Євромайдан!(3)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

2. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Відповідь: Євромайдан!(3)

Таки так
    Джерело

але

Джерело

3. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

В Краматорске найден повешенным депутат от Партии регионов
    http://news.liga.net/news/incident/...en_poveshennym_deputat_ot_partii_regionov.htm

---------- Додано в 22:52 ---------- Попередній допис був написаний в 22:50 ----------

Міхаіла Жызнеўскага пахавалі на Гомельшчыне
    #ЄвроМайдан Andrej Strizhak пише:

Вот так, в морозном ночном лесу, в лютый холод, под развевающимися на пронизывающем до костей ветру прапорами наших двух стран, мы сегодня прощались с Михаилом. Отец Леонид Акалович читает заупокойную, а яркий свет, который освещает ему лист с текстом молитвы, это мобильный телефон Darja Katkouskaja, которая потом совершенно не чувствовала пальцев.

Нас всех там колотила крупная дрожь и никто не смог вымолвить ни слова потому что это был не просто зимний холод, это был холод неизбежности и необратимости всего того, что происходит на этом маленьком сельском кладбище. Неимоверно жутко было смотреть на взрослого и мужественного парня и понимать что он моложе меня. Знать что мерзлый песок накроет его навсегда и слышать рыдания матери. В этот момент я думал о том, чем занимаются те, кто убил Михаила, что у них на душе, не стало ли им хоть на секунду так же жутко и страшно от безысходности смерти как мне...

Песок крупными смёрзшимися кусками стучал по крышке гроба, укрытого бело-красно-белым флагом, а я думал о том, что очень жаль что власть в наших меченых оспинами "совка" странах, так редко передаётся мирно и так часто при этом гибнут молодые и полные сил люди. Согласен с Дашей в том, что он в первую очередь символ этого перехода, а уже потом жертва и герой для одних и антигерой для других.

Мир праху твоему. Добро пожаловать домой.

4. Donata

Donata Active Member

Білоруська влада чинила перепони в похованні, ховали вночі, не давали людині спокою навіть після смерті
    На Громадському розказував журналіст з Білорусії

5. IgorLvivM

IgorLvivM New Member

Підрахую Ківалову якось від того не важко. Це не наша мета і не перемога.

---------- Додано в 23:07 ---------- Попередній допис був написаний в 23:04 ----------

Так.
    Знаю, що звертались до львівських перевізників везти їх на Київ. Чи відправляли шантажем, чи добровольців - не знаю.
    Частина перевізників відмовилась через погрози від будь-яких перевезень тих чи інших сторін.
    Так. Мова саме про Галичину.

---------- Додано в 23:10 ---------- Попередній допис був написаний в 23:07 ----------

Саме так.
    А уривки ці - саме для дискредитації.

---------- Додано в 23:16 ---------- Попередній допис був написаний в 23:10 ----------

Може буде і легше всіх їх відразу...

6. Женічка

Женічка Well-Known Member

на громадському Кернес з Найємом.

7. Vероніка

Vероніка Never give up

Ото справжні нелюди, а чого вони взагалі добивались - щоб тіло Михайла назад в Україну відвезли ?

8. IgorLvivM

IgorLvivM New Member

Вам до Кісільова всеодно далеко! :lol:
    Але варіант - гарний!

9. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Подивилась відео, як Фемен зустріли путіна в Брюселі
    Веселі дівчата) але так йому і треба

Просто жесть

10. Donata

Donata Active Member

Білор. журналіст казав, що в Білорусії панічно бояться якихось трохи більших зібрань, які ще й свідомість піднімають, а тут похорон загиблого , який загинув виборюючи свободу іншим, тому і палки ставили, на кордоні тіло не пропускали
    це просто якесь божевілля

11. IgorLvivM

IgorLvivM New Member

ОДА - чиясь провокація. Ще не знаю чия і навіщо.
    Я про багато подій дізнаюся суттєво пізніше і ледь не з інтернету. А про багато - в перших рядах.

На жаль, думаю, що то наша містечкова локальна політика. Війну ще не виграли, а вже визначають свою значущість і пробують обгадити іншого.
    В Києві воно так само.
    Три опи не дуже між собою, Юлька в тюрмі, Порошенко, Гриценко...

Тому я і кажу - проблема не в прізвищі, проблема в системі. В противагах.
    Приблизно: влада - керує; опозиція - контролює.

12. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Вона моя лябоффф :girl_dance:
    Їду колонію качанівську штурмувати))) :ed4d70def841dc74b57

13. Donata

Donata Active Member

в мене слів нема, залишились одні "вираженія"
    Воно в мене давно в списку тих, хто "воно", тре перенести в повний неадекват

14. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Теж дивлюсь на Громадському Кернеса. Це жесть:girl_crazy:, у нього явно якісь комплекси (діалог вийшов характерний для Гєпи: хтось в нього алкоголік, хтось гей і все в тому ж роді:girl_crazy:), аналіз ситуації з його сторони прогнозований, чого ще від нього чекати (половина майдану по його словах "майдануті")? Обгородився від "екстремістів" як тільки може (боїться), викручується, одним словом, не відповідає на запитання:girl_devil:.

15. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

А що ж очікувати від людини-шизофрена з довідкою? Я вимкнула, щоб не нервуватись, нічого нового і адекватного і так не почула б.

16. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Так? Тоді це багато поясює :girl_smile:

17. marianast

marianast Well-Known Member

100%. ще й чутки ходять, що нарик. подібний.

18. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

19. Donata

Donata Active Member

реакція на це інтервью (твітер)

20. marianast

marianast Well-Known Member

А знаєте, що показово? Перечитала всі коментарі на УП до статті про його інтерв.ю - жодного в підтримку гепи. І це зараз, коли боти, тролі і інтітушки розгулялись по мережі. Його навіть свої немають чим прикрити

Статус теми:
Закрита.