Євромайдан!(3)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kviten

Kviten Member

Відповідь: Євромайдан!(3)

до теми:

Вночі у Львові очікують нові погроми. Прибули тітушки з інших областей

На Львівщину прибули люди з інших регіонів України, які підбурюють протестувальників до вчинення масових погромів.

Про це під час наради у Львівській облраді повідомив перший заступник голови облради Василь Пісний.

Він закликав Народну самооборону взяти під контроль захоплені об’єкти та виїжджати на повідомлення щодо появи провокаторів.

«Ми не повинні допустити будь-якого хаосу. Правий сектор, Народна самооборона повинні виставити на чергування своїх людей увечері», - закликав Пісний.

За даними начальника міліції Львівщини Рудяка, у Львові перебувають близько 100 підбурювачів (тітушок), які планують сьогодні вночі провести низку акцій.

(джерело - сайт Зіку)

2. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Я хочу зрозуміти. Вчора так сталось, що були в 22.00 в центрі. Бачили дуже-дуже багато людей. Різних. Молодих, старших, в масках, без масок. Зараз кажуть, що організатори приїжжі. Якщо вони приїжжі то чому їх слухав правий сектор який однозначно там був. Чи ПС і є приїжжі? Їм вірити можна чи ні. Хтось каже, що вони герої, хтось, що то банда. Я впринципі розумію що і для чого робиться. Вже писала, що не підтримую погромів. Але чому люди їх підтримали можу легко зрозуміти. Так от хто такий правий сектор?

3. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Дівчата, який в мене ШОК! Як це витримати?!!!! На роботі одна типу я вся така бландінка (баба поза 40 р.) розпинається на весь сусідній кабінет, що люди виходять на майдан, бо в них незреалізована внутрішня агресія - це версія №1, і друга доповнююча версія - що там самі алкаші (бо вона зустріла знайомого, який був напідпитку і йшов "рятувати Україну")...

Ця людина хвалиться, що телевізор не дивиться принципово, інтернет само собою також, а культивує в собі добро і позитив. Живе в капсулі...

Наші співробітники ще пробують їй щось пояснювати, але здається когось може зірвати з котушок...

Для мене вона просто стала пустотою...

І як це дивно - зіткнутись з такою непробивною стіною тут, у Львові. Що ж мені тепер казати, що я не можу зрозуміти схід, Крим, Яника чи ригів? Напевно, можу...

У! купка збоченців!

4. Женічка

Женічка Well-Known Member

Ви справді думаєте, що перепаливши й переламавши все лекше почати з чистого листа? хочете розрухи, як після війни? я не хочу. достатньо ламати й трощити, мародерством займатись.
    таких закликів не розумію, ламати - не будувати.

5. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

"Львівська хвиля" сьогодні повідомляла, що правий сектор не був причетний до погромій райвідділів.

6. Kvakywa

Kvakywa Member

так і є, і вони свято вірять що беркутівці невинні овечки а ті хто на майдані вбивці.....коли вже це закінчиться,бо нерви здають і серце крається коли включаю 5 канал.Скільки має померти людей щоб янучара хоч щось зрозумів і свалив

7. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Мозги в неї
    Я вже 2 роки живу без телевізора, але моїм мозгам це пішло на користь, а її видно запліснявіли.

8. whisper

whisper Well-Known Member

я думаю в кожного хто в колективі є така людина, працюю на 2-х роботах то в кожному з колективів є протесник майдану, який категорично осуджує їх дії, і переконати їх неможливо

9. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

усі бандери)))

10. Nana11

Nana11 аспіранточка

До речі, якраз післявоєнний стан це не найгірший стан, тому шо це реальний шанс починати будувати з нуля. Найгірший це стан розорухи - коли нове будують на старому, оце біда, бо посуті це не дає ніякого поштовху, ніякого потенціалу для руху вперед.
    Якшо говорити про міліцію, то приведу в приклад ту ж Грузію. яка зараз втерла нам носа за всіма показниками - вони розпустили всююю свою міліцію і набрали заново, за тестами, за фізичним можливостями.

11. Kvakywa

Kvakywa Member

а фіг вам ))))))))))
    бо їх кожним днем все білье і більше)

12. APR

APR Well-Known Member

З фб
    [​IMG][​IMG]

ЗАХІД.НЕТ
    Голова Волинської ОДА Олександр Башкаленко сидить, прикутий наручниками до сцени луцького Майдану

13. Женічка

Женічка Well-Known Member

ви про що говорите? ви до кінця усвідомлюєте, що таке післявоєнний стан? думаю, чули не раз розповіді бабусь наших та дідусів про розвалені школи, відсутнє медичне забезпечення, книжки спалені, нічого нема, пустка. і це тільки квіточки.
    про міліцію - я тільки за, всіх перетестувати, але й серед них є нормальні громадяни, хоть як би тут не кричали.
    а ламати трощити будівлі, палити споруди, для чого?????

14. Orman

Orman Модератор-бомба

ееее, а ви жили у післявоєнному стані?
    то всьо кльово, а люди без житла, життя і рідних...

Лес рубят - щепки летят. І куди вони впадуть ніхто не знає, і ні ви ні я не застраховані.

15. masjaka

masjaka Well-Known Member

Дивно, я теж заходила все нормально, запощу тоді сюди і-цію звідтам.

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

от власне , легко сказати, але чиє життя буде віддано за то? Про чуже не задумуєшся так, хіба вже коли сталося...
    Дивлюся громадське, стрім з Дніпропетровська, люди співають гімн. Є на сході Україна, є і треба то втримати, а не думати одразу про розділення.

17. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Знову ж - а чого це дійсно міліції у Львові зовсім немає? Сихівський райвідділ теж розгромили чи ні? бо я щось не чула.

Де їхні начальники, рядові, де вони подівались? здиміли всі чи що?

18. Hexe

Hexe Well-Known Member

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

бабусь і дідусів, які цей стан реально пережили, про це краще питати.

---------- Додано в 16:29 ---------- Попередній допис був написаний в 16:28 ----------

Сихівський ніби здався без погромів

20. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Якраз про це думаю. В Однокласниках дівчина з "друзів" запостила гидотний просто вірш про Україну. Львів"янка, інтелігентна і розумна - але з рабською психологією, як виявилося. І, як відповідь, натрапила на статтю http://fakty.ictv.ua/ru/index/read-blog/id/1045

Статус теми:
Закрита.