Євромайдан!(4)

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by Siania, Feb 19, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sofijusia

Sofijusia Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(4)

Sofiya Fedyna
    Женя Тимошенко, коли перервали виступ Тимошенко викликом медиків і самооборони, заявила мамусі "Говори! Зайкрой им рот." Ось це на їхню думку наша доля і наше місце! А тепер думаймо добре, що робити далі...

2. Donata

Donata Active Member

Дивлюсь відео, що не встиг вивезти Жлоб, якщо частину продати на аукціоні, то нам і кредитів не треба буде, самі зможемо видавати
    Ще кажуть що виїхало 28 автобусів з манатками, то капець, стільки накрасти ...
    Ми багата країна, головне не давати красти, ніби все просто

3. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

якась така ейфорія на фоні позавчорашніх смертей.
    НЕ ВІРЮ нікому. здається, що нас знову найо..ують і причому вже не яник....
    дуже багато "чому":
    1) ще пару тижнів тому межигір"я охороняли натовпи міліції. гаразд, яник поїхав, але шоб так просто залишити своє чесно награбоване майно без будь-якої охорони...
    2) окей, зброю кинули в водосховище ( чи де там). а паперовий компромат плавав тупо зверху. по-перше нафіга тримати цей паперовий компромат? чому б його не спалити? це швидше і з кінцями.
    3) три місяці не могли розрулити ситуацію у ВР. а сьогодні так одностайно все прийняли...
    4) мені в голову в"їлась думка, що розстрілювали людей не люди яника....я думаю , що це був гарний шанс опозиції прийти до влади зараз.

хочеться помилятись, але.... здається, нас розводять, як лохів останніх.

прохання до модераторів : давайте зробимо окремі теми про представників влади і тему про хабарі (якшо такої нема, бо я не в курсі). так простіше буде спілкуватись.

4. Donata

Donata Active Member

та після її виступу там всі так почали дякувати, що склалось таке враження,

5. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Юля сказала не йти, а потім почав виступати Луценко і пішли подяки. А в кінці і салютик якийсь був.

Але Ляшко кричав, що святкувати зарано.

Дівчата, хтось десь читав реакцію Правого Сектору? тикніть, пліз.

6. kristas

kristas Well-Known Member

та ну...я відмовляюсь в таке вірити...рагуль? чи просто застряг в розвитку десь так в 10-річному віці?

7. Aelita

Aelita Well-Known Member

ще недавно мала піднесений настрій, а зараз коли читаю про те, що юля на волі, а активісти (серед них і поранені ж певно є) сидять у тюрмі, щось мені сумно...є ж вже закон, який їх звільняє...

8. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Пішла я на перезагрузку. Бо щось злі думки лізуть.
    Причому не за таку лояльну ціну, як у нас.
    І в дві сторони)).

9. kristas

kristas Well-Known Member

Як то все страшно!!!! А люди, як завжи, страждають через їхні інтриги...

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

за останній час Майдан був "найтихішим". Назвіть хоч одного Лідера чи політика, при виступі якого за останні 3 міс. була така "відносна тишина".І це з урахуванням того, що "цьоця" ще вранці сиділа і не було передумов, що увечері вона буде на Майдані. Події зараз змінюються з шаленою швидкість- вийшовши в магазин за хлібом при одному устрої і одному лідері, можна повернутися додому вже при новому устрої і лідері..Виїхала, без спічрайтера і підготовки провела "проповідь". Харизма .Те, що народ її не сприймає- це зрозуміло. Але кого він зараз реально сприймає? Нікого. І це природньо в тих обставинах, що відбулися. І не буде довіри ні до кого ще довго.

п.с. стосовно того, що сьогодні поминальний день, а політики святкують перемогу. А сподівалося на щось інше?? Месії серед них немає. І кожна людська жертва - для них це лише сходинка до вирішення своїх проблем. Так було,є і буде ( на жаль, але історія вчить те, що нічого не вчить).Жодне людське життя немає ніякого значення для жодного політика. Так, співчувають, так "шанують". Але вже сьогодні у них є свої справи , а завтра-нові домовленості. Так і з Юлею чи з будь-ким іншим.

11. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

синдром злидаря.

12. glasses

glasses Member

http://vk.com/public62043361

13. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

ого. версії плодяться одна ліпше другої, мдя...

А я от чула, що Женя зверталась до когось із чоловіків "Закрой ее!". Бо якраз тоді виводили з натовпу нібито тітушок, яких зловили.

Почитайте статтю Соні Кошкіної про події останніх днів у Верховній Раді, посилання вище давала Finya, багато цікавих нюансів. Але снайпери організувала точно не опозиція - це повний абсурд.

14. fiesta

fiesta Well-Known Member

це ЗОЛОТИЙ БАТОН!!!!! ЗО-ЛО-ТИЙ!!!!!! 2кг!
    це просто хвора! хвора людина!!!!![​IMG]
    Ну, поясніть мені- нааащоооо це йому?????? Я реально не розумію

Sent from my iPhone using Tapatalk

15. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

16. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Та чогось теж такої думки стаю. Бо не треба було їй туди сьогодні пертися. Не той день імхо.

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ще напишу стосовно Межигір я: от говоримо, що політики святкують перемогу на поминках. А ті сотні людей, які сьогодні були у Межигір ї, як на екскурсії, фотографувалися на фоні того всього і т.п. - це не ті самі "танці на костях"?. Який народ- такі і політики.

18. Kassiopeya

Kassiopeya Member

О.Положинський "Мій лицарський хрест"

Тим, що загинули, й тим, що вижили,
    Слово своє вдячно присвячую.
    Хай ворог зиркає очима хижими,
    Нехай гарчить – мені не лячно!
    Хто вріс корінням, той не зламається.
    Хто має стержень, той не зігнеться.
    Любов до матері – найкраща порадниця.
    Любов до вітчизни – ідея серця.
    Лицарський хрест – відзнака для обраних –
    Не завжди на грудях, а в діях і звершеннях.
    Для тих, що в боях ставали хоробрими.
    Для тих, що в атаки здіймалися першими.
    Не відступитися від слова сказаного –
    Дерти руками, зубами гризти.
    У світі багато брудного й заразного,
    Але той, хто хоче, залишається чистим!

19. poetka

poetka Well-Known Member

А хіба їх не звільнили???? Їх би мали звільнити ще до того всього...
    Щось і страшно тепер і незрозуміло як буде. Як на мене треба однозначно і докорінно міняти владу,є багато достойних активістів майдану, вчора виступав простий авганець, то він так говорив зі сцени,що мене пробрало і люди йому кричали МОЛОДЕЦЬ!!!!І я подумала,ото би був чесний президент і не страшно,що він не політик,навчиться,головне бути ЧЕСНИМ!!!! Я пошукаю може знайду відео його промови...

20. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Анатолій Гриценко на своїй сторінці у Facebook:

Спочатку подумала, що круто так про себе гарні слова писати, але попитала свекра - таки справді його керівництво було найефекивнішим по відгуках реальних офіцерів...
    Перші ластівки дерибану?

Thread Status:
Not open for further replies.