Євромайдан!(3)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(3)

ви самі дали відповідь

кому вигідний силовий варіант?

2. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Є думка, що гаранта зливають.
    Комусь однозначно треба, щоб майдан був.
    А ще йде активне розпалювання конфлікту між сходом, заходом, на релігійному грунті. Громадянське протистояння вигідне тільки Путіну.

Як писали в одному коменті "Какая разница чем болен, главное чтоб умер"

3. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Гарант постійно відмазується, а от що народ "підігрівають" теж помітно, і це не перший раз (спеціально, чи так добре в них то випадково виходить, не ясно, вони самі не очікували такої активної позиції народу). Головне стояти на своєму і не йти на провокації.
    Отут треба задуматись кому таке вигідно, і все проясниться.

4. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Не випадково. Очікували. Над тим працюють соціологи, політологи, і решта "спеціалістів"

5. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я не політолог, не соціолг але впевнена, що не очікували. Такого опору -ні, і тут прорахувались.
    А далі вже був інший сценарій, який писався по ходу і з допомогою кремля.ІМХО

6. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Та я не про те. Є речі прогнозовані, є непрогнозовані. дуже багато бруду, дуже все заплутано. Все більш менш зрозумілим стане за багато років. Наразі дороги назад нема, ну бо просто її нема.
    Мені в голві не вкладається щодо так званої влади "Як можна свою землю не любити аж так.."

7. NataliaFed

Це зрозуміло

Бо то не їх земля

8. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

українському вибору?

9. VERO

VERO Well-Known Member

Ще одне співпадіння, коли зник Луценко, Просили Олійника дати запит і посприяти в пошуку. Він запевняв, що зателефонує "кому потрібно". Вуаля- знайшовся Луценко. Вчора анологічне звернення було до Мірошниченка, який гарантував, що зробить все можливе- і знайшовся Булатов. Ще одне співпадіння???? Ще одна думка, що Булатова просто могли викинути для того, щоб замерз. Врахуйте його стан, тривалий голод і шалений мороз.
    Погрожували Дмитрові вже давненько. Зупиняла сім'я. Міг, як Коба, виїхати в ЄС. Переховувався, але виходив на зв'язок. Думаю, так його і вирахували. Він- герой. Остатанній подвиг автомайдану- відібрані хворі біля лікарні швидкої допомоги у цілого автобусу беркуту (тобто, людей у такій формі). Важко поранених мали везти у невідомому напрямку.

10. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

11. NataliaFed

Ось така от версія, цілком внятна, хоч Медведчук мені не дає спокою зі своїм "Я вмію воювати..."
    http://ord-ua.com/2014/01/31/gnedin-vishenki-lutsenko-verbitskij-bulatov-berkut-mstit-na-svoej-zhe-baze/?lpage=1
    Таки дуже правдоподібно виглядає ця версія, з огляду на те, що є відео, де беркутівець впевнено каже,що на Майдані всі проплачені Америкою і те, що кати Булатова, Гриценка і Вербицького їх допитували на цей рахунок

12. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

В мене є версія, що то все робота нашого невисокого сусіда і його кума. Вони якось підім"яли під себе Яника. Той вийшов з під контролю місцевих олігархів. Я спочатку думала, що план на розкол країни. Тепер в тому не впевнена. Думаю Янику треба протриматись до кінця олімпіади, майдан підігріватиметься і стоятиме теж. За той час захід і схід будуть всякими вбросами настроюватись один проти одного. Після олімпіади щось станеться і бац - асвабадітєлі вже тут.
    Якби Булатова хотіли вбити, то б зробили без проблем. А те, що "во всем винавата америка", то більша фобія якраз північного сусіда.

13. NataliaFed

дик, ту фобію наші недолугі швиденько перейняли і нею керуються
    для чого кожного разу питають про це в активістів? хочуть підтверджень чи навпаки спростувань? То вже б мали зробити якісь висновки для себе.

14. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

нуу, щоб висновки робити, то треба мати чим їх робити. А в них звивина одна. Ну і то мабуть не одні і ті ж.

15. NataliaFed

хм
    але з тої кантори точно

так, путя відкритим текстом так і каже
    А нам залишається що, чекати кінця їхньої олімпіади, а потім доведення справи до кінця?
    Господи, як то все перебути тим людям

16. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Мені здається, що зараз вже ніхто не може спрогнозувати, до якого кінця прийдемо. Тобто, якщо восени кожен (опозиція, Янукович, Путін) мав свій план розвитку подій, пов"язаний з євроінтеграцією, то зараз всі діють по ситуації. Правильно казали, що в якийсь момент все пішло не по плану, може, завдяки народу, бо спрогнозувати аж таку його стійкість і запал навряд чи хтось міг. Аби тільки народний гнів не накрив геть усіх "плануючих", бо тоді роки анархії і "смутних времьон" нам забезпечені. Хоча, сподіваюся, до того не дійде. Але коли Кличко прийшов на Грушевського після переговорів, я чесно, думала, його там затовчуть..

17. Женічка

Женічка Well-Known Member

у мене таке враження, що я в якомусь фільмі жахів.
    ніби, хтось просто бавиться нами, смикає за ниточки, а ті смаі яники, путіни, і тому подібні ляльки. у мене в голові не вкладається, що хтось з існуючої влади, чи взагалі хтось з людей може йти на такі криваві сценарії.
    чи то я фільмів передививлась, чи що, але у мене перед очима якийсь маньяк з сатанічними поглядами, який сидить перед теликом, смикає за важелі і сміється з реакції народу, з реакції влади.
    історія Булатова продумана до кінця, його не просто так не вбито, всі слова, які йому казали під час катувань - не просто так сказані, а сказані з розрахунком на те, що він донесе їх у вуха інших. хтось вже занадто загрався в ті ігри.

18. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Хо-хо, немає тварини жорстокішої і винахідливішої за людину. А де можна почитати слова, сказані Булатову? Знайшла тільки коротесеньке відео.

19. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Таки Порошенко Людина. Видно, що він дійсно щиро співпереживає, що він також шокований і видно що йому навіть говорити про це все важко.

20. мамочка

мамочка Well-Known Member

дивлячись на фото Булатова, Чорновіл, Луценка я відкрито заявляю що повністю підтримую ПРАВИЙ СЕКТОР
    Хлопці - ВИ ГЕРОЇ УКРАЇНИ
    Господи, дай сил їм нарешті вирвати для нас Перемогу!

Статус теми:
Закрита.