Євромайдан!(3)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(3)

З коментарів на ФБ:
    Маленький штрих до реальності. Поки на Грушевського триває запекле протистояння - за кілька сот метрів від цих подій в 5-зірковому готелі Інтерконтиненталь екс-спікер Володимир Литвин та регіонал Андрій Деркач з розмахом гуляють на весіллі своїх дітей - Івана Литвина та Тетяни Терехової-Деркач. Їх розважають Філіп Кіркоров, Верка Сердючка та Ані Лорак. До речі, і Деркач, і Литвин голосували за диктаторські закони, що призвели до радикалізації повстання і людських жертв.

---------- Додано в 02:47 ---------- Попередній допис був написаний в 02:30 ----------

Може Парубія (не дай Бог) в заручники взяли?

2. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Ото діточки виросли:girl_feminist:.

Надіюсь, ні. Бо то ж розлютить людей вкрай.

3. Альона

Альона Well-Known Member

Зараз вийдуть. Я в то вірю!

4. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Мене все цікавило як інші укр. зірки ставляться до нинішньої ситуації в країні, бо крім Вакарчука і Руслани нікого не видно. Результат очевидний. Ані Лорак впала в моїх очах, розчарувала. Хоча розумію, що їй всеодно, що діється в цій країні, свої статки вона вже заробила.

5. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Алексей Арестович - звернення до жителів сходу і півдня щодо Майдану
    https://www.youtube.com/watch?v=LN8DhK5npJU

6. Aelita

Aelita Well-Known Member

Ще одна жертва - На Оболоні в Києві знайшли тіло закатованого євромайданівця
    Нам потрібно стояти до перемоги, хоча б заради тих, хто за неї віддав своє життя у муках

7. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Міліція покинула Український будинок з бокового входу.

8. Daisy

Daisy Well-Known Member

а я думала що тільки з Америки дзвінки слухають:girl_wink:Вчора дзвонила додому і як тільки мова пішла про політику то зразу якісь дивні звуки і перервало. Знов набрала і та ж сама історія, як тільки про політику .... Потім телефон був зайнятий. Передзвонила через пів години, а братова каже що в неї ніяких звуків не було,а просто перервало і ні з ким не розмовляла після мене. Тоді я розказала прослуховуючим що я про них думаю. Сьогодні теж почала розмову з захисниками золотого унітазу:girl_blum: але вже не переривало і звуків не було.

9. vchitelka

vchitelka New Member

*33* прочитала, що це просто один із сервісних кодів Самсунг. В нас на Нокіях нормально все набирається, на Самсунгах-ні.

10. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

В мене самсунг, все нормально набирається.

11. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

По телефону зараз краще утриматись від певних розмов. Або мати шифр. Я своїм заборонила питати де була і сильно ойкати при тому.

12. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

Налякали мене з тими кодами,що заснути не могла. Надiюсь,це дiйсно та комбiнацiяя,бо менi Nokia набираэ,а самсунг-нi.
    A утриматись вiд дзвiнк iв ой як складно,ще коли чоловik там в перших рядах :girl_phone1:

13. Insolence

Insolence Living The Dream

Про труп - наразі інфо не підтверджене. Не постіть непідтвердженої інфи і дези, бо ж не всі можуть правильно фільтрувати такий потік інформації.

14. IgorLvivM

IgorLvivM New Member

Дівчата. Невже ви думаєте, що все було б так просто! Ото скандал з Меркель чи ким там, про прослуховування... "Дівочі посиденьки" в курсах, як перевірити чи вас прослуховують, а всі німецькі спецслужби - ні. :biggrin:

Років з 10 тому був такий анекдот.
    Що зробити, щоб Віндовс не глючив?
    Напишіть в командній стрічці bugs off.

Хто знає код оператора, як перекинути гроші з одного номера на інший? (Я напишу "секретний код", як відключити прослуховування). :padonak:

15. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Нашо відключати? Най слухають людей і бояться))) берем їх кількістю.

16. Pavonia

Pavonia New Member

Не виходе мені з голови вчорашня ситуація- ну не вже всі людські подвиги заради того, щоб Порошенко ( який приїздить на Майдан попіаритись ) став президентом? Він що не так само накрав свої мільйони? Так він і був вже при владі, і що з того вийшло?Награбував собі ще більше?
    Хоч би не було такого кінця як в Помаранчевій революції- люди мучились, а Ющер з кумпанією заробили бабло і посади. Бо якщо так, то це ще гірше рабство ніж те, в якому ми зараз. Терпіти мороз, катування і.т.д заради того, щоб черговий олігарх крісло президента отримав.

17. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

18. Holly

Holly Moderator

Епіцентр блокують, то добре. Ще би Південний...

19. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

дівчатка а що з Парубійом?поновинах нічого про нього неговорять ,

20. zetta

zetta Well-Known Member

Дівчата а куди взагалі червоненко подівся ?

Статус теми:
Закрита.