Євромайдан!(3)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. madchen

madchen Member

Відповідь: Євромайдан!(3)

Просимо про максимальний репост та поширення!!!Хлопцю трускавчанину потрібна допомога юристів!!! На майдані зник чоловік, КУРІЙ ІВАН ВАЛЕРІЙОВИЧ 1988 р.н. (конт.тел. 096 247-57-98 або 093 746-71-54) Мешканець м. ТРУСКАВЕЦЬ Львівської обл. Поїхав на Майдан в м. Київ 16.01.2014 року. Останній раз був на тел. зв'язку 19.01.2014р. о 19-00 год із сестрою Петречко Оксаною (тел. конт. 093 656-60-37 або 097 911-12-06) Наразі відомо, що живий, але не факт, що здоровий. Він зараз в СІЗО, йому інкримінують масові заворушення, напад на беркут, підпал автобусів і т.д. строк може потягнути на років 10-15. Потрібні юристи-добровольці, які надають правову допомогу, в нього маленький син. Прохання юристів контактувати за цими номерами Петречко Оксаною (тел. конт. 093 656-60-37 або 097 911-12-06)

2. shparynka

shparynka Well-Known Member

ще від учора на 24 каналі йшлося про провокацію зі смертю правоохоронця. Може, то воно?

3. Hexe

Hexe Well-Known Member

Певно беркута і вбили його.

4. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Звідки інформація?

5. Morenka

Morenka Active Member

Народ дійсно розійшовся і знову ВІРИТЬ в майбутнє. Після кожного майдану віру намагаються понівечити, але вона знову відроджується і загоряється в серцях і головах.
    От є якась в мене гордість, що я народилась і живу на Західній Україні. Інша свідомість в нас, якісь ми вільніші в душах і помислах.

6. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Речник мвс підтвердив...

7. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

На 5 каналі щойно якийсь посадовець підтвердив і прокоментував

8. mitla

mitla All You Need Is Love

дайте, будь-ласка, лінк

9. Hexe

Hexe Well-Known Member

10. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

На новинних сайтах такого не знаходжу
    Надіюся, це неправда, а таки провокація зі сторони влади. Хоча для влади різниці нема, хто що зробив, лиш би розвязати руки їм для вогнепальної зброї((

11. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

12. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Ляшко закликає знайти того гада, який знімав М.Гаврилюка. Громадське підключається. Щойно там показували сторінку того клятого беркута - без коментарів, та людина має таку ненависть до України, що не має права тут знаходитись. До Путіна всі, пси!

13. Morenka

Morenka Active Member

А хіба у наших є зброя???? Після слів, що пора оззброюватись, то виглядає дуже підозріло. Це щоб повісити те на наших і можна спокійно і впевнено сказати "ФАС" беркутівцям (поки ми без зброї)?
    Страшна новина.

14. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

все йде по сценарію. Про це казали і Соскін і Оробець, спишуть на активістів і почнеться...
    сьогодня знайомі повезли пара десятків касок і бронежилетів на майдан...
    сусіди два тазіка канапок взяли, одяг...
    Треба вірити, все буде добре

15. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Шо почнеться і коли?
    Бо я вже заплуталася.

16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

на 112 каналі сюжет із речником МВС, який це підтвердив

17. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

заворуха. Після таких новин беркут має порвати на собі сорочку і сказати "та ми за свого всіх порвем" і піти в наступ. А чим закінчиться всі розуміють.
    Китайте тапками, але мені щось зовсім не шкода. Згадаю зниклих людей, застрелених хлопців, побитих, і зовсім не шкода.

18. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Пояність і мені.
    Бо я вже бачу купу крові і другу Білорусію.

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

майже опівніч, а в Оболонському райсуді ще тривають слухання по справам активістів маййдану. Суди у нас тепер "онлайн" працюють?

20. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

А не чули, що сьогодні цілий вечір передають, що вийшли на кілька груп екстремістів і навіть одну затримано, які постачають, зберігають вогнепальну зброю. Про це офіційно повідомляється на 5 каналі.

Статус теми:
Закрита.