Євромайдан!(4)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(4)

на Громадському було включення. Я б їм також не довіряла. Чого раніше не здався?

2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Андрій Садовий
    За ніч вдалось попередити спроби нападів на торгові центри, російське консульство, Сихівську районну адміністрацію, телерадіокомпанію на Високому замку та цілий ряд дрібніших інцидентів. В офтальмологічній лікарні, де проводять операції на очах пораненим активістам, невідомі пошкодили електрощитову і припинили електропостачання. На ранок пошкодження ліквідовані.

Всім, хто брав участь в нічних патрулях (добровольці Муніципальної дружини, священники, Самооборона, Автомайдан, Varta1, афганці, спортсмени та інші) велика подяка! Розслаблятись не можна. Очевидно, що реалізується чужий сценарій на дестабілізацію ситуацію у Львові. Відтак:

1. Батьки. Заберіть своїх малолітніх дітей з нічних вулиць! Я розумію їх емоції та гнів, але вони піддаються на провокації.

2. Львів’яни. Познімайте маски! Нам нема від кого ховатись в рідному місті. Всім дорослим чоловікам, які мають бажання долучитись до добровільних муніципальних дружин, звертайтесь до районних штабів з безпеки при адміністраціях. Нікому, крім нас самих, порядок і безпека у Львові не потрібні.

Галицька РА - штаб району 098-862-25-29
    Личаківська РА – черговий приймальні 032-254-62-06
    Сихівська РА – черговий приймальні 032-254-64-02
    Франківська РА - черговий приймальні 032-237-33-32
    Шевченківська РА – черговий приймальні 032-252-17-67
    Залізнична РА – черговий приймальні 032-295-82-40

3. Останнє попередження власникам магазинів. Якщо сьогодні буде виявлено хоча б один факт продажу алкоголю після 22:00, або продажу спиртного неповнолітнім, я видам розпорядження про повну заборону продажу алкоголю в місті. Доручу Муніципальній дружині сьогодні особливо ретельно проконтролювати цю ситуацію.

Сила Львова - в єдності! Слава Україні!

3. APR

APR Well-Known Member

[​IMG][​IMG]

4. marianast

marianast Well-Known Member

Андрій Садовий про ситуацію у Львові.

За ніч вдалось попередити спроби нападів на торгові центри, російське консульство, Сихівську районну адміністрацію, телерадіокомпанію на Високому замку та цілий ряд дрібніших інцидентів. В офтальмологічній лікарні, де проводять операції на очах пораненим активістам, невідомі пошкодили електрощитову і припинили електропостачання. На ранок пошкодження ліквідовані.

Всім, хто брав участь в нічних патрулях (добровольці Муніципальної дружини, священники, Самооборона, Автомайдан, Varta1, афганці, спортсмени та інші) велика подяка! Розслаблятись не можна. Очевидно, що реалізується чужий сценарій на дестабілізацію ситуацію у Львові. Відтак:

1. Батьки. Заберіть своїх малолітніх дітей з нічних вулиць! Я розумію їх емоції та гнів, але вони піддаються на провокації.

2. Львів’яни. Познімайте маски! Нам нема від кого ховатись в рідному місті. Всім дорослим чоловікам, які мають бажання долучитись до добровільних муніципальних дружин, звертайтесь до районних штабів з безпеки при адміністраціях. Нікому, крім нас самих, порядок і безпека у Львові не потрібні.

Галицька РА - штаб району 098-862-25-29
    Личаківська РА – черговий приймальні 032-254-62-06
    Сихівська РА – черговий приймальні 032-254-64-02
    Франківська РА - черговий приймальні 032-237-33-32
    Шевченківська РА – черговий приймальні 032-252-17-67
    Залізнична РА – черговий приймальні 032-295-82-40

3. Останнє попередження власникам магазинів. Якщо сьогодні буде виявлено хоча б один факт продажу алкоголю після 22:00, або продажу спиртного неповнолітнім, я видам розпорядження про повну заборону продажу алкоголю в місті. Доручу Муніципальній дружині сьогодні особливо ретельно проконтролювати цю ситуацію.

