Євромайдан!(3)

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by Gala, Dec 16, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

2. Gala

Gala Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(3)

неопізнані ніби .....

3. Roxie

Roxie Галицька панянка

Дівчата, хто має відео як робити захисний жилет? Може хтось вже робив - поділіться досвідом. Особливо цікавить - з якої тканини його шити і що напихати всередину?

4. Vероніка

Vероніка Never give up

Мати Сергія Нігояна, який трагічно загинув на Грушевського, коли привезли його тіло додому, сказала:
    "На Майдане должны держаться. Мой сын погиб за всю Украину"
    Слава справжнім героям України!

Borys Filatov

5. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

6. fiesta

fiesta Well-Known Member

Сьогодні в лікарні помер ще один чоловік з Львівщини.
    Вічна пам'ять.

7. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

8. Vероніка

Vероніка Never give up

Що скажете? Можуть ввести тільки в Києві чи по всій Україні ?

http://www.pravda.com.ua/news/2014/01/25/7011302/?attempt=1

У ФБ дівчина пише, що ВВ зі Стрийської збираються сьогодні виїзжати на Київ, БТР напоготові.

9. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

хочу нагадати, що цей канал належить міністру внутр. справ(за чутками), тому не дуже вірте всьому, що вони кажуть

10. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Відео не маю, напишу як я знаю. Беруться жилети від страйкболу, пейнтболу чи інші, але з цупкої тканини (брезенту, камуфляжу), мають бути подвійні, розрізається, туди вставляється металева пластина, зашивається. Як та пластина виглядає ще незнаю, бо чоловік замовив, але ще не привезли. Це найпростіше, але дорожче бо треба купувати жилети готові. Можна пошити самому з брезенту, камуфляжу, вшивши всередину металеві пластини. Подивіться на ютубі, там має бути відео як шити саморобні броніки.

11. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

По люкс фм якийсь хлопець з стрийськоі дзвонив,і проств підмогу бо війська шикуються,грузять бензин...одним словом готуються до виізду!!!!

Sent from my ST27i using Tapatalk 2

12. Gorgona

Gorgona Member

Напевно всі в курсі, що цієї ночі Оболонський суд працював в режимі нонстоп. Арештували 17 активістів. Всім щедро «дарували» 2 місяці під вартою, лише декому пощастило замість цього отримати домашній арешт.
    Мене найбільше обурило це.
    Дідусь арештований за жорстокий напад на Беркут!!! А він бідака навіть рукою добре не володіє. Сказали, що після того рішення суду, йому стало погано, змушені були викликати швидку.
    Який цинізм. Знайшли "злочинця"... Мені так його шкода, просто слів нема…
    Боже, дай здоров"я цьому дідусеві, дай здоров"я усім кого зараз незаконно утримують, і дай здоров"я усім тим, хто кожної секунди ризикує життям заради нас.

13. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

А і ще,мені розказувала знайома,що в Рівне в військовий госпіталь поступають хлопці-військові(не впевнена що аони сьоять на Грушевського) з сильними запальними процесами сечо-статевоі системи!!! Мені здається що тих молодих треба звідам забирати любими методами!! А ту сволоту яка стріляє в людей,яка знощається не тільки з протистувальників а й з молодих юійців яким запудрили голоау-через цілий Киів нехай голяка біжать!!!!

Sent from my ST27i using Tapatalk 2

14. Котя

Котя Оптимістка :-)

15. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Сергій Власенко
    24 мин. назад
    УВАГА! Це важливо!

З бюро CDU (Християнсько-демократичний союз, партія А.Меркель) просять підтверджені інформації про насильство в Україні, бажано з фото - німецькою мовою на адресу: Peter.tauber@cdu.de "скидайте прошу вас всю важливу інфу про трупи , самі страшні фото які знайдете та підтверджуйте словами- напряму з Києва без цензури" Журналісти, оператори, фотографи, давайте завалимо цей мейл партії Меркель інформацією. Активно! Не мовчіть!!! І поширюйте серед тих, хто має ці факти

Локалізували гадів

16. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

http://rutv.ru/brand/show/episode/127178

---------- Додано в 15:14 ---------- Попередній допис був написаний в 15:13 ----------

Навіть коментувати не буду.
    Скажу тільки одне- в мене перед очами загиблі хлопці...

17. friendly homka

friendly homka Well-Known Member

Зокрема активістів повідомляють, що російський журналіст має чітке завдання – показати мирних демонстрантів фашистами та екстремістами. Тому людей просять не спілкуватися з ним та не піддаватися на жодні його провокації.

Мамонтов відомий як журналіст, який виконує особливі доручення російських спецслужб.

є його фото!

До Львова приїхав відомий російський журналіст-провокатор

18. Roxie

Roxie Галицька панянка

по зіку йде сесія облради: визнали Народну раду, прийняли рішення звернутись до міліції з проханням теж визнати Народну раду..

19. dyzain

dyzain Well-Known Member

Жилети роблять також з кариматів. Ніби добре помякшує постріл гумовими кулями. Ми в Київ хлопцям відправляли схожий матеріал, виходить в два рази дешевше. Називається ППЕ (то ніби якась ізоляція) товщина є 8 і 10мм, якраз добре. Ціна 40-50 грн 1.2м х 1м.

20. Vероніка

Vероніка Never give up

Актуальні потреби Майдану (попрошу модераторів прикріпити зверху, бо у найближчі тижні буде дуже холодно і все це дуже знадобиться)

Thread Status:
Not open for further replies.