Євромайдан!(3)

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by Gala, Dec 16, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. marianast

marianast Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(3)

Ні. Всі знають звідки він виліз і ким він є насправді. Але я вважаю, що він не має достатнього впливу і авторитету. Між своїми в в т.ч. Тому яника самостійною фігурою назвати важко і покладати на нього надії на врегулювання конфлікту -марна справа.

ІМХО. Теоретично міг би. Лише теоретично

2. MaryF

MaryF Well-Known Member

тут все сказано вірно
    http://www.k-z.com.ua/ukrayna/29429-i-kak-ne-verit-timoshenko-ee-prorochestvo-v-2009-godu-opravdalos

Та опозиція така залякана. Вони як прийшли після зустрічі з яником, мені аж їх шкода стало.

3. marianast

Однозначно вигідно, якби не було вигідно майдан відправили би по домах задовільнивши мінімальні вимоги - Захарченко, Азаров. В грудні навіть би ротація задовільнила людей.
    І не були би прийняті закони 16.01. в час коли на вулицях сотні тисяч громадян в шоломах і балаклавах.....

4. casablanka

casablanka Щаслива особистість

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

з цього приводу якраз два дні тому писав мені мій колишній однокурсник, який вже 15 років у Москві живе і працює на високій посаді у їх силових структурах. Так от, він говорить, що у 2011 на Болотній міг би бути їх Майдан. Але не відбувся по одній простій причині: не було мети його проводити. Тобто це, по суті, це була санкціонована акція. Бо у ній участь на стороні ніби-то "противників" влади, брали ті ж працівники силових структур. Не було там ні в кого ні мети воювати, ні вказівок на це.
    теж погоджуюся, що справа не в одному Гаранту. Одним розчерком пера проблема не вирішиться. Бо за ним стоїть Структура. Розчерком пера позбавляється лише від видимої вершини. А міцна основа- залишається.

6. MaryF

MaryF Well-Known Member

Майдану не можна розходитися до повної перемоги інакше яник зробить у нас на заході гестапо і людей, які в тюрмах посадять на 15 років. І буде у нас бєларусь. Треба щоб всі вірили в перемогу і не велися на провокацію влади.

7. VERO

VERO Well-Known Member

Цікава його думка, чи присутні рос. силовики та ФСБ-ки в Україні. Чи все йде по плану Кремля?

8. marianast

Тобто ви фактор народу відкидаєте абсолютно? Якщо за людьми не стоять сильні світу цього, яким це вигідно, то люди безпорадні і на політпроцеси вплинути не можуть?

9. Siania

Siania Love Life

Це вигідно не українській владі. Тому що це не логічно абсолютно, майдан вже б давно розійшовся сам, вже перед 30 листопада було дуууже мало людей, все затихало.

10. MaryF

MaryF Well-Known Member

Все добре,але моя баба має газету з цим пророцтвом. Газета називається "Високий замок" видана 08.10.1999.р Там ще крім цього написано про лазаренка і що затопить частину америки. Мені вже місяць баба дзвонить і це розказує, а я з того сміялася, допоки вчора не натрапила в інтернеті...тоді передзвонила і спиталася за яке число газета....

---------- Додано в 14:23 ---------- Попередній допис був написаний в 14:21 ----------

наші силовики, також свято вірять, що нам платять
    але ж 400 чоловік посадили в тюрму...яки було це сплановано владою, то це якось дивно....хіба не так?

11. сніжна

я до того, що стосовно конкретних подій в Росії на Болотній там власне Майдан ( такий, як у нас) не планувався ні народом, ні владою.
    теж конкретно того ж 2011- не можна порівнювати Росію і Україну. Ми у різних як політичних, так і інших категоріях. В Україні людський фактор може зіграти величезну роль. В Росії наразі ще ні- занадто "різношерстне" населення. І є Москва, а є Росія
    не думаю, що ці питання він буде обговорювати.

12. Pavonia

Pavonia New Member

Я також дового жила в Москві і добре розумію, чого в них ніколи не буде Майдану. Бо- вони бояться і страх цей у генах. Їх ще 200 років тому цілими селами продавали. В нас такого не було ніколи, ми інакші, ми ніколи не співали "Боже царя храні", ми просто генетично інші.

13. MaryF

MaryF Well-Known Member

В Росії народ скоріше схожий з народом, який є у нас на сході, тобто раби, які бояться.
    я це мала наувазі
    Але більшість з них душею з нами, я про це точно знаю. І як буде у них можливість всі вийдуть. Їм важче ніж нам, але вони хочуть бути з нами і надіяться на нас

я

14. Pavonia

Pavonia New Member

Ваш однокурсник не може працювати у рос. силових структурах. Є закон про те, хто мав колись Українське громадянство не може працювати у силових структурах Росії, на атомних станціях та ін.
    Він вас троха дурить. Може він в охороні працює, чи ще де.

15. Setka

Setka Мамулька непосидок

А ви бачили як на 24-му з'явилось відео 22.01 по той бік барикад, я маю на увазі зі сторони "беркуту", крутять стандартно з періодичністю. Враховуючи наскільки близькі зйомки (подекуди чути як вони щось говорять, кричать) зйомка велась кимось з "їхніх". То що для звітності керівництву, чи там є і трохи люди???? Тим не менше Силовики неодноразово заявляли що не використовують зброю проти майданівців. Тоді для чого тепер кидати таке відео в ефір, щоб знов розбурхати протистояння?:girl_impossible:

16. masjaka

masjaka Well-Known Member

Ну....як показали останні події в ВР дуже навіть має. І впливу і авторитету і компромату.

17. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

Доречі теж про це думала, а де то відео було до сьогодні?

18. сніжна

19. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

20. Donata

Donata Active Member

вони ще заявляли, що
    Ю. Вербицький помер від переохолодження, забувши додати, що то такий метод вбивства
    А Гаврилюка рятували від самоспалення
    А журналісти попали під роздачу - бо професія така в них небезпечна
    ....
    а журналістьських відео з "стрілками" достатньо з самого початку протистоянь на грушевського

Thread Status:
Not open for further replies.