Євромайдан!(4)

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by Siania, Feb 19, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(4)

я думала швидше піти спати, але тепер вже на яника чекаю. Хочу бачити.

2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

він і без того гидкий
    я от думаю, що в Криму таки щось відбувається- недавно показували, що Аваков і Мін-р СБУ там, ніби приїхали шось так обстановку поглядіти.
    Може не розголошують, щоб живим довезти в Київ?

3. Vероніка

Vероніка Never give up

О, аналогічно!
    Вже давно треба лягати, а я чекаю - може все-таки не фейк. Якщо правда, навряд сьогодні побачимо відео, бо дуже все "засекречено".

4. portik

portik New Member

В то же время некоторые политики утверждают, что "силовики" пытались договориться с руководством ЧФ о выдаче бывшего главы государства, который находится на одной из баз ЧФ РФ. Однако, переговоры закончились ничем.

Информацию подтвердил и народный депутат Олег Ляшко, который сообщил, что Янукович находится на базе ЧФ РФ в бухте Казачей (Севастополь) и будет вывезен в Россию на военном корабле в ближайшие часы.
    Путін передумав чи шо.

5. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Я більше за Харків думаю.
    Презік за ніч думаю не розчиниться. Побачу завтра.

6. Vероніка

Vероніка Never give up

А то вже ніби теріторія Росії? Силовики туди не можуть зайти?

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

так. Російські кораблі- територія Росії
    Яника він живим не може так просто здати. А раптом найдуть?Простіше вивезти. а через деякий час- "скоропостіжно скончається". А всесь той час- буде під його наглядом.

8. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

і я то подумала - забагато той знає і зможе розказати.

9. Kassiopeya

Kassiopeya Member

10. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Пишуть, що смерть для яника занадто легке покарання, а тюрма - як рідний дім (ну, не Межигір"я, кунешно). То що тоді з ним вчинити би?

Але на майдан падлюку треба вивести однозначно!

11. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Та йому до Цезаря як до місяця рачки) Це вже психічні зрушення певні. Розумію, що люди дбали про себе і свою сім'ю, але так безпринципно зловживати, триматись "за корито", так ставитись до людей на таких відповідальних посадах? Це вже точно "бєзпрєдєл". Щось не чути про Ірину Бережну, молоду і талановиту регіоналку-депутатшу-юристку, десь вже утекла мабуть з олігархом своїм.

12. Aelita

Aelita Well-Known Member

там сьогодні в Севастополі був антибандерівський мітинг ( випадково натрапила на фото і описи), зірвали " українську тряпку"(цитата з тексту) :ireful: і повісили прапор расєї, сказали, що раді не підкоряються, створюють своє "правітельство"...і інше приниження укр. державності. Створюють свої загони по боротьбі з бандерівцями, видають їм зброю ( хто ще лланує на море в крим - тре подумати), якщо міліція буде їм щось казати - будуть стріляти...Одним словом - нємощь повна.
    До речі - яник в них тепер тоже овощ, злодій, і т. д.

До чого це писала - можливо Аваков тому і туди поїхав, сеператизм не прикритий, вибрали на місці вигідного мера, тамтого вигнали...

Last edited: Feb 24, 2014
  13. Vероніка

Vероніка Never give up

Чи це колись відбудеться ? Буду сподіватись, що так

14. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Сумні пости: Сегодня я стал свидетелем удивительных событий. https://www.facebook.com/sharmazan
    люди побували в умовах, в яких важать тільки честь, хоробрість і переконання. А зараз звичайне життя - і в них починається шок.

15. Supernatural

Дорога їм у свою Рассєю, вони не можуть вважатись громадянами України, і нема чого тут проживати таким. Ну але що від них хотіти - це ж представники ідейного "русского міра", вони ніколи себе українцями не вважали, плюс інформаційне блокування.

16. Finya

Отут ще, заклик допомогти бездомному герю Майдану(
    Друзі!!!! Дуже велике прохання до всіх, хто не байдужий до долі наших земляків. На цьому фото на задньому план сидить чоловік, його звати Віктор, це Людина, яка прожила на Майдані від його початку, https://www.facebook.com/photo.php?fbid=253686408136224&set=gm.599678673450131&type=1

17. Allo

Allo Active Member

Віталій Уманець:
    Здається лише зараз починаєш розуміти, що ми взагалі зробили. Ми перемогли смерть. Беззбройні люди на ‪#‎Майдан‬'і готові були померати, бо після 22-го кожен розумів, що можуть вбити. Вбити підступно, в будь-який момент. Але ніхто не сховався, навпаки, людей стало ще більше. Тисячі, десятки тисяч на Майдані продовжували стояти, бо не боялися померти. Єдине, мабуть, чого ми боялися, що у цьому пеклі житимуть наші діти, пекло, яке ми власноруч для них і створили своєю байдужістю.
    Ми - нація, яка перемогла смерть, беззсмертна нація.

18. Finya

Слово клан може означати і просто спільноту людей, "львівський клан" в Києві=вихідці зі Львова)
    А сенс тої фрази такий: людина пише в Росії і для Росії, тому ця фраза, радше, заспокійлива - не бійтеся, "бандери", "фашисти" - це неправда, подивіться, хто отримав портфелі.
    Тепер щодо романтичних сподівань "Землю селянам", "фабрики - робітникам" - хтось, справді, в це вірить? Але ми не в світі Толкієна, де добро перемагає зло. Все залишиться таким, як і завжди - прекрасно, якщо хоч з найменшими перемогами, бо насправді ніхто при владі не збирається її позбуватися. Ніхто при найменшій владі. Тим більше, верхівка ота вся. Це кругова порука - зачепи бодай когось - всі вони постраждають, тому всілякими способами, коштами і зв"язками будуть намагатися запезпечити свій і подальший комфорт. А людям донесуть те, що потрібно, бо в їх руках найголовніший важель - можливість впливу на свідомість.

19. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Я вірю. А що?

20. Supernatural

Да, заспокоїв як вмів, називається)

Thread Status:
Not open for further replies.