Сила Львова - в єдності! Слава Україні!
    Від себе додам, що той міліонер,який хоче виконувати свої обов.язки - їх виконує. І рапорт складає і протокол знайде де покласти. І ізолятор для затриманих є альтернативний. Хто хоче відмазуватись і ображатись -плаче за зруйнованими відділками і підігрує чиємусь сценарію. Розбір польотів - потім. Робота -зараз

5. NataliaFed

Що то кажуть на Майдані, що міліція здається, чи як?(сорі, в мене звук не грає-прослухала)

6. mitla

mitla All You Need Is Love

Яка кількість загиблих та поранених!!!?ААА...За що нам таке? Яке горе...Господи допоможи нам все це пережити! В цій ситуації не може бути перемоги. Ця трагедія залишиться з нами назавджи(((Так боляче, що неможливо передати.

7. NataliaFed

чула ,що троє загиблих(

8. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Нує ще купка ідіотів, які по всій Україні тільки зляться на завдані їм незручності:girl_cray:.
    Ми просто швибко забули ХТО такий Бундес.

Йому певне видалили ту частину мозку, яка відповідає за кошмари:girl_devil:.

9. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Поки підтвердили, що семеро молодих хлопців загинуло...

10. marianast

marianast Well-Known Member

На громадському показали як 10 загиблих відспівують біля готелю козацький. Повідомили,що на Грушевського -багато загиблих, іх розстріляли автоматною чергою

11. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

ну що ж то вистава для Інтеру....

12. APR

APR Well-Known Member

Вахтанг Кіпіані з ФБ
    Дорога зі Львова на Київ - вільна. Блокпости - причому як "майданівські", так і міліцейські - пропускають авта. Приватному транспорту хвилюватись взагалі немає чого, хто має можливість - їдьте на підмогу. Бусики - пригальмовують, але достатньо пари слів - і їдете далі. При тому, ще годину тому вечірні львівські потяги так і не вийшли в напрямку столиці. Метро так і не працює.

---------- Додано в 11:28 ---------- Попередній допис був написаний в 11:27 ----------

ЄвроМайдан – EuroMaydan
    ‪#‎Євромайдан‬ Юрій Сиротюк повідомив, що в готелі "Україна" вже 12 загиблих протестувальників. У всіх стріляли вогнепальною зброєю. Нагадуємо, там засіли снайпери що стріляють по людях бойовими.

13. mitla

по еспресо сказали, що вже більше 10 за сьогодні(((голова обертом...ми справді повністю не розуміли, що таке війна, бо народились в мирній державі....це такий жах - не побажаєш ворогові...тільки прошу Бога, щоб всі хто на майдані вистояли морально та фізично..тепер по іншому сприймаєш навіть слова старших, які розповідали про війну та повстання(

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

15. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

А чи є підмога з інших областей крім західних?
    А то тільки читаю про підмогу зі львова, тернополя, франківська ...
    Це ж як треба ненавидіти людей і не мати зовсім мозгів, щоб отак розстрілювати свій народ... :girl_cray:

16. fiesta

fiesta Well-Known Member

Sent from my iPhone using Tapatalk

17. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

З"явилась страшна здогадка яка вже переросла в певненість.
    Говорила щойно з мамою. В бережанах є підліткова колонія. Що таке зеки підлітки думаю здогадуєтесь. Я маму прошу, будьте там обережними, бо колонія, зеки. А мама каже, що зеків там вже десь від жовтня нема. Що колонію реорганізовують і вивезли їх кудись як казали в Львівську область. А там має бути жіноча колонія, але зараз там нема нікого, бо йдуть ремонти.
    А тепер запитання. Куди зеків вивезли? Я впевнена, що всі вони зараз на вулицях. І ще я впевнена, що все, що відбувається зараз давно сплановано і я в цьому переконалась.
    Бережи нас Боже

18. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Починаєш цінувати по-іншому речі. Ще раз і ще раз переконуєшся, що найголовніше таки - це людське життя та мир у світі.

19. APR

APR Well-Known Member

ЄвроМайдан – EuroMaydan
    11.30 - Руслана зі сцени без коментарів показує шеврон російського МВД та автоматні гільзи! Вона звертається до міжнародної спільноти - "У людей немає зброї! Це збро силовиків!".

20. mitla

як вони з цим будуть жити!???

Статус теми:
Закрита.