Євромайдан!(3)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. AilataN

AilataN жива

Відповідь: Євромайдан!(3)

Що з Дмитром Булатовим? є новини?

2. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Ггггг...Це називається (мовою оригіналу)
    Не вірю я в таке, зате вірю в підручник по зоології для 8 класу:girl_wink:

3. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Лише те, що збільшили винагороду за інформацію(

4. shparynka

shparynka Well-Known Member

якось різних думок я не почула. Багато слів, якогось незрозумілого повчання, обзивання Скрипіна поганим і дурним журналістом. Де почав, де закінчив- не ясно. І шо , так зразу- я уйду, я уйду! да уйді уже.

5. NataliaFed

Попередьте, якщо хтось їде
    з ФБ

6. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Та то нічо. Поживуть трохи в нашій дійсно незалежній і демократичній Україні, яка незабаром цвістиме ще краще за Європу- швиденько свою думку змінять!
    А хто то? Я щось в танку..

7. shparynka

Охлобистін- то доктор Биков з Інтернів. Колись священником був, а перед тим- актором. Тепер знов актор. Короче, мотається по життю.

8. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Це про оце
    І до теми Арестовича. Крапка.
    Про Арестовича - Бл... Хлопцы, включайте уже мозг, а? Вы, кажется, готовы верить любому фокуснику, рассказывающему вам то, что вы хотите услышать (желательно про ружбайки). Вы его тексты старые нагуглите (в частности тот, в котором он зуб дает, что российская армия захватит Крым в 2011-м году, с перечислением всех задействованных боевых единиц). Это какой-то х..й клон Корча. Метод прост: рассказывает всем то, что им нравится. Националистам - про то, что Россия душу Дьяволу продала, хипстерам - про Теплый океан, современным художникам - про ружбайки. С легендой даже не парился: актер театра и кино, создатель курса по обучению искусству драматической импровизации, военный эксперт, кадровый офицер, спец по сепаратизму в Крыму, семейный психолог, теплый океанолог, православный экстремист. И этот человек, судя по его словам в интервью на ZIK, имеет какие-то там контакты на Майдане - среди людей, которые готовятся к вооруженному сопротивлению! Если на Майдане есть люди с оружием, я надеюсь, у них к нему прилагаются и мозги, чтобы подумать, с кем они связываются и кому открывают инфу.
    Актор "інтерни","соловей розбійник","острів"...

Останнє редагування: 27 Січень 2014
  9. Sera

Там десь на 3.40 хв чітко видно зброю типу Калаша чи щось таке. Все зазнято. Тепер нам- перемоги і всіх винних покарати.

10. shparynka

У Тернополі на дверях Ради вивісили список з прізвищами та адресами місцевих беркутівців, а зверху заголовок- "Захисник золотого унітазу")))))

11. Sera

Дівчата, з вами так класно:girl_yes2:.
    Дякую за підтримку домашнього бойового духу!

12. shparynka

ага, а я тут одна, ви всі у Львові, так класно гуртуєтесь, такі дружні!!!!! до вас переїжджати, чи що...))))

13. NataliaFed

так лагідно Тернопіль доних...
    ті скоти нещадно побили людей в Запоріжжі, Дніпропетровську
    автомайданівцям в Черкасах влаштували засідку і потрощили все і всіх

14. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

Давайте помолимось за всіх людей, в містах де сьогодні порозганяли майданівців. В мене в голові це все не вкладається... Доки це буде???

15. Sera

Та я з цієї темки бачила лише кількох)). То ніц не міняє)).
    А переїжджати- а чому б і так)?

16. VERO

VERO Well-Known Member

Східні області без бою не віддадуть.Проблема в тому, що воювати особливо і немає кому. На жаль... Сусіди, таксисти самі здають тих, хто штурмував ОДА. І залякали людей порядно. Також молимося за всіх ув'язнених. На жаль, їх утримують в жахливих умовах. За тих,хто поранені, побиті, вбиті... Я ще за Булатова молюся. Для мене він завжди був герой. Не виїхав за кордон, щоб сім'ю не залишати. Хоча погрожували, намагалися арештувати вже давненько. Сподіваюся, що його утримують з метою викупу чи шантажу. Молимося,дівчатка. Вони дуууже потребують нашої молитви. А ми-їх.Разом ми СИЛА!!!

