Євромайдан!(3)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vероніка

Vероніка Never give up

Відповідь: Євромайдан!(3)

Holly писала в щоденнику, що вона не зможе закупити фліс.

2. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

я завтра можу сходити ,або чоловіка пошлю щоб розпитався

3. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ой, а тихвово штук не буде СПhttp://voentorg-today.prom.ua/p5608396-chulki-zaschitnye-ozk.html
    Сорі але я шось потєрялася

4. Уляна Поберейко

дівчатка хто живе на наукові ще є гуртівня торгТекстиль вул. наукова 7а (біля мі100) тел 0672859949

5. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

може вже постили фото, як заблокували галькін бізнес у львові

6. Уляна Поберейко

якщо потрібно зробим я тільки за

7. Ная

Ная Well-Known Member

а коли плануєте відправляти? Бо планую завтра шиттям зайнятися :)

8. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Я його люблю:kiss:.
    Перевіряють тільки на Грушевського.
    Майдан перевірити нереально.

9. Ная

Ная Well-Known Member

на Хмельницького теж така красу нині ввечері зробили :)

10. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

На майдан потрібно)
    Просто ціна їх 25 грн -це опт від 100шт
    Тому сама не подужаю

11. Sera

Можу до вас занести і забрати завтра.
    Зберемо 100%.

12. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

о, вже мінюст взяли!

13. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Про фліс:
    А можна ще на секонді флісові кофти брати і перешивати. Там фліс в основному сірий-чорний і теплющий. Я мужу на роботу все там кофти беру. І дешевше буде точно.

14. Уляна Поберейко

ви шийте,як пошиєте зразу пишіть мені в пп, я відправлю за свої кошти.це без проблем і так бонуси на новій почті є треба використати

15. Sera

Не дуже розумію де то є.
    То вони так вхід перекрили чи що?

16. Уляна Поберейко

ви напишіть спитайте чи дівчатка непроти а кошти можуть перекидувати мені на карточку

17. Sera

100%. Якраз хотіла написати.
    Хто може піти? Скину трохи грошей завтра.

18. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

я теж, після отих відео з Запоріжжя і Дніпра я просто в шоці. В шоці від того що ми абсолютно не маєм ніякісінької право"охоронної" системи. Більше того, тітушки ж в любий момент розпоясаються і знесуть тих самих "охоронців".
    Так тепер виходить що в обласному центрі, такому величезному місті як Запоріжжя взагалі вийти в центр не можна. Місто мільйонник просто не має права не відповісти на цей жах, воно просто мусить тепер піднятись.

19. masjaka

masjaka Well-Known Member

Яник не здається
    Олександр Бригинець
    Дві роти тітушек у Чернігові!!!! Прошу максимальний перепост!!! Друзі!!! Передайте усім, що сьогодні у військовий ліцей Чернігова заселили цілий поверх ВВшників, яких перевдягнули в цивільне.... Влада продовжує злочини і діє позазаконом... Завтра ці вевешники провакуватимуть бійки біля ОДА, а коли хтось з них заслужено отримає по морді, підніматимуть галас, що поранено солдата ВВ. Я навмисно розказую про це, щоб уся країна знала. що вони не солдати, а провокатори... Вевешники! Не будьте рабами режима... Подумайте про майбутне своїх майбутніх дітей. Подумайте, чому ви вчите юних ліцеїстів! А можна сказати інакше: якщо ви з владою, ваша гра закінчилась... Здавайтесь! А інакше сидітимете за гратами з вашим злочинним міністром!

Суд призупинив дію опублікованих рішень Тернопільської облради, ухвалених на сесії 25 січня.
    Таке рішення Тернопільський окружний адміністративний суд сьогодні ухвалив за позовом обласної прокуратури щодо протиправності дій облради на засіданні суботньої сесії. Суд також заборонив голові облради підписувати та оприлюднювати інші рішення, ухвалені на цій сесії.

Roman Hankevych
    Раиса Шматко Рідні мої українці!!! Влада продовжує своє безчинство!!!! Ось що я отримала з Лукьянівського СІЗО. Прошу Вас всіх,хто мене читає максимално поширити!!!! Читайте- дослівно! А у нас тут в Лукянівці звиздець. Повно оперів з Центрального апарату Пеніцитарної служби. Майданівців розкидують по трійникам і закривають на додаткові замки. Намагаються використати старий сталінський метод натравлювання кримінальників на політичних! Але він не діє бо 99% вязнів пітримують революцію сподіваючись, що після неї буде встановлено справедливе правосуддя. У відповідь мусора почали щимити всіх вязнів. Наприклад передачі обмежили до того, що не приймають навіть варені картоплю і буряк. Забирають у вязнів при обшуках навіть те, що ніколи не чіпали. Наприклад копчене мясо. Декого бють нереально сильно!Тюрма на межі бунту бо це тортури!

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а може светри так передавати? Якщо вони теплі! Сестри чоловік тут на секонді накупив теплого одягу. В Києві ж їм не тільки в лице зимно, треба щоб і тіло було в теплі, наскільки це можливо!

Статус теми:
Закрита.