Євромайдан!(4)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. JaNazarkova

JaNazarkova Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(4)

Скільки шкіл позакривали... лікарень... скільки діток потребували допомоги щоб жити, скільки афганців стоять на черзі очікуваної квартири... дивлюсь ті фото пшонки і сліз не можу стримати... зажерся до не оповідання... одна ненависть до них всіх

2. irushka

irushka Well-Known Member

У Винниках недавно лунали феєрверки.... Справді багатьом напевно зараз весело і святково...Дівчатка, скажіть коли то легше стане, бо я не справляюсь

3. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Ссилка на випуск ТСН дайте хтось. Дякую.

Вона десь є в онлайні?

4. maty

maty Well-Known Member

5. poetka

poetka Well-Known Member

У Львові лунають!!! Люди мають весілля, я нічого немаю проти,якщо все було заплановано заздалегіть, можна відсвяткувати одруження, але не так гамірно,як звичайно, і однозначно без феєрверків. Я вчора віддала 2 весільних тортика,за першим прийшли хлопці, їм було взагі дуже і дуже не весело, але,але що поробиш,забирали торт майже мовчки.....

6. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Дівчата, коли ми перестанемо плакати... не можу...

Треба обов"язково всім нам небайдужим по можливості допомогти коштами цим сім"ям. Чи є десь перевірені рахунки?

У Віталія Коцюби залишилося двоє маленьких дітей
    "Сьогодні в селі Вороблячин Яворівського району на Львівщині хоронили 31-річного Віталія Коцюбу. Чоловік загинув 20 листопада від кулі снайпера на вулиці Інститутській в Києві.
    Обабіч дороги зі Львова до Яворова виставлені лампадки. Ще вчора люди живим ланцюгом зустрічали двох своїх героїв. Практично до сусідніх сіл Старий Яр та Вороблячин привезли хлопців 32-річного Віталія Коцюбу і Романа Варанина. Вони загинули одного дня в одному і тому ж місці.

- Ми з невісткою просили його не їхати. Я йому казала: "нащо тобі воно ся здало, що ти один зміниш?". А Віталік мені: "Мамо, як так кожен скаже, хто буде на Майдані? Мені для дітей треба туди поїхати. Би вже вони ліпше жили"

Налагодилися з молодшим Миколою їхати. Я їх просила молила. А потім навіть куртки сховали. Коли прийшли проситися, сказала їдіть до тата запита йтися, що він вам скаже. А тато їм сказав: "Їдьте, діти, бо хтось мусить Україну боронити", - говорить Софія Коцюба, мати загиблого героя.

Віталій зі своїм молодшим братом Миколою та ще кількома односельчанами виїхав до Київа 19 лютого. Після того як напередодні в урядовому кварталі були сутички між "беркутівцями" і активістами Майдану. Зранку в четвер стояли на передових, коли силовики почали обстріл людей із вогнепальної зброї.

- Він одразу пішов в перед. Ще з якимось хлопцями стали зносити шини, палити. Потім побіг по Інститутській вперед. Без нічого без щита і зброї. Побіг, бо йому сказали, що там стріляють в хлопців. Хотів захистити, попередити. Снайпер влучив у нього. Ще пів 8 зранку говорила з ним по телефону. Казав не хвилюватися. Все добре. А вже о 9 він не брав трубки. Довго надзвонювала. Через кілька хвилин відповів невідомий чоловічий голос, сказали що сина поранено. Не хотіли мені казати одразу, що мертвий. Я знаю, він пішов до раю. Малюся зараз за одне і всіх прошу, моліться аби Бог пробачив Януковичу. Моліться, бо він нещасна людина, - додає мама.

Коцюбу з поля бою витягли побратими. Врятувати його життя не вдалося. Від влучного пострілу в шию, він помер на місці. Його тіло разом із ще сімома вбитими перенесли до Михайлівського Собору. Там сторожували аби ніхто не міг забрати тіло та приховати злочин.

- Кажуть 12 тіл хлопців так пропало. Наші добре бачили, що вони впали від куль, але одразу забрати не змогли. Коли повернулися за вбитими полеглих вже не було, - говорить Микола один із учасників Майдану.

Попрощатися з Віталієм Коцюбою до Воробичина прийшло більше 7 тисяч людей. В місцевій церкві його відспівували 10 священиків. Під час Служби і вони не могли стримувати сліз. У чоловіка залишилося дружина та двоє маленьких дітей 5-річна Василинка та 10- річний Назар.

-Я став сирота, але тато мій герой, - каже плачучи Назар. Хлопчик біля могили батька одягає на шию синьо-жовтий шарф.

Коцюбу хоронять у братській могилі Воїнів борців за волю України. До сьогодні вона була символічна і пуста.