17. shparynka

ніколи, то їхня вотчина. Шкода мені там людей, які п!ятеро виходять в центр міста, проти всіх, бояться, як не боятись. Але так, основна маса сіра і затюкана.

18. IgorLvivM

IgorLvivM New Member

Думав, сьогодні буде вихідний. Пригод було багато, але не особливих. І зараз пишу не про них. Багато спілкуюсь, багато знайомих. Жодних підтверджень, жодних документів, очевидців, наказів і т.п. Висновки роблю сам. Можу помилитись, дофантазувати зайве тощо. Тим не менше, картина сьогодні важлива. Про локальні, а отже і глобальні події. Здається, п'ятниці. Коли був інцидент з Грифоном на Кульпарківській та тривога ВВ на Рубчака. Тим не менше, по можливості прошу додатково поширити ці мої висновки. Дозволяю без авторства, першоджерел і т.п. Можна подати їх, як свої. Аби люди побачили та проаналізували.

Отже, що маємо у Львові і хто що робив у п'ятницю зранку.
    1. Ні з того, ні з цього вирішив Пазіком виїхати Грифон. З палками, щитами, жилетами і т.д. Тобто, в хорошому озброєнні. Заблокований автомобілями, жінками, дівчатами.
    2. Заведені авто, роздані пайки і т.д. у в/ч ВВ на Рубчака. Барикади на воротах, люди. Враження від стану їхньої техніки, що в таку погоду вони просто не доїдуть в Київ.
    3. Беркут на Тролейбусній - майже весь з грудня вже в Києві. Тут - охорона об'єктів і т.п. Кілька людей, які якось відмазались від "поїздки" в Київ і спокійно "охороняють" пам'ятник Бандері.
    4. Конвоїри на Кн.Ольги - етапують засуджених. Також малувато людей. І сумнівно, що є бажання перекваліфікуватись з охорони зеків на побиття
    людей.
    Також був помічений рух цього ранку чи то на об'єкті 3 чи 4.
    Пам'ятаємо, що у цей час вже була заблокована ОДА.

І є плітки. Не з вулиці і не від бочок на барикадах. Що залишки Беркуту, конвоїри та Грифон отримали цього ранку наказ - розблокувати в/ч ВВ на Рубчака ззовні, а самі ВВ - зсередини.
    Куди ж мало їхати ВВ? До Києва? Не впевнений, що доїхали б. На ОДА? Тоді навіщо пайки? Відповіді не маю.
    Але був "нетрадиційний" рух у цих частинах саме цього ранку. І є ці чутки про наказ. Добре, що кожна з цих частин є заблокована окремо і добре, що випадкові свідки та медичний персонал встигли заблокувати Грифон. Добре, що жодна з цих частин не кинулась на беззбройних людей!

Написано все це для того, щоб спробувати зрозуміти, чи в даній ситуації можуть бути поєднані факти, плітки і фантазія. Чи варто нам остерігатись подібного сценарію, якщо, не дай Боже, люди розслабляться з тими блокуваннями.

І ще одне. На минулому тижні піднімали по тривозі аеромобільний полк на Стрийській. Просто зібрались, потім - відбій.
    Ясно, що ні в Київ, ні на ОДА його б не кидали. А от потренувати на випадок Надзвичайного Стану - могли! От тільки мені видається, що це не тупоголовий Беркут в Києві, який битиме та роздягатиме людей. І що швидше, ці військовики стали б на захист людей!
    На жаль, це лише моя переконана думка у яку, дуже хочеться вірити самому.

Одним словом. Все зліпив до купи. Є можливість - зважуйте самі, дайте таку змогу і іншим. Щось в цих "львівських" сценаріях є. А може параноя.

19. Sera

Дякую за власні думки і спостереження.
    Дуже цікаво. Особливо коли я більшість часу вдома з малечею. Так що пишіть ще, як буде що писати.

20. VERO

VERO Well-Known Member

Позафракційні та регіонали з групи Литвина підтримують повернення до Конституції 2004 року
    Про це йдеться у заяві нардепів, яка є у розпорядженні Еспресо.TV

Звернення до народних депутатів України

Статус теми:
Закрита.