Євромайдан!(4)

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by Siania, Feb 19, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Відповідь: Євромайдан!(4)

Нічого) І як все виглядатиме?
    Аа, той мен? Хіба не так вийшло? Дніпропетровськ рулить. Юля наближається з шаленою швидкістю. І я починаю думати, що все це, справді, сценарій, розіграний коштом людей.

2. Ная

Ная Well-Known Member

А де олійник ? Шось його не видно і не чути. І герман де? Хтось знає?

3. AilataN

AilataN жива

І лукаш де?

4. vitek

vitek Member

Хочу написати про Крим, про те, як вийшла купка людей, і зняла український прапор, що виступали проти майданівців (а фактично всіх нас українців), і хочу вам сказати, що завжди будуть люди по ту сторону барикад((( І якраз сьогодні розмовляла з знайомим з Криму ( до речі зі мною він говорить чистою українською мовою) і казав, що кримчани вдячні кримським татарам,а їх там багато,бо вони підтримують майдан і вони проти того,щоб Крим входив до Росії. А решта людей просто тихо сидить вдома і не висловлює своєї думки. Так що я думаю, що в Криму буде все добре. І ще питалася в нього на рахунок мовного закону, навіть боялася відповіді, але реакція нормальна державна мова -українська!

5. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Може і сценарій, але у силах людей зараз скласти свій сценарій, який багатьом напевно не сподобається. Та й Юлька не дурна, не час їй зараз до влади рватись. Час покаже, що й до чого.

6. portik

portik New Member

Гриценко пише
    Два дні поспіль ставив вождям одне просте питання: коли нарешті буде взято під контроль діяльність Нацбанку? Чому туди негайно не призначено уповноваженого ВР? Хіба не ясно, що там зараз можуть творити із золотом, валютними резервами і гривнею? Учора обіцяли. Сьогодні пообіцяли, навіть сказали, що буде заслухано в Раді голову НБУ Соркіна з наступною негайною відставкою. Нічого подібного не сталося, він і надалі керує Нацбанком, і ніякого уповноваженого Ради там немає дотепер. І завтра не буде, до вечора принаймні. Інсайдери НБУ говорять про мільярдні оборудки там щодня. Якщо це так, то дуже хотів би думати, що принаймні нова влада на тому не "заробляє", разом із старою, бо інакше... за чотири дні можна "відбити" більше, ніж "втрачено" за чотири роки перебування в опозиції...

7. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Сила є. Але ви якобінців пам"ятаєте? Інші революції? Що, крім сили, повинно ще бути?
    Дехто в тій силі вже чубиться один з одним, інші не знають, що робити - це ж справа державна, багато з пересічних громадян знають, як покерувати країною і куди? Хто би міг подумати у 2004 , що Ющенка, Тимошенко, Луценка, звинувачуватимуть і ненавидітимуть так само, як їхніх гм)) попередників? Влада розбещує, за природою своєю, бо людина не ОДНА керує - є цілий сонм виконавців і це вже спотворює все. Навіть двом друзям інколи важко домовитися, важко зрозуміти одне одного. Тому я не можу ідеалізувати світ після перемоги, здобутої чи майбутньої.

8. Pesyk

Pesyk Member

Дівчата, тут хтось запитував про координати для допомоги родинам Героїв.
    Леся Оробець на своїй сторінці у Фейсбук, створила такий розділ, думаю дані достовірні. Також можна розмістити ту інформацію тут в топі, хто модерує тему.

Допомога родинам Героїв Небесної сотні

З 24 лютого на "5 каналі" благодійний телемарафон пам`яті "Небесної сотні". Кошти зібрані під час марафону будуть передані родинам загиблих за Незалежність України.
    http://www.youtube.com/watch?v=bP49dlRyq5w

9. JaNazarkova

JaNazarkova Well-Known Member

http://www.youtube.com/watch?v=cz-NxfC5wW8
    Ви це бачли? І це сьогодні сказано... Маразматик... А йому як опладують...
    Мене вистачило аж на 7 хв. Він нас обзиває "гнилим западом"... згниє колись с@к@.

10. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

А сотню вже зустріли небеса..
    Летіли легко,хоч Майдан ридав..
    І з кров´ю перемішана сльоза....
    А батько сина ще не відпускав..

Й заплакав Бог,побачивши загін:
    Спереду - сотник ,молодий,вродливий
    І юний хлопчик в касці голубій,
    І вчитель літній-сивий-сивий..

