Євромайдан!(3)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Відповідь: Євромайдан!(3)

Сайт СБУ лежить
    Заява СБУ: Радикальні і екстремістські угруповання своїми діями несуть реальну загрозу життю мільйонам українців.

В зв’язку з цим, Службою Безпеки та Антитерористичним Центром України сьогодні прийнято рішення про початок проведення на території України антитерористичної операції.

Хочу зазначити, що рівень суспільної небезпеки який існує в Україні потребує залучення усіх суб’єктів, які безпосередньо здійснюють боротьбу з тероризмом.

Згідно із Законом України «Про боротьбу з тероризмом» до цієї роботи залучені: Служба Безпеки України, Міністерство Внутрішніх справ, Міністерство оборони, Прикордонна Служба України, Центральні та місцеві органи влади.

З огляду на таке рішення в державі запроваджуються заходи щодо посилення безпеки охорони громадського порядку та державного кордону.

Не втримають Київ - так і буде

2. Wonder

Wonder New Member

і прошу модераторів і дівчат, якщо мають інфу корисну, оновити першй пост - додати про Львів, куди і що звертатись

3. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Я давно вже перестала бути сентементальною, але щойно прочитала на ФБ і сльози на очі...
    Нехай Бог дасть сили родинам загиблих перенести тяжкий біль втрати....

В ПАМ'ЯТЬ ПРО ЗАГИБЛИХ НА МАЙДАНІ

Мамо, не плач. Я повернусь весною.
    У шибку пташинкою вдарюсь твою.
    Прийду на світанні в садок із росою,
    А, може, дощем на поріг упаду.
    Голубко, не плач. Так судилося, ненько,
    Вже слово, матусю, не буде моїм.
    Прийду і попрошуся в сон твій тихенько
    Розкажу, як мається в домі новім.
    Мені колискову ангел співає
    I рана смертельна уже не болить.
    Ти знаєш, матусю, й тут сумно буває
    Душа за тобою, рідненька, щемить.
    Мамочко, вибач за чорну хустину
    За те, що віднині будеш сама.
    Тебе я люблю. I люблю Україну
    Вона, як і ти, була в мене одна.

Оксана Максимишин-Корабель

вічна пам'ять героям

4. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

так видається, що майдан потроху "приборкують"- ввс відтіснили вже досить людей з площі

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

о курде, біля моєї школи, де діти до вечора ходять, бо мають музичні предмети.. Моя свекруха працює там. От як тут можна бути спокійним і говорити-так, мусово щось робити радикальне, бо ж вже нема як терпіти... Але хіби можна ось так вирішувати щось?? Це страшно, бо проконтролювати кожного ніколи не вдасться, нам невідомо, що в думках тої людини, які його цілі і що він може зробити в наступну хвилину. Ось вона-вседозволеність.. А мені просто стає погано, коли бачу зброю, незалежно в чиїх то руках, чи в повcтанця, чи у ворога. Зброя-це зло..

6. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Тільки тут буде ще гірше, бо буде зброя 100%

7. Donata

Donata Active Member

спершу намагались прорватись БТРом, потім полетіли світлошумові гранати в людей, після того почали палити, і то не були "двоє п’яних" і не люди ради розваги почали палити

8. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

от тому в мене й закрадається "дурна" думка, чи Львівський беркут насправді з народом й повертається лицем до народу та Бога, чи таким чином починає "укріплюватись" у Львові...

9. Mawynja

Mawynja New Member

З ВК
    Андрій Красавич
    є інфа, шо люди хочуть спалити піведнний (не перевірено), але цього не можна допустити.. перевірте інфу і зупиніть мародерство, хто може

10. NataliaFed

залишається поки лише сподівання
    такої інфи вже повно, мені подзвонили і кажуть, що хочуть підірвати
    то вже точно без потреби

11. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Проскочила новина - і майже за пара хвилин була видалена з усіх ресурсів.
    Розібратись де правда, а де провокація дуже тяжко

І ще дуже багато сбушників зсередени майдану. Перевдягнуті та "внедрьонниє".
    І ще, бувших сбушників не буває.

12. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

От і ясно, до чого були всі ці погроми
    http://www.pravda.com.ua/news/2014/02/19/7014845/

Чому в нас стільки продажних людей?? Котрі за ту нещасну копійку готові продати свою душу, серце, все-все... Воно ж не варте того....:sad:

13. NataliaFed

Oleksandr Danylyuk
    .
    з ЛФ

14. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

В мене в одногрупниці вітчим відставний офіцер, то ще на початку того всього їх всіх (відставних) начальство збирало і просило внідрятися до майданівців. Але вони вже реально старенькі, хтось має інвалідність, то всім загоном (чи, як, то називається) відмовились.

15. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

а ви помітили, яка тиша з боку європи, росії, америки... нє , пару дрібних заяв проскакує, але такого офіціозу, як було, немає. всі зачаїлися і ждуть

16. mamba

mamba Member

Напишіть пліз, хто знає, куди телефонувати, якщо якісь бандити на вулиці нападуть?... Ввечері треба їхати з дітьми до лікаря через все місто, куди телефонувати якщо щось? Дякую за інфо

---------- Додано в 16:58 ---------- Попередній допис був написаний в 16:57 ----------

Ну почнуть щось голосно говорити-скажуть що втручаються у внутр справи України. Та чекають поки ми самі тут переб"ємся і будуть говорити з новою владою... Політика штука аморальна та жорстока

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

це було ясно з самого початку. І хто за цим стоїть. Для українців нетиповим є "антитерористичні операції". І чітко видно, для чого були організовані погроми сьогоднішньої ночі. Тепер у них повністю розв язані руки для всеукраїнської масштабної антитерористичної зачистки. Як першого етапу. Боже, дай розуму людям не вестися на провокації, не діяти під впливом емоцій і енергетики натовпу,а думати і ще раз думати, на чию користь вони насправді спрямовують свої дії.

18. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

А що вони мають робити? Чому всі ждуть, що прийде Європа і все розрулить? Чужа сім`я, темний ліс. Чи ще хтось чекає європейського супермена, який прийде і наповче пику януковичу?)

19. Orman

Orman Модератор-бомба

нікуди - слідчі групи не виїжджають бо нема куди затриманих везти і де працювати - райвідділки розгромлені

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

думаю, що не чекають, поки самі переб ємося. У них узгоджене тимчасове "невтручання"
    немає куди дзвонити. Немає райвідділків, міліція не працює.А стосовно того, що питали звідки інфо про зброю з райвідділка- цю інформацію ще 2 год тому по 24 канлу подавали.

Статус теми:
Закрита.