Євромайдан!(4)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Siania, 19 Лютий 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(4)

Політичних в"язнів випускають без судимостей, відповідно Юля може брати повноцінну участь в політичному житті.

2. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

3. Vероніка

Vероніка Never give up

Тимошенко вже на свободі.

4. Zolotynka

Zolotynka Well-Known Member

Дівчата, ви чого, все буде добре! Ми перемогли! :preved:
    Про Юльку - англійці кажуть "Дійдемо до того мосту, там і вирішимо".
    Для розрядки:
    обережно, лексика

5. Donata

Donata Active Member

Говорила з кумою, виявилось, що загиблий Ушкевич Олег її далекий родич, а Сольчаник Богдан - знайомий
    і так тяжко чути про ті смерті, але коли вони стають до тебе ще ближчими, через рідних тобі людей, коли тобі розказують про життя і їх долі, земля тікає з-під ніг знову і знову
    ми не маємо права забути притягнути відповідальності всіх причетних, від виконавців, до замовників, від прокурорчиків, які шили справи, до посадовців, які сприяли чи не перешкоджали
    Всім "пізнопокаявшимся" - не забути ту кров, мають життя, щоб відмиватись, але десь внизу

6. Альона

Альона Well-Known Member

А я впевнена що Тимошенко буде балатуватись.

7. Cheburulja

Cheburulja Well-Known Member

Не шукаймо наперед проблем і підступу. Народ почули. Далі треба уваги і терпіння, сил, щоб добиватися змін. Адже вибори від нас залежать. Не треба вигадувати сценарії розвитку, яких, можливо, і нема. Головне, що пішов здвиг.

8. Fleshka

Я правильно почула на п"ятому? Кортедж Тимошенко покинув територію лікарні?
    Тобто вона вже на волі?

Не здивуюсь якщо вона вже сьогодні приїде в ВР.

9. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Це не ейфорія)
    Занадто висока ціна. Всі усвідомлюють що потрібен контроль влади зі сторони народу.
    Тепер ніяких хабарів міліції, дотримання всіх юридичних нормправил, не курити на зупинках, і тд.

10. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

знаєте , яке саме популярне питання про Межигір"я??
    Журналісти знайшли машини, яхти, фазанів, злитки і монети з його портретами, а де ж золотий унітаз???

11. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

А з Межтгіррям я б зробила так: усе, що можна я б виставила на аукціон. Думаю, що багато чого там можна було б дуже добре продати, плюс як диктаторське))). А на вилучені кошти врятували б життя безнадійно хворих дітей. Ну а самі будівлі мають бути доступними простим людям - санаторії, табори для обдарованих дітей, реабілітаційний центр тощо

12. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В голову не вкладається, як Янику вистарчає совісті говорити про те, що по його машині стріляли після того як невинні люди загинули від куль його бійців.

---------- Додано в 17:52 ---------- Попередній допис був написаний в 17:52 ----------

На ictv показували золотий унітаз януковича

13. Wonder

Wonder New Member

на крісло премєра їй балатуватись у верховну раду не обовязково, може бути і не депутат
    правда любителя моркви теж не хочеться на тій посаді бачити

14. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Дівчата, а чого ви всі так проти Юльки? Хто на вашу думку більше підходить на посаду Президента? Кличко? Ярош? Просто цікаво дізнатись за кого голосуватимуть ті, хто проти Юльки.

15. Fleshka

Дивлюсь кадри з Межигір"я... Царь, йомайо! Нема слів.
    А фото автопарку яника бачили? Ноу коментс.

16. Donata

Donata Active Member

і дуже шустро всіх призначених сьогодні ВР оформили
    Називали прізвище, поки в гуглі шукали, то проголосували і на Вікі відкрилась сторінка з актуальною інформацією, миттєво просто

17. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Ми всі вже не зможемо так жити , як раніше...
    Була в 1998 оперкою в Німеччині і товаришувала з дівчиною з Югославії. Які жахіття вона тоді розповідала, як вона переживала, коли бомбили Бєлград, за своїх рідних. Я їй співчувала, підтримувала, але це ніколи не порівняти з тим, що відчуваєш, коли переживаєш за своїх рідних.
    Я сьогодні підсвідомо здригнулася, коли мені навпроти виїхав хлопець на скутері в чорній касці, подібній до тих, що беркут носив. Хоч я і не в Україні..
    Вже також думала звертатися до психолога, коли в магазині перед новим роком почула від маленького російського хлопчика слово" йолка". Старалася себе переконувати, що російська мова тут ні до чого, але мене просто" боліли" вуха.

18. zetta

zetta Well-Known Member

треба дивитись не по словах а вчинках... а у Юлi он який послужний список.

19. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

мені згадується та прадавня історія з яйцем, де він таким вистражданим голосом казав, шо в нього гранату кинули... Так само страждає, скиглить, а тут 100 людей померли ( і це ТІЛЬКИ зафіксовані, а неопізнані?? ) все через його забаганку.

20. Donata

Donata Active Member

знайшли лише з золотими кріпленніми (чи під золото?), може то був такий трон і він з собою возить

---------- Додано в 17:57 ---------- Попередній допис був написаний в 17:56 ----------

пропустила

Статус теми:
Закрита.