Євромайдан!(3)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sitara

Sitara Active Member

Відповідь: Євромайдан!(3)

Таке питання: Біля Арсену на Чорновола щойно зустріла волонтера з фонду добрих людей, котрий просив допомогти Майдану у Києві? Це що?

2. kraplynka

kraplynka реалістка

З останньої інформацію напрошується страшний висновок - певно тої ночі за львівський "тероризм візьмуться". Й так зрозуміло, що Захід зараз є тією "живильною" силою, душею в т.ч. київського майдану. Організували протягом останньої доби провокації, аби тепер було за що карати...
    Дівчата, мене вже тут випередили з цитатою "ламати - не будувати". Ми претендуємо називатися цивілізованою країною, і от коли сьогодні проходила повз "засраний" (вибачте, але це саме те слово) стадіон біля школи подумалося про те, що от ту енергію спрямовану на погроми спрямувати на те, аби прибрати, щось відремонтувати і тп. І в такий спосіб показати владі чого ми варті, і чого прагнемо.
    А зараз будем мати спрямовану на нас антитерористичну операцію...

3. APR

APR Well-Known Member

#‎ЄвроМайдан‬ На передовій Майдану знову запалали покришки. Обстріл гранатами, камінням та усім підряд з помпових рушниць не припиняється.

Боже коли це закінчиться...Спаси і сохрани ....

4. Hexe

Hexe Well-Known Member

Дівчата, де ще крім Громадське Тв і Еспрессо можна дивитись трансляцію подій?

5. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Знаєте, не буду нікого захищати. Але за три місяці не було зроблено нічого! У Львові не було створено діючої альтернативної влади, діючої самооборони. Де той Колодій? Чим він був зайнятий. Чому так довго не могли проголосувати недовіру Салу? Де львівська Свобода?
    Людей у Львові залишили самих на себе. І коли з"явилась іскра, все вибухнуло. Вчора було в центрі багато і ПС і львів"ян, хто б що не казав. Тому зараз дуже важливо зупинитись. Але ще й добре придивитись до тих хто нас "очолює"

6. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Завтра ведете дітей до школи?

7. Nana11

Nana11 аспіранточка

Добре, а зараз ніби не війна правда? А люди всерівно без житла, життя і рідних...Але я про інше..

І перегляньте допис ще раз я там не говорю про те що війна це добре, і так і написала, і так само прошу Бога про мир і спокій. Але, те що відбувається наразі це ше гірше ніж війна, бо країна тоне в руїні, а система стоїть... Оце я вважаю найгірше, бо це не дає нам навіть шансу на розвиток. І система це не одна людина, яка займає найвищий пост і не пять людей.Систему треба викоріняти, вона у всьому, наша країна прогнила повністю зі середини. правоохоронці, освіта, медицина, будівництво...все, все потунуло в корупційних схемах. ЇЇ треба "розбирати" по частинах і складати назад у зовсім іншому виді.
    п.с.Я теж не вважаю нормальним паління будинків у Львові. Такого ніде і не писала, не робіть з мене неадекватну!

8. APR

APR Well-Known Member

Сьогодні, 19 лютого, у Львові так звані тітушки намагатимуться чинити чергові провокації з метою повної дестабілізації ситуації у нашому регіоні.

Про це ZAXID.NET повідомила прес-служба Львівської обласної ради з посиланням на першого заступника голови ЛОР Василь Пісний.

«Керівництву обласної ради від достовірних джерел стало відомо, що у Львові діє група осіб, які відносяться до категорії так званих тітушок. Вони прибули до Львова зі східного регіону нашої держави», – повідомив він.

І додав, що сьогодні вони спробують захопити телецентр, де працюють телерадіокомпанія «Львів» і телеканал «ZIK».

«Зі свого боку керівництво Львівської обласної ради категорично відмежовується від чинення таких дій, а також закликає населення жодним чином не дослуховуватися до провокаторів, які спробують захопити телецентр у місті Львові, що на вулиці Високий Замок, 1», – наголосив Василь Пісний.

9. Жменька

Жменька Well-Known Member

Дівчата, чи чув хтось щось про ВЧ на Рубчака. Там знову все димить, а пожежні машини просто стоять - ніхто нічого не гасить. У районі відключили газ, видно й справді є загроза вибуху. І бачу, що дехто із сусідів, практично з валізами покидають будинок. Страшно

10. marianast

marianast Well-Known Member

Канал 24 передає, що там зайнявся склад боєприпасів. Але інфу треба підтвердити

+++++++++++++
    Продовження теми:
    http://www.posydenky.com/showthread.php?t=112412

Статус теми:
Закрита.