І рани їхні вже не їм болять..
    Жовто-блакитний стяг покрив їм тіло..
    Як крила ангела, злітаючи назад,
    Небесна сотня в вирій полетіла...

Людмила Максимлюк
    21.02 2014

11. JaNazarkova

JaNazarkova Well-Known Member

Выступление Путина без единого слова лжи
    http://www.youtube.com/watch?v=Mc0ame6PiYQ
    Це єдине що мене сьогодні розсмішило, хоч і на декілька секунд. Якщо забрати брехню, то отак і виглядає російське "ЗМІ".

12. Pesyk

Pesyk Member

«Серце Європи не в Брюсселі чи Берліні, серце Європи б’ється у Києві. Доля вирішується не у Москві, а вирішується українцями в Україні і для України»

http://www.youtube.com/watch?v=ctI5TTNp-EA

І знову мороз по шкірі і реву і реву...

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

вона не політична самовбивця, щоб зараз ставати лідером, коли вже і Путя заявляє, що готовий працювати з Тимошенко і цілком бачить її як прем єром, так і президентом. Юля все вже прорахувала. Ждем-с.

ще не все вивезли. За день не встигають.

Чим день, то більший фарс. Усі потенційні поживальці камер тюрем порозбігалися і їх "не можуть найти". Шукають не одну людину. Шукають же цілий букет. Ну от навіть сліду немає нікого.

14. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

15. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

16. zetta

zetta Well-Known Member

А я плачу від цього...
    "Остання сторінка Життя"
    назву її так...

"Ми просто стояли на Інститутській, нікого не чіпаючи і тут пролунав вистріл! -я повернувся, а Саша вже лежав(…куля попала йому в серце, але він ще був живий…

До нас швидко підбігли медики і ми разом, відтягнувши Сашка в сторону, його оглянули - на жаль вердикт був беззворотній - медики сказали, що шансів вижити немає і вони вже нічого не можуть вдіяти - адже куля потрапила прямо в серце(((… Саша ще це чув - це були останні секунди його життя…

І знаєте що найстрашніше в цей час було!? - Це його останні слова, які Я пам'ятатиму усе своє життя!

Сашко сказав: Якби ж ти знав як хочеться жити!….як хочеться жити….і все…після цих слів він закрив очі... назавжди закрив...

Я плакав…ні!- я не плакав, я ридав…"

То так боляче .
    Правильно Гордон сказав в 91 свобода впала украіні з неба, а тепер вона завойовується кров'ю .

17. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Мене обурило, мене порвало. Марія Яремчук ходила здавати кров євромайданівцям.
    Вона вже піариться. Н крові. Їй ж тільки 20. Тварина.
    А на початку майдану її зробили переможницею конкурсу з відбору на євробачеення. Вона обнімалась з азіровим і дякувала ПР "за наше счастливое детство".
    Хто крім мене проти її виступу на євробаченні?
    http://glianec.com/novini/10110skandalna-spivachka-zdae-krov-dlya-poranenih-na-maidani-foto.html

18. octavia

octavia Well-Known Member

Ось наші дорогі львівські свободівці. Істинні орли бригади "Завіні"
    http://www.youtube.com/watch?v=_hHYgupFexI

19. zetta

zetta Well-Known Member

(Sergey Fedchuk - фейсбук)
    18-е вечер. Вывожу жестоко избитого бойца после перевязок из больницы. Далее маршрут автоволонтер и киевская квартира, где добрые люди будуть обеспечивать бойца до выздоровления. Диалог:
    Я: Ты где попал-то под раздачу так?
    Он: Я знаменосец 33-й сотни! На плече сумка с "Молотовым", в другой руке флаг.
    Я: И?
    Он: Я прапор не брошу и гадам этим не отдам! Вот и попал, отстал, еле наши отбили.
    Я: Звідки ти?
    Он: Из Питера.
    Я: .... ???? Ты то за что тут стоял?
    Он: За свободу Украины.
    Я: А что тебе до нашей свободы?
    Он: А нам без вашей свободы век воли не видать!!!
    Я: ....
    Комок в горле. Видели бы вы Диму. Синий весь от побоев лица не видно. Из Питера. Только каска и броник и спасли. Всегда! Буду помнить! Россия и Путин это не одно и то же.

---------- Додано в 07:19 ---------- Попередній допис був написаний в 07:14 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=B4OgynH-7Is#t=11
    там i укр мовi розмовляють.

20. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Thread Status:
Not open for further replies.