Євромайдан!(4)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Відповідь: Євромайдан!(4)

якби був мудрим - вже б не вертався. Якби...

2. Donata

Donata Active Member

тут тяжко, бо мало і тяжко бо цінності у всіх свої, комусь гідний, комусь ні
    Якщо дивитись правді в очі, то яник був гідним для багатьох українців.
    Тому кожен має думати і розуміти, що відповідальність за вибір керівника на ньому. Включаємо свідомість і мозги
    Для мене гідні ті депутати, які були з майданом і не піарились, а допомагали реально. Багато хто дещо реабілітувався, але я за повну перезагрузку, бо інколи легше побудувати нове, ніж відремонтувати старе

3. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Це ще критерії треба мати, щоб вміти визначити, хто не крав. А я, дивлячись на запропоновані варіанти, ніяк не можу вважати того ж Порошенка більш пухнастим за Тимошенко. Тихішим, так. Хитрішим -однозначно.

4. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Тим більше по даній конституції президент відповідає за силовий блок і зовнішню політику, а все решту включно з економікою за парламентом.

5. APR

APR Well-Known Member

ЄвроМайдан – EuroMaydan
    ‪#‎ЄвроМайдан‬ 18.51 Вакарчук попросив людей, щоб відпустили Шуфрича. Йому створили коридор - і він забіг назад до Ради. До цього хотіли вести на Майдан - Радіо Свобода.

6. Aelita

Aelita Well-Known Member

ганка з дуба впала

Виктор Янукович не признает решения Верховной Рады о его устранении с поста Президента. Об этом сообщила советник Януковича Анна Герман.

"Президент не признает этого решения Верховной Рады и считает его незаконным. Всего полдня он находится в рабочей поездке в Харьков, что было трактовано как самоустранение", — сказала Герман.

По ее словам, Янукович остается действующим президентом и будет продолжать исполнять свои обязанности.

Напомним, сегодня, 22 февраля, Верховная Рада приняла постановление "О самоустранении президента Украины от выполнения конституционных полномочий". За соответствующий документ проголосовали 328 из 334 народных депутатов, зарегистрированных в сессионном зале. Данным постановлением назначаются внеочередные выборы президента на 25 мая 2014 года

7. portik

portik New Member

В мене вже тиждень такі думки, і вона з таких ,хто проміняє 100 людських життів на власну свободу.

8. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ви про що?
    Не знаєте, як яник виграв вибори? Так, є його прихильників досить але те, що робилось під час виборів, то не виборців заслуга. Хоча ні, іх також.

9. Hexe

Hexe Well-Known Member

якщо куля в лоб, то куля в лоб:)

всі готуються до наступу бандерівців?:)
    http://www.reporter.com.ua/news/8lp/

10. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

ага, то тепер так називається втеча від людського гніву. Ну то хай би приїхав в Верховну раду, показав би хто тут батя

11. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Хто давно слідкує за політикою? Пропоную створити тему для обговорення політиків, їх досягнень, біографій і т.п. Для таких, як я, що донедавна були в танку.

12. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

ЗМІ:
    Він намагався вилетіти до Російської Федерації, наразі перебуває в Донецькій області.
    Про це заявляє спікер Верховної Ради Олександр Турчинов, передає "Інтерфакс-Україна".
    "Він спробував сісти на літак, що мав летіти до РФ , але його зупинили прикордонники. Зараз ховається десь в Донецькому регіоні", - сказав він, Турчинов додав, що екс-генпрокурор Віктор Пшонка та екс-глава Міністерства доходів і зборів України Олександр Клименко спробували пройти кордон із Росією в Донецькій області, але їм це не вдалося.
    "Їх спробували затримати, але зі стріляниною охорони вони відбилися", - заявив Турчинов.

13. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

то не та фотографія, її на джипі забирали і тут сидить справа, а там сиділа зліва. подивіться на фото в літаку там ніякого манікюру

і, взагалі, якщо чесно, я просто в шоці, і нашо то людину зразу в зуби брати і починати об,,,ти. дівчата, схаменіться. тут протягом цілої теми був мотив, що якби була юля вільна, то вона б давно того яника ... а тепер вже все зле.

а ця істерика про депутатів, до чого? ну перевернули вони шапки і що? ви що хотіли щоб вони і далі яника трималися, ви уявляєте щоб це було? та добре , що підмазуються, нам же головне щоб вони голосували, і вони голосують. що не так, яке з прийнятих сьогодні рішень вам не підходить? змінити їх зараз не можемо, бо захід вважає їх легітимними, а нам зараз важливо щоб був орган який визнає єс.

що стосується юлі - як не виберемо, то нікуди вона і не прийде. пора вже нарешті почати усвідомлювати що від нас дуже багато залежить, що все оце - не пішов на вибори, бо дощ, бо від мене і так нічо не залежить, бо лінь і т.д. саме це призводить до того, що пережила наша країна.

зрозумійте кожен депутат ВР сидить там з НАШОГО благословення. так що стаємо свідомими громадянами, яким не байдуже, які контролюють, які думають. і жоден наш слуга не прорветься нікуди якщо ми цього не захочемо. хочемо змінити країну - давайте спочатку критично подивимося на себе, а вже потім на юлю чи ще там когось.

14. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

І? Хіба мусить признати?
    Цікаво би подивитися, як він тепер збирається виконувати обов'язки президента.

15. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

16. Donata

Donata Active Member

ви вважаєте, що він всі-всі голоси сфальсифікував?
    для мене особисто було дуже тяжко прийняти, що для багатьох він підходящий кандидат (і не всі вони забиті, затуркані, зазомбовані),
    Для мене неприйнятний зек-президент (ще й за розбій), лише його фраза про "Козлов, которые мешают нам жить" мала б його похоронити як політика, але не в наших реаліях, а реалії роблять люди і не тільки високого польоту, Майдан тому підтвердження.

17. zetta

zetta Well-Known Member

Karpa Irena
    Ну ви ж всі в курсі, скільки було нанесено ліків на Майдан, в Михайлівський і в лікарні. Перш ніж хтось хитрожопий прилаштується все це тирити й продавати, мусимо поставити все на облік, аби потім розвезти сільськими лікарнями, наприклад, де катастрофічно всього не стає. Друзі з логістичного штабу вже зайнялися організацією. Те, що їм треба (принтери, страий ноут робочий) може виявитися в кожного з нас - можна ж позичити під добре діло? Отже:
    Для того, щоб зробити пункт обліку ліків, терміново розшукується:
    3 ноутбуки з wifi
    3 сканер штрихколдів USB
    1 принтер - мереживним підключенням
    Роутер Interhet з Wif-Fi, з USB
    Модем USD
    4 подовжувачі

Дуже просимо репост і допомогу!!!
    телефонуйте нашому волонтеру
    093-401-47-96

18. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Повеселила "розмова" Яценюка з Тимошенко :) Бідака просто слова розгубив.

19. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Як в анекдоті) Забігає мен з кулеметом до ВР і питає, хто тут Кличко? Всі, показуючи пальцем на ВК, він!))

20. Donata

Donata Active Member

пізно, Вікі вже дату поправила (вікіпедія) :girl_haha:

Статус теми:
Закрита.