Євромайдан!(4)

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by Siania, Feb 19, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Відповідь: Євромайдан!(4)

О, це питання таке голосне і популярне зарас, мене бентежить. І з питанням люстрації в інших країнах варто ознайомитись. Не все так гарно і просто

2. kristas

kristas Well-Known Member

Вперше подивилась це відео....крик душі..крик цілого майдану...люди доведені до відчаю, які вже не мають ні страху, ні навіть жалю...люди вже за межею своїх можливостей!
    Я дуже переймаюсь за людей на майдані, особливо тих, що були в епіцентрі того жаху...бо пережити таке, ще й на фото загального виснаження, як морального так і фізичного...дуже важко...

3. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

poetka,Made in USSR - бачила з ним інтервю сьогодні де юнак на запитааня журнастки про дівчат трішки почервонів:o:o і думаю не чекав на таку надмірну увагу від прекрасної половини людства після свого виступу)))
    Вчора коли я дивилась в прямому онлайні його виступ, я гордилась його виступом, його щирими словами та рішим закликом, а коли він одної з форумляном дізналась що він родом з Львівщини, то взагалі:girl_dance::girl_dance:
    Саме цьому хлопчині ми маєм завдячувати тим що зараз маємо!!!!!

4. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

5. poetka

poetka Well-Known Member

100% А ви бачили лиця Тягнибока і Кличка????? Разюча різниця між їхніми і його промовою. Слава Герою,який говорив голосом народу!!!!!!!!

6. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

, щоб не лікувати за рахунок платників податків...

7. poetka

poetka Well-Known Member

То просто......

8. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Женіть такі думки подалі. Бо зараз як навізуалізуємо:girl_cray:.

9. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

Я вчора ще помітила їхні кислі морди, наче води в роти набрали.Після тої угоди як я і писала взагалі розчарувалась в тій " безхребетній трійці", хоча в Яцеку я розчарувалась після слів -"Куля в лоб так в лоб!... " і що де його куля,нещасний трусішка?!

Прада потім трішки адаптував себе Кличко, який єдиний з усіх щераз непобоявся вийти на сцену і попросити вибаченя

10. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

Знову реву... Боже, помилуй їхні душі... і відверни нас від такого...

11. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Але вони були на майдані з людьми від початку до кінця. А зараз про них забули, вся увага юльці. Ну і що вони мали зробити? Повести людей на силовиків? Я думаю своєю пасивністю вони зберегли багато життів.

12. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Ми живемо в великий час, історія твориться на наших очах. Це страшно, дивно, інколи не віриться... Але саме це діти будуть вчити в школі. А ви усвідомлюєте, що зараз відбувається чи то лише я трохи в шоці?

13. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

:girl_wink: .........

14. poetka

poetka Well-Known Member

І ще я.....Ходжу,як прибита, все ті фото перед очима. Нині була в центрі,ну що сказати ??? Бачила групку поляк,які почипили стічки нашого прапора, і так сумно ходили по місту, і бачила наших по кафешках, які "ржали" і пили, мені то було дико, я посмішки з себе видусити не можу, а тут....Хоч перед багатьма кафешками лампадки горять, а вони п"ють і ржуть майже на всю площу Ринок. Я дійшла висновку, навіть наші люди поділяються на тверезих і тупих,безесердечних ідіотів. Вибачте за мою різкість, але після побаченого я просто......За нас поклали життя молоді люди, ну як так мож????

15. zetta

zetta Well-Known Member

16. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Йой, а хата Пшонки з ініціалами на брамі, золотими подушками, золотими кранами і ручками до дверей зі стразіками, картини де Пшонка в образі римського царя, без підбородка. Жінка в образі цариці Катерини... Вони реально ХВОРІ!!!
    А я дуже хочу почути-побачити Бондаренко як їй смішно Королєвську зі звітом по соц. виплатах після аудиту її міністерства, ну і Гандзю під занавес з умозаключенієм де зараз з робочим візитом Презідєнт. Я не зла, але так хочеться

17. kristas

kristas Well-Known Member

Та нех забирають свій Харків...а вірніше нє, при чому тут територія? Якщо ви так хочете в Росію, і вас там так чекаю...то пакуйте чемодати, кому шо не подобається і шуруйте.

18. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

їхні місця на кульпарківській,і подальше від суспілства,

19. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Те саме написала на ФБ. Але з матюками. Не втрималась... Це поки на лікування дітей за кордоном українці збирали кошти, ота наволоч позувала для дорогущих картин і чіпляла всюди стразіки?????

20. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

я з вами згідна на всі +20000%

Thread Status:
Not open for further replies.