Євромайдан!(3)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. IgorLvivM

IgorLvivM New Member

Відповідь: Євромайдан!(3)

Ми не знаємо, що відбувається насправді.
    Варіант опозиції - ми б і далі танцювали на Майдані у кількості 100 осіб, а тисячі АКТИВІСТІВ, по одному, або зникали б, або засуджені, або побиті "невідомими" тітушками чи людьми в цивільному.
    Чекати і надіятись - годі!
    Хоч хтось вірить у завтрашню ВР? Я - ні секунди!!! З ними можна лише з позиції сили. Народ, мітинги і т.п. - їм, вибачте, до сраки! (То не мат!)

2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

а як вчора в Запоріжжі кричали "разом - і до кінця!"? я була в приємному шоці.
    Це ж зовсім не Західна Україна, а гасла ті ж і в серці те ж.
    Так ріже вухо "стільки-то міліції, стільки-то людей" Не люди вони, ті, що в погонах. Не люди.

3. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Мене "Однокласники" вбивають.. Купа моїх львівських знайомих, друзів намагаються відкрити мені очі, що ми тут всі неправі.. Родичі з Росії взагалі ігнорують. Я вже не знаю як їх переконувати.. :girl_devil:
    про необразованих з Заходу..

4. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я теж вважаю, що Майдан і захід має допомогти. Зрештою- це ми почали і завдяки нам ті люди прозрівають, тому ми не вправі дати їм здатись режиму/банді

5. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Моїх не купа, але є декілька таких, що вважають, що всі неправі, і не треба було на Майдан виходити і обстановку нагнітати.. А ми просто хотіли в Європу..

Про необразованних.. Інтелектуальний (не кажу вже про моральний) рівень депутатів від ПР, м"яко кажучи, не вражає. І навіть невимушеності та реалістичності у брехні, лицемірстві та підступності їм ще вчитися і вчитися..

6. Artemida

Artemida Well-Known Member

Аналогічно.
    Ми вчора розмовляли з кумою коліжанки. Її від злості аж тіпало, бо перед нами розмовляла з родичкою з Білорусії. І та їй кричала в телефон, що "так им и надо (загиблим), ибо нечего лезть. Как вы вообще смеете идти против власти". Це притому, що та жіночка вважає себе дуже віруючою.

7. NataliaFed

якщо не помиляюсь- Сумську

8. Annjutka

Народ, може є сенс написати якесь звернення до тих хто з нами не згоден в силу нерозуміння чи пропаганди ЗМІ, аби якось дати зрозуміти що взагалі відбувається.. Я не вмію гарно висловлювати думки, і це мене дуже підводить..

9. Artemida

Artemida Well-Known Member

10. Hermi

Hermi Well-Known Member

Не у Вас одних.

Моя точка зору одна, не можна будувати країну на війні, бо війною вона і буде знищена. Зазерніть в історію!
    Як я уже не раз переконалась, ми і половини не знаєм, що твориться зараз у владі, якби це не звучало печально. Ми "проковтуємо" лише те, що є очевидне, що нам розказують ЗМІ і очевидці, але ми ніколи не заглиблюємось в суть. Чи не попадемо ми ще в більше ярмо? Чи це не чимось добре спланований сценарій, звідки взялись "Правий сектор", "Народна воля"? До "правого сектору" я ще досить нормально ставлюсь (крізь зуби, але в даній ситуації краще це, а не безтолкові танці на морозі), а от Народна воля...оте щастя вже існувало дуже давно, невже це спланований шлях повернення у радянський союз? Я вже не розумію кому вірити і що взагалі робиться!
    Опозиція, як той страус сховалась, з'являються нові організації, які закликають людей до дій...Але яких, яка справжня мета "благодійників"?
    п.с. Я за зміни, але за зміни, які допоможуть побудувати цивілізовану, правову країну! І в мене одна точка зору, сім раз відмір і один раз відріж. Щоб потім ми не шкодували. повірте, не може Яник і вся його свита бути такою тупою, не міг би він бути президентом, якби дійсно був останнім оленем!І в бандитів є свої"поняття" і щоб бути "самим главним", ой яку голову треба мати! Я його не захищаю, всі його дії (з якою б метою він це не робив) оправдати просто не можна, це однозначно злочин. я просто хочу розібратись об'єктивно, що зараз твориться в країні . "Закликаю Вас усіх тільки до одного: дивітиться на дані події ширше і з більш високого кута, а також не думайте тільки "емоціями і серцем."

11. Annjutka

Так може вона сентиментальна до своїх, а ми для неї загроза дітям, от і захищає як звір.

12. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Повірте, може. Це, вважайте, ніби ще один критерій високопрофесійності в певних структурах. Але і правда, не кожному таке дано... Інакшою вона б не була там, де є зараз, і на таких висотах. Перекладала б папірці як зам-пом-десь-з-чогось в далекому запопенську..
    Дозволю собі засумніватися... Людині в таких питаннях важко себе переламати і стабільно роками йти проти своєї натури, роздвоюючись на дві особистості на роботі і вдома. А більш послідовну, ніж Лукаш, ще пошукати..

13. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

В моїх родичів по селам паніка. Масово скуповують продукти, в магазинах величезні черги. Наберають стратегічних запасів, бо ''мало що станеться''...

14. Annjutka

15. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

На Майдані зустріли одного чудового пана, він деригент найкращого хору, який є в Україні))). І він не просто прийшов подивитись, він там трудиться щодня. Він сказав декілька таких речей, які глибоко запали мені в душу. Отже, кожен докладається до Майдану як може: хтось приходить на пару годин щось допомогти, хтось просто погуляти, щоб було відчуття присутності людей, хтось будує барикади, хтось чистить цибулю. А хтось працює і фінансово допомагає Майдану. А хтось мусить молитись. В кожного своє завдання. І ми всі тут також для Майдану працюємо.
    А ще він пожалів Януковича, йому його щиро жаль. Хто має в собі ненависть - уже програв!!!

16. NataliaFed

Дуже поважаю Вашу толерантну думку але якби і хто б що не планував український нарід цей план поламав. Не " Правий сектор" не ще якась організація
    Мета одна, повороту назад нема - це не емоції, а рішення
    і чого це мене не здивувало зовсім)

17. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

А ще хочу додати - винавіть не уявляєте яку силу має молитва!!!! Тільки завдяки ним ми маємо таку перевагу над спільним ворогом. Моліться!!!! Як хто вміє і просіть доброї долі Україні!!!

18. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Вона і так остання...
    А якщо ще її "родили" і вона з перших днів взяла няньку і далі поперлася нашу державу знищувати, то все закономірно.

19. Vероніка

Vероніка Never give up

Та по ній одразу видно, що ніфіга вона не працювала, а солодко спала вдома і її несподівано викликали для запису промови.
    Тому і така страшенно незадоволена.

20. NataliaFed

Скільки її пам"ятаю- завжди кисла міна

Статус теми:
Закрита.