Євромайдан!(4)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маріка

Маріка Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(4)

Цілий випуск ТСН ллються сльоза і переповнює гордість за наших людей.
    Януковичу вдалось неможливе. Обєднати всю Україїну...в ненависті до нього

2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

В Пшонки там номери телефончиків сфоткали. Мо кому тре?)))

3. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

почалось Юлькоцькування. Противсіхи, ющодрищі, риги а тепер ще й кличківці! Оце армія протиюльків. А ще як добавить сюди Фірташа, Ахметова, Пінчука, Кучму, Юща і прочих мразів, які бояться, що Юлька їх реприватизирує – то вважай Юльці кранти!...(с)
    Дуже цікаво.. А ви знаєте, в ФБ НЕукраїнці нею захоплюються.
    Да, слушая и смотря ее, чувствуешь дыхание истории. У нее столько силы и боли за страну. Рад очень за украинцев, такрй лидер сейчас очень нужен (прибалт)
    Да Юля мощная!!! наш убогий путлер - жалкий и трусливый шакал (росіянин)
    І ще - що в 2010 перемогу в неї вкрали. Що зараз має відбутися історична справедливість:connie_pull-pigtail

4. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

http://4ubuk.blogspot.se/2014/02/blog-post_23.html
    а то ма\єток пшонки.
    от поясніть для чого людині таке?
    реально вони слабі на голову.
    то не може психічно здорова людина жити серед такого, всього блистящого, аж очі ріже.
    то реально хвороба, не знаю , може хтось з психіатрів напишу докторську на синдромах тих ідіотів,

5. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

6. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Не впевнена, чи тут вже було це відео, але без сліз дивитися не можу, тим більше, коли впізнаю там обличчя:sad: Це 40 хв бою на Інституцькій
    http://www.youtube.com/watch?v=3AvyNKyPOYk

7. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Думаю, їй то всьо до д..и
    Час покаже

8. Roxie

Roxie Галицька панянка

Подивилась щойно фільм Криминальная оккупация І такий в мене шок від побаченого. Яник був головою донецької мафії, яка в тиждень в 90-х роках робила 4-5 замовних вбивств. Фільм містить відео оперативних зйомок на місцях злочинів - кадри жахливі (мертві тіла з простріленими головами, розчленовані тіла і т.д. - голівудські триллери відпочивають), тому не раджу дивитись вагітним, дуже вразливим, а також при дітях.

І я тепер усвідомила, що ми скинули "хрещеного батька" банди, яка ще більш кровожерлива, ніж сицілійська мафія і мусульманські терористи разом взяті.

Останнє редагування: 24 Лютий 2014
  9. Osya

Osya Active Member

А ені цікаво, що пшонка що яник, стільки ікон що мама мія, навіщо крадіям стільки. Вони думають чим більше куплять чим краще і всі гріхи простяться

10. Donata

Donata Active Member

Так, після таких фото-екскурсій хочу бачити хати і інших, особливо колишніх опозиційних, який там рівень збочення, бо з провладними тенденція вимальовується

11. KrystynaM

я так і не змогла то подивтися

12. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

А Пшонка людина показова - всі свої подарунки порозкладав на видних місцях. По фото можна з впевненісю сказати, що добрий шмат його показушного багатсва подарунки! не виключено, що від тих друзів, які тепер на нього голосно кричать: "Фуууууу, огидна людина, я з ним тільки по питаннях роботи спілкувався!"

13. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

А про то саме і говорив А.Кожемякін на тому славнозвісному відео за 21.02.14, де Порошенко обматюковував Новінського. Що ця банда взяла і тримає всю Україну і до тої сотні вбитих їм абсолютно по барабану.

" Я так скажу: во всем виновата бандитская группировка, создавшаяся в отдельно взятом регионе Украины. П..ц, извини. Это она пришла сюда, наклонила р..м, заставила жить по этим правилам. Вот и все! И знаешь еще почему они не боятся того, что там? – Андрей Кожемякин кивнул в сторону улицы, - потому что они в терриконах похоронили тысячи людей. Тысячи! И им все равно: 60 трупов, 70, триста? Понимаешь?"

Останнє редагування: 23 Лютий 2014
  14. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

він як плакав ,я теж плакала,а от чого сама незнаю,а може знаю ,бо він мені як людина говорить правильні речі ,але він із партії регіонів ,і навіть нині склав повноваження радника презедента у верховній раді ,а де Ганця щось її невидно .Ви знаєте правильно мій чоловік сказав ,коли Юлбку посадили всі як щурі зразу вийшли з партії Батьківщина,і пішли до ригів ,а тепер наобарот

15. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Які самі ж і вивели:girl_feminist:.

16. Pesyk

Pesyk Member

Ага, а звернення Єфремова, каже що треба покарати Яника і все найближче оточення. Сьогодні він вже зовсім не найближче оточення )
    І я сльзи Мірошниченка зовсім не зрозуміла, якийсь театр як на мене.

17. Maksli

Maksli Well-Known Member

не знаю, чи ви бачили, чи тут вже показували, але мушу показати, бо дуже "хвора" людина

18. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Формують громадську думку.

19. KrystynaM

де сльози? я шось пропустила, тут тільки встигай, ше від маєжтка пшонки в очах мерехтить.
    де то відео кожем"якіна?

20. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Юльці?)))))

Статус теми:
Закрита.