Євромайдан!(3)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Відповідь: Євромайдан!(3)

я писала, ніби підтримали, а тоді все намішалось з шапками і забулось)
    то я нагадую, що є потреба в тих панчохах для майдану!

2. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

І той во во)). Я маю оверлок 4-нитковий. Шиє трикотаж, машинки навіть не треба, бо зшиває простий шов. Треба тільки знайти шнура, бо десь пропав.
    Сама не пошию, ну бо дитьо не дасть:girl_feminist:, як хто має бажання взятися- завеземо завтра ввечері.

3. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Вони перекрили вїзд, вхід був вільний.

4. Sera

Як дивилася відео співкамерника яника, то чуть не плакала. В'язні у нас ще більш незахищені, ніж ми самі.
    Треба і за них молитися. Там нажалб багато сидить просто так:girl_feminist:.

5. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Думаю, що одягу люди і так багато позносили.
    Завтра схожу в секонд в нижу біля себе (володимира великого 34) Якщо буде то візьму і напевне відразу піднесу до Холлі? Чи кому давати?

6. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

7. Morenka

Morenka Active Member

Але ж їх треба перед шиттям чи після того, ще попрати і висушити, бо ж на голову вдягати, і дихати тим. А прання і сушіння займе трохи часу.

8. NataliaFed

спростовую)
    опт мін 100шт по 25 грн на сайті є вся інфа
    дівчатка, хто буде мати бажання, то закидуйте гроші Уляні з розрахунком на ті чулки, тобто 35 грн шапка+25 грн чулки= 60 грн
    якщо не назбирається мінімалка по тих бахілах, то кошти не пропадуть, бо є потреб багато

9. Sera

В кого там вологість в квартирі на 0 і дуже гаряче:girl_wink:? Висихає за пів дня.
    Все, мене попустило. Далі вірю в перемогу і т.д.

10. Уляна Поберейко

вибачайте я вже сліпну непобачила)

11. Hexe

Hexe Well-Known Member

Донецькі їдуть на Київ
    http://www.pravda.com.ua/news/2014/01/26/7011409/

---------- Додано в 23:32 ---------- Попередній допис був написаний в 23:29 ----------

допишіть тоді це посилання в темку сп
    скидаємо гроші і купим усього, на що вистачить.стараємось оперативно.

12. NataliaFed

я в танку:tanksmile:
    де темка СП

13. manka

manka Member

і в мене нема

14. Mawynja

Mawynja New Member

Може питайте Закохану, чи не збире на фліс.

15. Уляна Поберейко

16. Hexe

Hexe Well-Known Member

17. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Щойно повернулися з Майдану. Не можу з вами не поділитись своїми враженнями! Україна переможе!!! Вона вже перемогла!!! Стільки небайдужих людей! Стільки героїв!!! Такий дух там панує, що ніяк не передаси!!! Там як у вулику - всі злагоджено працюють! по телевізору все інакше, в реалі не страшно, оптимістично, а коли ти ще й працюєш, то відчуваеш свою причетність до історії ))) Ми записували людей в ВО "Майдан", а потім на кухні Мальтійськоі благодійної організації. Там такі чудові люди з Франківська))) А хлопці наші дрова рубали. А ще їздили сокири для цього купувати. Лиш потім ми зрозуміли як це було небезпечно!!! Там такий собачий холод, що якщо ти зупиняєшся ти замерзаєш за хвилин 10. Можу ще багато розповідати бо вражень море і вони лише позитивні))) якщо хтось має можливість поїхати - ідьте, отримаєте просто мегабайт заряд патріотизму і гордості за власний народ і власну державу!!!

18. Vероніка

Vероніка Never give up

Пропоную створити окрему тему Допомога Майдану, щоб відокремити події і потреби, так буде зручніше.
    Написала модератору, чекаю погодження.

19. ZaKohana

ZaKohana New Member

Чоловік завтра буде в цетрі. Якщо знайде чорний фліс (і скільки його там буде), то дам знати.

20. NataliaFed

З ФБ Євромайдан SOS
    ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО РОЗГІН У ЗАПОРІЖЖІ. РЕПОСТ! Близько години тому на Євромайдані в Запоріжжі з'явилися сотні тітушок (активісти стверджують, що вони не місцеві), а за ними - люди у формі внутрішніх військ. ВВшники жорстко били всіх, хто був на площі, окрім тітушок, яких вони ідентифікували завдяки білим стрічкам. В кінотеатрі "Байда", який знаходиться навпроти ОДА та в якому розміщувався пункт обігріву та червоний хрест, тітушки проникли через чорних вхід і жорстко били палицями людей, які там знаходилися. Переважно це були жінки, оскільки всі чоловіки побігли обороняти площу на вулицю. Людей, які розбігаються, виловлюють тітушки по всьому місту, б"ють дубинками та кидають у них гранати. Затримано щойнаменше 30 осіб. Багато поранених. Таксі викликАти не можна - бо всіх, хто пахне димом таксисти везуть до райвідділків. Треба перечекати. В лікарні №5 чергує міліція. Туди везуть усіх із характерними травмами. В кінотеатрі "Байда" - засідка міліціонерів. Зараз туди везти медикаменти або просто їхати не можна. Місцеві активісти кажуть, що людей здають свої ж, сусіди. Затримують просто на вулицях. РЕПОСТ!

Статус теми:
Закрита.