Євромайдан!(3)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. shparynka

shparynka Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(3)

написала їм на пошту. Але здається, краще було б на якісь маленькі фірмочки.

2. Galysik

Galysik Well-Known Member

Може хтось знає гуртівню з гарним вибором ниток?

3. Pavonia

Pavonia New Member

Балаклави досить легко шиються з вовняного трикотажу ( старих вовняних светрів). Складаємо вдвоє трикотаж ( так щільніше і тепліше) розміром 44см на 72 см так, щоб вийшов прямокутник шириною 44см і довжиною 36 см. Відміряємо 17 см зверху і робимо горизонтальний виріз шириною 15 см ( для очей). На вирізі зробити кант, або застрочити трикотажним швом. Зшиваємо по довжині, а потім зверху. Така балаклава захищає і від вітру и в шию тепло. На одну йде приблизно 20 хв. часу в непрофесійної швачки.

4. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

От потвори
    З ФБ
    Ох і дякую
    але не професійна, то не означає -з руками))

5. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Ось таке повідомлення зявилося в групі даній.

Quest історія України-Руси
    Я ще раз спробую пояснити чому назад дороги немає.... Не називаючи імен... В одній з сотень 120-140 чоловік. 87(?)-ох з них вдома чекають повістки в суд(?) чи кудись там. До декого приходили додому "служби газу та водопровода" декілька раз. Хлопакам ТУПО нема як повертатись по домівках в цьому, теперішньому стані. Це не стратегію розписувати у Фб, це не приіхав на Майдан на віче.. Це навіть не пожив на майдані тиждень-два... Це - повна відсутність альтернативи... І їм насрати хто з оппо буде премєром. Вони просто хочуть щоб іх не здали..

6. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

На рахунок балаклав - вчора одна рукодільниця (можливо і наша :)) запропонувала отаке, з детальною інструкцією

"Жінки-рукодільниці, якщо ви хочете чимось допомогти людям, що мерзнуть на Майдані, ось поради, як пошити балаклаву:

Беремо теплу тканину, яка добре тягнеться (розкласти так, щоб тягнулася по горизонталі, тобто в ширину) і крізь яку можна дихати (спробуйте самі подихати, щоб зрозуміти це). Найкраще брати фліс.

Cкладаємо вдвоє (так, щоб згин припадав на передню частину), малюємо ось такий контур (вимірявши об"єм своєї чи чоловікової голови, можна скористатися шапкою).

Вирізаємо по контуру, сколюємо швейними булавками перпендикулярно до шва,
    вибираєм на швейній машинці шов для еластичних тканин, якщо ж такого нема - шиємо зигзагом. під час шиття не розтягуємо тканину!

Передаємо людям на Майдані!

Допомагаємо як можемо"

7. Galysik

Galysik Well-Known Member

Рибка, я Вас люблю :kiss:
    Думаю, підійдуть будь-які нитки,хто буде купувати, класно би було зробити патріотичні балаклави - верхня частина синя, нижня - жовта.
    Напишіть будь ласка яка це має бути нитка за товщиною та складом.
    Може хтось знає де можна вигідно купити нитки?

8. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

9. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

10. Pavonia

Pavonia New Member

Дівчата, кому не подобається моя думка- то не читайте. Я розумію що усі зараз на нервах, але не треба зриватись на тих, хто думає інакше ніж ви і тим більше обзивати провокатором.

11. Smorodynka

Smorodynka Member

дівчата, дивлюся трансляцію з
    євромайдану, тільки включила і не розумію, що там відбувається? Віче вже відбулося? Трійця виступала?

12. Рибка

Рибка Well-Known Member

Дівчатка, зголошуйтесь! Я в"яжу, хтось зшиває. Машинку швейну маю також (просто сама не буду встигати).
    Можемо таку мінімайстерню організувати. Я на Сихові. Пишіть в пп.

13. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Олександр Бригинець ФБ

14. shparynka

shparynka Well-Known Member

Дівчатка, з вчорашнього вечоро на Еспресо йде біжучка про знайдення на Оболоні тіла закатованого активіста. Більше ні на якому каналі такої інформації нема. Хто що чув про це? І про Булатова не чути нічого?

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

наразі нічого не чути..

16. Рибка

Рибка Well-Known Member

Немає тут серед нас провокаторів!
    Ці думки, викладені форумлянкою, вчора чула в ефірі від Гриценка. Також говорив за діалог з Яником лідерів від народу, а не від політики. Тому що це народна непокора.

17. Donata

Donata Active Member

Булатова не знайшли, автомайдан оголосив винагороду за інфу про його місцезнаходження
    про знайденого чоловіка є заява МВС: слідів насильницької смерті немає, і то нічо, що знайшли побитого і звязаного!, певно сам себе побив, потім звязав і на снігу примостився.
    http://www.pravda.com.ua/news/2014/01/26/7011373/
    слів нема ...

18. Pavonia

Pavonia New Member

Балаклави зі старих вовняних светрів виходять дууже теплими!!!

19. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Я дивлюсь як Запоріжжя штурмує ОДА.
    Маю там родину і знаю відношення запорізців до всього що твориться.
    Знаю що інформацію воліють отримувати тільки від інтеру і ТРК Україна.
    Знаю як однобоко все сприймають і інакше ніколи не хотіли, а хто хотів - боялись і не лізли.
    Сказати що я слабо вірила в то що там зможуть прийти до тями - нічого не сказати.

Якщо повстають навіть ці області то і до Донецьких повстань недалеко.
    Тепер я впевнена.

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

на укр.правді є таке
    http://www.pravda.com.ua/news/2014/01/26/7011373/

Я це фото вже вчора бачила.

Статус теми:
Закрита.