Євромайдан!(4)

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by Siania, Feb 19, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kristas

kristas Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(4)

Стання, просто жах...А коментарі, взагалі мене вразили
    Ну як люди таке писати можуть? чи там всі такі чи одиниці? Ми і то, тут так не висловлюємося, навіть на адресу міліції чи беркуту...

2. kristina

kristina Well-Known Member

та я це розумію, просто дивно що кобіта стільки часу сидить і вона досить їх лідер. Треба було Яценюку "на вушко" підказувати, а не бігучою строкою йшло по всіх новинах, що Юля проти того, проти сього ( не буду вже уточнювати), для мене це дивно, я розумію що дивного і жахливого в нашій країні за три місяці повно. ІМХО

де я перекручувала і що
    дуже правильна думка

дівчата миру всім

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ляшко на інтері діло каже.
    Прікаліст.
    І щодо смертної кари спеціально для Яника і щодо позорних стовпів для хабарників, таких як в Ужгороді сьогодні влаштували для чиновника з Чопу. Ведуча не може втикнути ні слова.

4. glasses

glasses Member

Кажуть про Людмило на 1+1, таки правда
    Каже, що Яник поїхав, сказала Людмила

5. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Та здається Богдан. Той, що біля Готелю Львів.

6. glasses

glasses Member

Трохи чорного гумору
    Викликав Янукович ворожку в Межигір'я.
    І каже: - Чим закінчиться Євромайдан?
    Ворожка: - Бачу ти їдеш по Хрещатику в машині з відкритим верхом, бачу навколо машини сотні тисяч людей. Бачу що ці люди дуже раді, вони стоять з прапорцями, кульками, кричать "Браво!", У всіх дуже щасливі обличчя!
    Янукович усміхнувся, і каже:
    - А я можу потиснути їм руки?
    - Ні! Кришка труни закрита ...

7. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

ви би чули мені моя сестра з луганська написала ты шо шизанутая,и зациклина.

8. poetka

poetka Well-Known Member

Я ж кажу,мій мозок відмовляється сприймати. І нам жити в одній країні, я розумію,що ми різні, але ж ми всі ЛЮДИ!!!!!!Я в шоці!

9. kristas

kristas Well-Known Member

А щодо поділу? то які то області так сильно хочуть відділитись? а то я трохи в тому не в курсі.

10. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

з Києва продовжуть забирати труни. Транслюють прямо зараз відправи.. Так шкода тих людей.

11. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Побажайте їй щастя в Росії)).

12. poetka

poetka Well-Known Member

Чим мотивує???? Я намагаюсь зрозуміти психологію східняків і мене мабуть клине, я не розумію....

---------- Додано в 21:13 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ----------

Про це не йде мова взагалі, тепер лунають гасла до об"єдання, але це лише гасла, а по факту зворотнє на лице...

13. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Цілий день думаю...Чи перестануть люди давати взятки за роди, за лікування, за операції....за вступ, за іспит..і чи перестануть їх брати....чи змінила їхні характери ця ревволюція...

14. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

зараз скину вам переписку
    Валерия
    да тоже все хоошл,мамулька лучше,шо там у вас твориться капец
    19.02.14
    ??

Ляна
    всьо нормально ,нічого страшного,просто хочеш щоб яник пішов з презедентського крісла і невипускаєм ВВ до Києва
    19.02.14

Валерия
    ясно
    19.02.14

Ляна
    а я тобі говорила ми добилися свого,повернення конституції,дострокові вибори і Юлю випуспять
    21.02.14

Ляна
    а то чмо президентське сцикло втікло в Росію разом з допкіним і кернесом !СЛАВА УКРАЇНІ
    19:41:57

Валерия
    ты шо шизанутая,и зациклина.
    20:48:48

Ляна
    а вас жаба давить бо небуде розколу країни,і я взагалі вшоці як так можна а як би ти була на майдані і тебе застрелили,що ти своїм дітям розкажеш що ось я сиділа в дома а люди гинули на майдані чи хтось з твоїх рідних,а чого ви плачите поновинах показують що вам пенсії і зарплати неплаттять

15. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Та навряд чи тільки тому. Кожен з них не дотягує в чомусь суттєвому. Вважаю нереальним в ситуації такого різкого поділу Схід/Захід просто порядну, чесну людину поставити. Бо чесний - це на стороні або одних, або других. В такому випадку краще керуватися постулатом: "Немає вічних друзів і ворогів, вічні тільки інтереси України". Людина, яка вміє застосувати даний принцип, не може бути одновимірно правильною) Вона повинна не допускати до конфлікту між двома протилежними таборами, а значить, вміти брехати, грати в піддавки, діяти закулісно ітд. Бо це політика, а не олімпійські ігри)

16. glasses

glasses Member

Моя думка - ні.Ну, може одиниці. Ті, "жирні Ж...", які звикли до того, не за що не відмовляться. ІМХО.

17. poetka

poetka Well-Known Member

Треба негайно починати змінюватись і почати з себе. Як подавала цитату Орман,це буде зрада майданівців,які і за це боролись також.

18. Sitara

Sitara Active Member

Тігіпко сказав, що він буде останнім, хто вийде з Партії Ригів

19. Orman

Orman Модератор-бомба

не відмовляться брати?
    відмовтеся давати

20. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Сьогодні в Інстаграмі наткнулась на коментарі одеситок під профілем ББ звідти ж і офігіла. Не думала, що в молоденькій дівчині може бути стільки отрути. Відписалась, бо читати такого не буду. Якщо зірвусь, то напишу їй листа, але треба дивитися реально на речі - вони живуть в своїй капсулі, підтримують криваві розгони і вважають, що померлим так і треба, що Західні області мають відділитися від України, якщо нам щось не подобається. І це молода дівчина!!! Не знаю, як навчитися жити в одній країні з такими особами.. Просто не знаю...

Thread Status:
Not open for further replies.