Євромайдан!(3)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Відповідь: Євромайдан!(3)

гані херман дає інтерв"ю- теж собі лице відновила, губки качечкою...

2. IgorLvivM

IgorLvivM New Member

І я.
    Та й глобально, нехай ідуть в жіпу з тими відставками! Цього надто мало з огляду на трупи і т.д.
    Мені - мало відставки презика... і навіть зміни системи влади.
    До того всього, хочу, щоб винні відповіли по Закону! Від 16 січня! За організацію масових безладів і т.д. Яник, Бімба, Захарченко, весь Беркут, Медведчук і т.д.

3. Gorgona

Gorgona Member

Так! Але тільки в нашій країні інформація в Твіттері часто буває більш правдивою, ніж закон. На жаль, у нас закони вже давно для "галочки"...

4. Cheburulja

Cheburulja Well-Known Member

За яким сценарієм йде? Бо вже стільки тих сценаріїв, що в мене голова пухне... Може, і нема ніякого сценарію...

5. solomka

solomka Active Member

У партії ВО Батьківщина вважають, що Азаров пішов у відставку, аби зберегти уряд.
    "Добровільна відставка Азарова не означає відставку всього Уряду. А от голосування за відставку Кабміну в Парламенті і підписання цього рішення Президентом означало би відставку всього Уряду" - пише офіційний твіттер.

6. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

думаю, вчора на тому таємному, для самих -самих прібліжонних, засіданні міністрів все було вирішено але ,що- знають поки лиш вони

7. IgorLvivM

IgorLvivM New Member

Вони вже "все" вирішили на початку листопада.
    Буду надіятись, що сьогоднішнє їхнє рішення, буде таке ж "мудре", як і всі попередні.
    Їх - треба добивати!!!

8. marianast

marianast Well-Known Member

Азаров... А Клюєв? А Захарченко? А Гепа, Допа і довжелезний список причетних? А менти, тітушки, беркутня? А відсутність верховенства права?

Список мінімум (я не переймаюсь лише пунктом № 10). Це як доповнення до вимог опозиції:
    Для початку врегулювання надзвичайної ситуації, “Правий сектор” ставить свої умови:
    1) провести конституційну реформу;
    2) припинити силові дії з боку влади;
    3) оголосити повну амністію, а саме, звільнити всіх без виключення учасників протестних акцій та закрити всі кримінальні справи і провадження;
    4) притягнути до відповідальності уряд Азарова;
    5) переформатувати ЦВК;
    6) відмінити всі закони, прийняті 16-го січня, що обмежують права і свободи громадян;
    7) переформатувати спецпідрозділ “Беркут” і створити якісно інший спецпідрозділ МВС;
    8) покарати винних у вбивствах, знущаннях та побитті протестувальників;
    9) знайти зниклих активістів Майдану;
    10) узаконити існування спортивно-патріотичних організацій;
    11) не допустити до влади політиків, які дискредитували себе під час минулого правління (наприклад — Литвин)

9. Нікуся

мусить висіти на йолці

10. zetta

zetta Well-Known Member

виступаэ гол редактор "комерсант унраiни" валерiй калниш - вiдствка азарова це пазл однiэi великоi гри, економiка украiни над прiрвою, тепер виглядаэ що азарова змушують йти i вiдповiдальнiсть за економiку лягаэ на плечi опозицii. Опозцiя то все розумiэ, морозиться бо то реально велика проблема.
    про порошенка каже що то людина опозицii i нi , вiн нiколи не пiде на те щоб жертвувати своiми iнтересами.
    взагалi опозицii доведеться важко, вся вiдповiдальнiсть, всi шишки посиплеться на них. i треба дуже добре маневрувати i думати щоб правильно дiяти.

11. Нікуся

продовжили перерву до 12. блін, перепрацювалися

12. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Хто дивиться трансляцію з ВР?
    Що там було? Нігде не включалось наживо(
    Зарас перерва нащо?

13. Нікуся

памперси міняти

14. marianast

Тицніть де, пліз?

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Трохи на 24-му було прямої трансляції.
    Я застала виступ якоїсь депутатки дохтора, яка почала говорити за людську кров пролиту на майдані і закінчила чисельністю онкохворих в Україні.
    Я або не уважно слухала, бо дитина відволікала, або що... бо в більшій мірі нічого не зрозуміла.

Зараз перерва, тягнуть резину... тягнуть...

16. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Всі кругом будуть винні тільки не през. Азіров пішов добровільно у відставку - бачите, який жест, відповідальність за розруху перекладають на опозицію і тих, хто майданить, а не працює. Відповідальність за злочинства беркута - на самих же беркутах, ну, може, в крайньому разі вкажуть на Захарченка (але навряд чи ним пожертвують, бо кажуть на цьому вірному псові дуже вже Янику залежить).

Коротше, винні всі кругом, але тільки не наш "гарант" - мені картина вимольовується така. Він взагалі виходить не при ділах і хоче всім добра і миру!

17. Alicia

Alicia Well-Known Member

18. Vika

Vika Well-Known Member

не вірю я що янукович піде.
    хіба народу "кістку" кинули в вигляді азірова і тих посад.

19. zabawa

zabawa Member

Риги - це регіонали...

20. marianast

Мені би вашого оптимізму))) Мені навіть така не вимальовується. Мені виглядає, що у всьому буде винна опозиція і можливо парочка шавок обласного рівня. Влада ж іде на всі уступки - вчора відпустили багато затриманих, нині нібито відправили Азарова, так як люди вимагали в листопаді. Але то нічо,що він виконуватиме обов.язки доки нового не призначать, а нового не призначать... Скажуть, що Яценюку пропонували, а він відмовився...

Статус теми:
Закрита.