- Порадилися зі священиком, з людьми. Могила до сьогодні просто так була насипана в селі, як і повсюди. Чекала свого героя і це мав бути Віталік. Він з дитинства був такий перший у всьому. Дуже справедливий і надзвичайно світлий хлопець. За друзів міг життя віддати. А вийшло віддав за весь народ, - говорить Марія зауч місцевої школи. Хочемо щоб про нього всі знали і пам'ятали. На його честь плануємо у Воробичині назвати школу."

7. Mammy

Mammy Well-Known Member

https://www.facebook.com/uachronicle

Вибори онлайн: https://docs.google.com/forms/d/1LQT0Xg8MuoxDd8DttszhqPAMODKXkbBoGzzIV_TXD0s/viewform

Результати онлайн:https://docs.google.com/forms/d/1LQT0Xg8MuoxDd8DttszhqPAMODKXkbBoGzzIV_TXD0s/viewanalytics

На сьогодні перемагає... Садовий :)

8. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Це та газета яку палили охоронці сцени Майдану в Києві
    https://www.dropbox.com/s/dtvxuzn1su2c22f/10-0223-Ua.pdf

9. sherry

sherry Well-Known Member

Є інформація на сторінці майдану, що арештовано яника, але не підтверджено

10. Aelita

Aelita Well-Known Member

невже це правда про цивільну дружину яника? ще діти маленькі є??
    http://glavnoe.ua/news/n166654

11. sherry

sherry Well-Known Member

Ви думаєте він такий хороший... і не крав?

12. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

не дивно
    противсіхи 5% поки - нема слів

13. Insolence

Insolence Living The Dream

Ага =))

14. Mammy

Mammy Well-Known Member

В принципі, не думаю... Але поки він себе гарно показав, та навряд чи буде балотуватись... Хоча, хто зна:confused:

15. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

"Їхні" євреї: Элина Быстрицкая 21 февраля 2014 года подписала, вместе с Василием Лановым, Тамарой Миансаровой, Иосифом Кобзоном, и космонавтом Александром Волковым, призыв к Януковичу "применить всю власть и силу, которая есть в Ваших руках, чтобы навести порядок в стране"(с)

"Наші" євреї: Олександр Ройтбург лично для меня в этом противостоянии выбор однозначен. когда идет война добра со злом, я на стороне добра. этого требует от меня моя еврейская этика. кстати, именно поэтому большинство украинских евреев сегодня на той же стороне, и никакие пропагандистские спецоперации этой картинки не изменят.

Дмитро Гордон: На хрена мне такой президент и такая оппозиция, а не пошли бы они все на х...? http://gordonua.com/publications/Go...ciya-a-ne-poshli-by-oni-vse-na-huy-10873.html

16. kristas

kristas Well-Known Member

і я...але надіюсь, що з часом біль притупиться...і стане легше...бо зараз якось нічого не хочеться...один сум...

яка розумна і сильна жінка....

17. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Тетяна Чорновіл
    http://blogs.pravda.com.ua/authors/chornovol/530a5c1399ee2/

18. ljudviga

ljudviga Active Member

Що ви думаєте про Мірошниченко? Чи ця людина може бути щирою? Мене якось дивує, що всі реакції на події у нього відбуваються значно пізніше, ніж в інших.
    Наприклад, той закон про виведення майдану. Якось для людини-законотворця дивно, що він не розумів, що перший крок мала зробити влада, а вже потім - майдан. Зараз - теж. Ніби спочатку він чує від усіх оточуючих, як погано, що людей вбили, а тоді тільки почне сльози лити. І то так гарно плаче.
    Що ви думаєте про нього?

19. shparynka

shparynka Well-Known Member

По всіх каналах пише біжучка про побиття Донія свободівцями. Які кроки тягнибока? щонайменше виключення їх з партії. Видається мені, що Свобода перетворюється на подобу ригів. Враження таке, що туди понабирали всяких-різних для чисельності, щось компромату дуже багато.

20. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

дівчатка !я свого малого старшого хлопчику 3 рочки,навчила говорити Слава Україні,сьогодні ми зайшли в магазин а він на весь магазин кричить Слава Україні,аж в продавця сльози потекли,а я плачу кожну годину коли по телевізору показують прощання з Небесною Сотнею!і немажу стримати сліз,Слава Героям!Героям Слава

---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:33 ----------

а хіба ні!навіть таж Фаріон,така правельна а сама
    Сама Фарион, которая долгое время лгала[16] о своей непричастности к коммунистической партии, в ноябре 2013 года под грузом собранных журналистами доказательств признала своё членство в КПСС, однако заявила, что вышла из неё в 1989 году[17].
    http://ru.wikipedia.org/wiki/Фарион,_Ирина_Дмитриевна

Статус теми:
Закрита.