. Ми не маємо права наступити на ті ж граблі. Ми- це свідомі українці, які хочуть кращого майбутнього. І кожному потрібно починати з себе однозначно.

Мене тільки насторожило що ПР перейшла в опозицію. То як? Нашо? Як вже були такі виступи і лозунги з розкаянням, а тепер опозиція. Чи то я чогось не розумію...

6. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

7. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Виглядає на Сихів. Зліва колишній "Метелик", а справа "Спортлайф" і к-т Довженка.

8. Donata

Donata Active Member

опозиція стала владою, а колишня більшість автоматично до неї в опозиції.
    Просто тепер треба вчитись, що при вдалі колишня опозиція, а в опозиції нова сила, яка раніше була провладна
    щось зрозуміло? :girl_crazy:

9. NataliaFed

хто вірить в їх сльози і розкаяння
    Опозиція мусить бути. Лиш не така. Ригів заборонити, як і КПУ. І більшість посудити

10. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Я от сижу на форумі, де обговорюють те все..хочу процитувати тут жителів Сходу або Півдня, як вони до того ставляться..

або

От так от..і жителі тих регіонів справді вважають так. З іншого боку - якби до мене вдерлися в місто, почали руйнувати пам`ятники (які для них є символом чогось), розвішувати лозунги з якими я не згодна - то напевно я би теж обурилась.
    Не треба лізти зі своїм уставом (не пам`ятаю, як українською). Нашо оці показові погроми в тому ж Харкові? Так не міняють систему, так ми тільки змусимо ненавидіти себе. А питання в тому, що це знову ж таки комусь вигідно..

11. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

12. zetta

zetta Well-Known Member

Фаріон- освіта...вона зможе?

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Підтримую.
    І найгірше, що за ригів будуть голосувати і не мало. Може я і помиляюсь, але на сході у них таки залишилось багато прихильнків. Це тут у нас на посиденьках все так гарно і національне тв ніби ж то стоїть на стороні майдану, але вартує тільки глянути в соц. мережі, як там наших з небесної сотні "м"ясом" прозивають. Дівачата, це жахіття, сльози заливають таке читати. Але вони є і вони зарази будуть голосувавти за опозицію і їх не мало...
    В зв"язку з цим мені страшно.

14. Vероніка

Vероніка Never give up

Вона занадто радикальна, я ПРОТИ!
    В Севастополі далі палять державні прапори, хтось буде реагувати на це?!

15. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Фаріон - оствіта???? Не приведи Боже..І Бенюк теж аж ніяк не тягне на МК. Ну ось, тепер почали між собою ділити..А де ж людям слово?

---------- Додано в 16:12 ---------- Попередній допис був написаний в 16:11 ----------

Думаю, що це "утка"

16. fiesta

fiesta Well-Known Member

Яценюк обіцяв місця людям з майдану... Де ж вони???
    Фаріон? - на сході скажуть фашистка. Та й в Києві ніхто не полюбить... Орлиця...
    Тягнибок?- то не забагато честі йому?

17. NataliaFed

з усією повагою
    Ніякого Бенюка, а Руслану
    Ніякої Фаріон, а (ще не придумала))
    І Пинзеника я лю але не міністром(вже бував)
    Та бляха, я взагалі більшу половину списку не підтримую

18. Siania

Siania Love Life

Моя викладачка. Вона якась шалена, культури 0, не сприймаю таких людей.
    Це не приклад для наслідування.
    Я завжди її не сприймала, а після того як вона обзивала тих людей що поширили інформацію про її минуле, а потім це виявилось правдою...взагалі не поважаю. Не люблю брехунів.

19. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Деколи робить, деколи ні, це не важливо.
    Не вірно. Як це - не має права приймати моїх дітей? А клятву Гепократа хто відмінив? Ну з записами - теж маячня. Вона лікар, має печатку, може зробити запис. Тим більше, що вона дійсно їх лікує.
    Ну звісно. Прошу дуже до дільничого, згідно з графіком прийому. Або робимо виклик.І все. Нам від дільничого не дітись нікуди. То фігня, що вона ніц не знає, то ж вона мене має лікувати за законом. І на дітей мені має бути наплювати. Хай лікар вчиться. Може через декілька спазмів, вона нарешті зрозуміє, що їм не все можна. А не зрозуміє - то прошу по направленняю на Орлика. І хай там "долікують" до астми. Але все чесно. Є ще варіант - приватні лікарі. Там теж вче чесно - в касу. За прийом - 200 грн. От тільки мати у відпустці за доглядом за місяць отримує менше, ніж він коштує.
    Якщо в тебе є дитина, і ти хочеш, щоб вона швидше одужала, то звернешся до спеціаліста, якому дійсно довіряєш. Ти довіряєш йому найдорожче - життя дитини. І якщо він, лікар, погоджується тебе лікувати, давати консультації, брати на себе відповідальність, може варто за це заплатити? Чи це має бути безкоштовно?

Ну значить я даю хабар за Вашими мірками. За моїми - я оплачую лікарю надані послуги. Напевне наступного разу я попрошу її вийти на вулицю, і там оглянути мою дитину, і тоді це перестане бути хабарем, так? Бажаю Вам не давати хабаря лікарям.

20. kati

kati Well-Known Member

[/QUOTE]Кажуть що це десь у Львові?

Thread Status:
Not open for further replies.